PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kto dodał tę absurdalną notkę na temat Leóna w Wikipedii?(końcówkę)

"León Verdas - W przeciwieństwie do Tomása pochodzi z bogatej rodziny i nigdy nie musiał zajmować się pracą. León jest uczniem Studio 21 i posiada wielki artystyczny potencjał. Początkowo zamierzał zdobyć serce Violetty, by odegrać się na Tomásie, który podoba się jego dziewczynie, Ludmile, ale potem się w niej zakochał.Leon jest bardzo czuły i pomocny. I widać, że naprawde kocha Violettę,ale by ją zdobyć,wykorzystuje niecne plany i intrygi.Jest on buntownikiem i uwielbia się kłoćić i walczyć."

ocenił(a) serial na 10
Victoria625

Fan Tomasa,było już kilka prób zmieniania opisu Tomasa i Leona

leonivillu

Zdecydowanie. Opisy Violetty i Tomasa także zostały edytowane, oczywiście na korzyść rywala Leóna. To niesprawiedliwe.

Victoria625

Na wikipedii każdy chce zmieniać opis.Np. za opinię Matiasa na temat Angie możecie podziękować mi :D albo też zmieniałam opis Germana,próbowałam też dodać postaci z drugiego sezonu,ale szybko to ktoś usunął

Crazy12

Tak, ale zarówno opis Matiasa, jak i opisy Angie i Germana są zgodne z prawdą, a zmiana opisu Leóna jest absurdalna i niczym nie podyktowana.

Victoria625

No tak,ale co zrobić,administratorzy robią co chcą

Crazy12

To jest fakt. Administratorzy jeszcze nie zweryfikowali tych zmian, więc może niebawem ten dopisek zniknie.

ocenił(a) serial na 6
Victoria625

właściwie, co jest absurdalnego? notki dodaje każdy jak chce nie da się nad tym zapanować

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

aaaa, z tymi niecnymi planami. 90% tych odpisów są na początek, dalej nie chce im się zmieniać

Victoria625

hahahahaahahahaha jebładm dosłownie gdy to przeczytałam. Zamiast Leon Powinno się tam znaleść Tomas Heredia ( oczywiście chodzi mi o końćówkę bo wątpie w to, że tomas kocha violettę a uczucie leona jest pewne)

Victoria625

Co wy się tak na tą Wikipedię uwzięliście ;D
Mi to tam bez różnicy, bo i tak nie czytam tego na wikipedii :P
Może nie kłócić i walczyć,ale rywalizować. Po prostu złe określenie, więc nie wiem co w tym jest absurdalnego ;3