PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kto to pisze? 

użytkownik usunięty

Na tym Disney Channel tragedia. Dzisiaj kilka razy podczas różnych seriali wyświetlił się napis: NOWY ODCINKI, Violetta, 15/04. Jak można poka-zywać takie głupoty. Czy nikt nie potrafi pisać po polsku poprawnie?

ocenił(a) serial na 10

O Boże, ale tragedia. Zwykła pomyłka a Ty się spinasz o byle co..

użytkownik usunięty
Leonetta4ever

Nie spinam się, tylko zwracam uwagę. I chodzi mi o to, że to się często zdarza. Rozumiem, każdy popełnia błędy, ale po kilka razy te same? Jak oglądam inne reklamy na Disney Channel to zawsze jest jakiś błąd, np. ,,Tanie Crządzi". Albo gdy była premiera nowego sezonu było napisane: ,,Nowy Serial" (3 sezon ,,Taniec rządzi"). A z tym ,,NOWY ODCINKI" to już czwarty raz. Było dokładnie tak samo przy reklamach ,,Jessie" (23 lipca 2012), ,,Austina i Ally" (4 sierpnia 2012) i ,,Powodzenia, Charlie!" (18 sierpnia 2012).

ocenił(a) serial na 10

Już poprawili

użytkownik usunięty
marysia000_filmaniak

Teraz, po tylu tygodniach to se mogą...

ocenił(a) serial na 7

Oni nie muszą co chwile sprawdzać jakie reklamy dzisiaj pokażą bo mają to już wcześniej zatwierdzone. Ktoś zrobił błąd oni nie zauważyli i dodali nie ma w tym nic dziwnego. Jak u nas w Dzień Dobry TVN napisali HORWACJA to to był dopiero błąd

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

A weź przestań, w ,,DDTVN" nawet córka piszą przez u otwarte. W Disney Channel - rozumiem, każdemu może się zdarzyć taki błąd, ale jak puszczają tą samą reklamę co godzinę, to chyba można zauważyć i poprawić, co nie?

ocenił(a) serial na 10

no właśnie, wczoraj znowu widziałam. Kto to pisze? Masakra...

użytkownik usunięty
marysia000_filmaniak

Ktoś, kto nie zna poprawnej pisowni wyrazów z języka polskiego.

ocenił(a) serial na 2

Jak dla mnie to najlepsza w historii DC była literówka w reklamie "Moja mama jest wampirem" ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Noo, to mnie rozwaliło ;D

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

To było w ogóle przegięcie.