Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6806
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

użytkownik usunięty

Po pierwsze: co za imię, zresztą aktorka ma Mercedes, więc wcale nie lepsze. Ale to nie ważne. Chodzi mi o to, że strasznie denerwuje mnie jej postać. Niby taka idealna, uważa się za najlepszą, myśli, że wszyscy mają ją za wzór, a tak naprawdę jest chamska, wredna i fałszywa. Wszystkim musi uprzykrzać życie. Po prostu gdy na nią patrzę, to chce mi się rzygać. Strasznie mnie wkurza. Jeszcze ten jej głupi uśmieszek i angielskie podteksty typu ,,Tommy, come with me", ,,Get alive", ,,Together", ,,Smile" czy ,,Best friend" są naprawdę nie do zniesienia. Nie wiem dlaczego zawsze się musi mieszać do czyjegoś życia. Niech się lepiej sobą zajmie. Nie podoba mi się też to, jak wykorzystuje Nathy, ale ona jest taka naiwna, że szkoda gadać. Najgorsze jest to jej mizdrzenie się do Tomasa. Przepraszam: ,,Tommy'ego". Poza tym przecież w serialu jest już jedna negatywna postać: Jade. Violetta, Olga, Ramallo i Angie jej nie lubią, choć ja wręcz przeciwnie. Jest zabawna, sympatyczna i ma świetne pomysły. A przy tym tekście się tak uśmiałem jak nigdy: - ,,Wiesz Matty, chodzi mi po głowie taka jedna myśl". - ,,Nie dziwię się skoro masz w niej tyle wolego miejsca". Nie mogę z tego. Ale w każdym razie wrócę jeszcze do Ludmiły. Mam nadzieję, że w drugim sezonie czy kolejnych (o ile będą) scenarzyści trochę pomniejszą wątek jej postaci, bo serial sam w sobie nie jest nawet taki zły, ale przez taką jedną Ludmiłę nie mogę dać więcej niż 5/10. Przysięgam, że gdybym ją spotkał, to zgoliłbym jej wszystkie włosy z głowy. I dodam jeszcze, że strasznie nie podoba mi się jej śpiew, nie wiem dlaczego, ale np. Camilla czy nawet Violetta śpiewają o wiele lepiej. Jeśli ktoś przeczytał do końca, to wielkie dzięki za wytrzymałość. Pozdrawiam wszystkich, którzy oglądają serial. :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

:D

TAK ! Cami śpiewa najlepiej! <3

Sebek7771

jak dla mnie to najlepiej ze studia śpiewa i oczywiście z dziewczyn
1. Fran
2.Violetta
3. Ludmiła
a najładniejsze z dziewczyn ze studia
1. Ludmiła
2.Fran
3.Violetta