Kto dodał tę absurdalną notkę na temat Leóna w Wikipedii?(końcówkę)
"León Verdas - W przeciwieństwie do Tomása pochodzi z bogatej rodziny i nigdy nie musiał zajmować się pracą. León jest uczniem Studio 21 i posiada wielki artystyczny potencjał. Początkowo zamierzał zdobyć serce Violetty, by odegrać się na Tomásie, który podoba się jego dziewczynie, Ludmile, ale potem się w niej zakochał.Leon jest bardzo czuły i pomocny. I widać, że naprawde kocha Violettę,ale by ją zdobyć,wykorzystuje niecne plany i intrygi.Jest on buntownikiem i uwielbia się kłoćić i walczyć."
Zdecydowanie. Opisy Violetty i Tomasa także zostały edytowane, oczywiście na korzyść rywala Leóna. To niesprawiedliwe.
Na wikipedii każdy chce zmieniać opis.Np. za opinię Matiasa na temat Angie możecie podziękować mi :D albo też zmieniałam opis Germana,próbowałam też dodać postaci z drugiego sezonu,ale szybko to ktoś usunął
Tak, ale zarówno opis Matiasa, jak i opisy Angie i Germana są zgodne z prawdą, a zmiana opisu Leóna jest absurdalna i niczym nie podyktowana.
To jest fakt. Administratorzy jeszcze nie zweryfikowali tych zmian, więc może niebawem ten dopisek zniknie.
właściwie, co jest absurdalnego? notki dodaje każdy jak chce nie da się nad tym zapanować
aaaa, z tymi niecnymi planami. 90% tych odpisów są na początek, dalej nie chce im się zmieniać
hahahahaahahahaha jebładm dosłownie gdy to przeczytałam. Zamiast Leon Powinno się tam znaleść Tomas Heredia ( oczywiście chodzi mi o końćówkę bo wątpie w to, że tomas kocha violettę a uczucie leona jest pewne)