Na tym Disney Channel tragedia. Dzisiaj kilka razy podczas różnych seriali wyświetlił się napis: NOWY ODCINKI, Violetta, 15/04. Jak można poka-zywać takie głupoty. Czy nikt nie potrafi pisać po polsku poprawnie?
Nie spinam się, tylko zwracam uwagę. I chodzi mi o to, że to się często zdarza. Rozumiem, każdy popełnia błędy, ale po kilka razy te same? Jak oglądam inne reklamy na Disney Channel to zawsze jest jakiś błąd, np. ,,Tanie Crządzi". Albo gdy była premiera nowego sezonu było napisane: ,,Nowy Serial" (3 sezon ,,Taniec rządzi"). A z tym ,,NOWY ODCINKI" to już czwarty raz. Było dokładnie tak samo przy reklamach ,,Jessie" (23 lipca 2012), ,,Austina i Ally" (4 sierpnia 2012) i ,,Powodzenia, Charlie!" (18 sierpnia 2012).
Oni nie muszą co chwile sprawdzać jakie reklamy dzisiaj pokażą bo mają to już wcześniej zatwierdzone. Ktoś zrobił błąd oni nie zauważyli i dodali nie ma w tym nic dziwnego. Jak u nas w Dzień Dobry TVN napisali HORWACJA to to był dopiero błąd
A weź przestań, w ,,DDTVN" nawet córka piszą przez u otwarte. W Disney Channel - rozumiem, każdemu może się zdarzyć taki błąd, ale jak puszczają tą samą reklamę co godzinę, to chyba można zauważyć i poprawić, co nie?
Jak dla mnie to najlepsza w historii DC była literówka w reklamie "Moja mama jest wampirem" ;)