Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6775
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 8

Najlepsze strony, filmiki o nich, co polecacie? <3 Coś się cicho ostatnio o Tomim zrobiło, za cicho :
< I kiedy nowy rozdział na zakazanej? ;> ;D

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Dla naszego opowiadania aż trza temat założyć <3 Odpowiedź brzmi: tego nie wie nikt :D
O nim cicho, bo wszyscy o nim myślą *.*

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

Brak. xD

julia_555

leomasa kochają wszyscy, tylko jeszcze o tym nie wiedzą, ale spokojnie, niedługo się dowiedzą :D
Bo tak naprawdę wszyscy rodzą się z uczuciem do Leomasa. każdy kocha Tomasa , ale na jego uczucie zasłużył tylko jeden jedyny Leoszek, i tak oto zrodziła się wielka miłość.Bo kto nie chciałbybyć na miejscu Loeszka :D ?
LOL , odwala mi XD

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

Nie tobie jedynej. ^^

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Minuta ciszy dla Tomiego. Idealny ''faczet'' z niego:
- jest pewny siebie
-jest rockmenem
- jego taniec... achh... <3
- kropka (!!!)

ocenił(a) serial na 8
Kingetta

Założę się, że przy drugim sezonie spadła im oglądalność. W ogóle bez sensu kręcenie kolejnego sezonu bez Tomiego, to tak jakby książki o 'Harrym Potterze' były bez Harry'ego Pottera xD
Dobrze że przynajmniej są zdjęcia, chociaż na nich można podziwiać kropkę [*]
http://violetta-k0.blog.pl/files/2013/08/violetta-con-tomas-o-leon-7-300476.jpg <333

ocenił(a) serial na 2
LadyRedCoat

No właśnie, kiedy? Te autorki zakazanej to są normalnie niepoważne, do pisania by się zabrały, a nie! Wstyd.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie idzie się z Tobą nie zgodzić. Wkurzają mnie. Za kogo one się mają?! o.O

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ty mnie zawsze rozumiesz... *.* No popatrz, minął ponad miesiąc i nic. Co one, piszą na gg o twitcamach Tinki czy jak? Gdzie ten rozdział? Miał już być dawno.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wybacz, że tak późno odpisuję, ale zajęłam się szablonem, bo tamtem rozwaliłam sobie i musiałam jakiś na szybko z szabloniarnii wyciągnąć i nie zobaczyłam odpowiedzi xD Nawet nie wiedziałam, że godzinę to robiłam...
W każdym razie to żałosne. Myślą, że mogą sobie, bo po trzech rozdziałach mają 4tys. wyświetleń. Doprawdy godne pożałowania. A najbardziej mnie wkurza ta cała Carmen... Nie wiem czemu, to chyba ten nick xD

KeThA

Sarra, nie wiesz może, czy jak skończy się miejsce na dysku C, to co z kolejnymi plikami? xd Przejdą na D czy co się stanie ? :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Albo Ci przejdą na D, albo nie będą Ci się zapisywać już po prostu... Nie wiem, jam nie jest informatyk ^^

KeThA

Ty nie informatyk, ty informatyczka ^^
Ale C i D to nadal ten sam komputer, tak? :D <w moim przypadku laptop xd>

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Tak.

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

Dobra, przyznać się, a to czyje dzieło? xDD
http://leon-i-tomas.blogspot.com/
Normalnie się wkręciłam, fajny styl pisania i w ogóle :D Co ja robię ze swoim życiem... xD

LadyRedCoat

Dzisiaj miałam sen o Leomasie - czy to przeznaczenie? O.o