To temat poświęcony młodszej siostrze Naty-Lenie<dokładnie Helenie ;d>.
Jest on obecnie dla tych,którzy oglądali dalsze odcinki po hiszpańsku. Ale wszyscy mogą się
wypowiadać :D
Co sądzicie o jej wokalu,wyglądzie,charakterze,dubbingu itp :P
Wg mnie na początku raził mnie ten jej zez,ale potem się przyzwyczaiłem i wygląda całkiem fajnie
:P Wokal ma śliczny,chyba najlepszy ze wszystkich,taki mocny. Z charakteru super, a dubbing w
zapowiedzi nie był taki zły ;-)
powiedziała dwa słowa XD charakter ma świetny, a jest jeszcze bardzo młoda chociaż wygląda tak amerykańsko że w kraju miodu i kokosów dałabym jej z 16, 17 lat.
wokal genialny, natychmiast zauważyłam że ma bardzo głęboką, bogatą barwę i świetną technikę.
szkoda bardzo że była tak krótko, chociaż podobno ma się pojawić przelotem w 2 sezonie, tak jak Fede
Niby powiedziała te dwa słowa,ale jak się ma opcję cofania w tv, to mogła powiedzieć i 200 słów :D I muszę powiedzieć,że podoba mi się jej dubbing ;p
Obejrzałam tylko zapowiedz i przesłuchałam kilka piosenek a już zdążyłam zakochać się w Jej urodzie,śpiewie i charakterze.Zaczyna się zastanawiać czy ten serial nie byłby jeszcze ciekawszy gdyby to Cami,Fran lub Lena były główną bohaterką
matko, nie :D ach ciśniecie tą violettę i ciśniecie a tak naprawdę jest interesująca nieważne co tam sobie gra uczuciowo
Byłby był :D Ale wtedy z nich by zrobili niezdecydowane idiotki, więc może niech zostanie jak jest :)
Uwielbiam jej głos! Ma taki trochę... rockowy. Wiem, że dziwnie to brzmi, ale na prawdę tak jest. Jej, jak ja bym chciała tak śpiewać, jak ci aktorzy <3
Tak, to dubbing Emmy. Ten głosik pasuje bardziej do "Pustych laleczek", a nie do Leny, która jest mądra,bystra,utalentowana i o super charakterze.
Mnie najbardziej chyba denerwuje Broduey, dziwny dubbing miała też Elsa, guwernantka Vilu w 1 odcinku, ale postaci epizodycznej można wybaczyć. Niektóre głosy zaś pasują świetnie, na przykład Gregorio czy Beto, których trudno sobie wyobrazić z innym dubbingiem.
Bałem się ,że Broadwayowi dadzą jakiś gorszy dubbing, ale wg mnie nie jest najgorszy. Po Lenie spodziewałem się czegoś lepszego-a tu takie rozczarowanie x.x Już się boję o Federico x.x
Jak mi rozwalą postać Federico dając mu jakiś głupi dubbing to nie ręczę za siebie!