h t t p :// www.youtube. com /watch?v=d3iBtzM58gw - może mi ktoś przetłumaczyć początek ? :D Tak
mniej/więcej :D
mniej więcej powiadasz ;p hmmm włoski włoski włoski. nie znam się za bardzo, mówią o jakimś filmiku na którym ponoć caluje diego, violetta wszystkiemu zaprzecza, pyta się czemu miałaby kłamać itp ale León nie wierzy, mówi do niego że przecież kocha jego a nie diego i że jest niepotrzebnie zazdrosny, ale o ile pamiętam ta kłótnia miała zły finał
oj.. to nie dobrze. A tak wgl. w jakimś poście ktoś opisywał, że od 67 odcinku (drugiego sezonu) będzie baaardzo dużo Leonetty. Skąd wy to wiecie skoro w Argentynie był dopiero 40 odcinek ? :D
nie mam pojęcia skąd jako z miejsca wzieli tę konkretną inf ale z hiszpańskich blogów można bardzo wiele wyczytać tylko że w polsce jest już ich jak psów a co dopiero w hiszpanii. producenci często wypuszczali przedpremierowo jakieś informacje dot. fabuły żeby nakręcić widzów na premierę, sama sporo znalazłam i szczerze wątpię, żeby osoba ktora znalazła inf o leonettcie (m.in) i pozostałe 19 newsów (w tym samym temacie) myliła się