Tyle się słyszy o tym,że Leonara jest taka,siaka. I Leonetta też,więc chciałabym poznać Waszę
opinie.
Leon nie zasługuje na Larę ;] Więc mi Leonara nie leży. W sumie Leonetta też nie, bo wolę Dielettę xD
Aha, czyli taki stupidos jak Leon nie może być z Larą, a taka debilis jak Violcia może być z Diego? Coraz mniej zaczynam cię lubić...
Pfffffff. Mnie nikt nie lubi, nikt nie ma prawa. Jestem pozostawiona sama sobie C:
Wiesz czemu Dieletta? Bo Leónetta jest mdła. Leónara? W życiu ... Lara jest za fajna na tego przybłędę Leóna xD
Zresztą ... Co mnie obchodzę podboje miłosne Violetty i Leóna ? Mnie interesuje Angie i jej "kochankowie" xD
Wyrażam swoje zdanie. To, że komuś się nie podoba mam w głębokim poważaniu c;
"...Angie i jej 'kochankowie' " - mam powiedzieć, jak bardzo mnie tym rozwaliłaś? XD
Rety, jaja sobie robię. No weź, nie dąsaj się <szturcha lekko dla udobruchania>
Tak xD Mów, chętnie posłucham - gdybym miała jak...
Ja nie mam poczucia humoru. Jestem bezuczuciowym nieludzkim bytem C:
Nie powiem, gdyż odjęło mi mowę xD
Oj, wcale nie jesteś bezuczuciowym nieludzkim bytem. Jesteś fajnowatym bezuczuciowym nieludzkim bytem ;D
Zachowam w tej sytuacji kamienną twarz, jak to zwykłam robić.
Ciiiii ... Ja nie jestem fajna, jak mogę być ? Jestem bezuczuciowcem xD
A, no to... wiesz, nie mogę zadawać się z demonicznymi cieniami, tak mówi któreś prawo, czekaj...
(...) oraz całkowity zakaz rozmawiania, pisania, przebywania i myślenia o demonicznych cieniach. Osobom nie spełniającym te wymogi grozi od 6 do 106 lat pozbawienia wolności oraz brak Tomasza.
Wybacz.... przypomnij mi swe zacne imię?
Achhh no tak... Wybacz... Nie zmienię swojego "stanu bycia"
A-le-ksa-ndra ! Ola xD
Dobra, więc żeby nie wylądować w pierdlu (sorry, jakoś lubię to słowo xD) idę grać w simsy.
O-k. Więc wybacz, Oleńko :D
Leon i Lara? Nie e... Po pierwsze: ma być Leomas! Po drugie: Lara jest za fajna na niego. Amen.
Zdecydowanie Leonetta. Chociaż ostatnio też Diego/Violetta. Za Larą nie przepadam, nie widzi mi się z Leonem.
Lara jest zbyt fajna dla Leona. ;) Diego jest zbyt uroczy i mądry dla Violi. Więc Viola i Leon mogą byc. Tylko niech w 3 sezonie połączą kogoś z Diegusiem. <3
Leonara jest dziwna. Zaciesz Lary po tym głupim esemesie był... brakuje mi słowa. Gapiłam się na ekran z miną wyrażającą jedno wielkie WTF. A Leonetta jest jedyną możliwą opcją, bo oni są siebie warci. Elegancik i panieneczka z dobrego domu.
Chociaż... moja mama dzisiaj stwierdziła, że Larunia ma na głowie obrus. Ja stwierdziłam, że z obrusa koszule to szyje sobie Leosiek. Więc, nolens volens, jest między nimi jakieś podobieństwo. Ale chemii ni ma, i tyle w temacie.