Najlepsze strony, filmiki o nich, co polecacie? <3 Coś się cicho ostatnio o Tomim zrobiło, za cicho :
< I kiedy nowy rozdział na zakazanej? ;> ;D
Dla naszego opowiadania aż trza temat założyć <3 Odpowiedź brzmi: tego nie wie nikt :D
O nim cicho, bo wszyscy o nim myślą *.*
leomasa kochają wszyscy, tylko jeszcze o tym nie wiedzą, ale spokojnie, niedługo się dowiedzą :D
Bo tak naprawdę wszyscy rodzą się z uczuciem do Leomasa. każdy kocha Tomasa , ale na jego uczucie zasłużył tylko jeden jedyny Leoszek, i tak oto zrodziła się wielka miłość.Bo kto nie chciałbybyć na miejscu Loeszka :D ?
LOL , odwala mi XD
Minuta ciszy dla Tomiego. Idealny ''faczet'' z niego:
- jest pewny siebie
-jest rockmenem
- jego taniec... achh... <3
- kropka (!!!)
Założę się, że przy drugim sezonie spadła im oglądalność. W ogóle bez sensu kręcenie kolejnego sezonu bez Tomiego, to tak jakby książki o 'Harrym Potterze' były bez Harry'ego Pottera xD
Dobrze że przynajmniej są zdjęcia, chociaż na nich można podziwiać kropkę [*]
http://violetta-k0.blog.pl/files/2013/08/violetta-con-tomas-o-leon-7-300476.jpg <333
No właśnie, kiedy? Te autorki zakazanej to są normalnie niepoważne, do pisania by się zabrały, a nie! Wstyd.
Ty mnie zawsze rozumiesz... *.* No popatrz, minął ponad miesiąc i nic. Co one, piszą na gg o twitcamach Tinki czy jak? Gdzie ten rozdział? Miał już być dawno.
Wybacz, że tak późno odpisuję, ale zajęłam się szablonem, bo tamtem rozwaliłam sobie i musiałam jakiś na szybko z szabloniarnii wyciągnąć i nie zobaczyłam odpowiedzi xD Nawet nie wiedziałam, że godzinę to robiłam...
W każdym razie to żałosne. Myślą, że mogą sobie, bo po trzech rozdziałach mają 4tys. wyświetleń. Doprawdy godne pożałowania. A najbardziej mnie wkurza ta cała Carmen... Nie wiem czemu, to chyba ten nick xD
Sarra, nie wiesz może, czy jak skończy się miejsce na dysku C, to co z kolejnymi plikami? xd Przejdą na D czy co się stanie ? :D
Albo Ci przejdą na D, albo nie będą Ci się zapisywać już po prostu... Nie wiem, jam nie jest informatyk ^^
Ty nie informatyk, ty informatyczka ^^
Ale C i D to nadal ten sam komputer, tak? :D <w moim przypadku laptop xd>
Dobra, przyznać się, a to czyje dzieło? xDD
http://leon-i-tomas.blogspot.com/
Normalnie się wkręciłam, fajny styl pisania i w ogóle :D Co ja robię ze swoim życiem... xD