PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie wiem czemu ale pasują do siebie,a Wy jak myślicie?

użytkownik usunięty
leonivillu

Nie...

ocenił(a) serial na 2
leonivillu

Lena? A nie Lara? Lena pasowałaby mi do Maxiego albo Napo.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wara mi od Maxiego :) Żartuję, oczywiście :) Jak dla mnie Lena mogłaby być z Federico, bo on też będzie w 2 sezonie ^^

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Hmmm... Lena pasowałaby mi do Federico, spłodziłoby się talent wokalny

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Mamy takie same poglądy! Uwielbiam cię dziewczyno ;P Jeszcze ładny talent wokalny ;)))

ocenił(a) serial na 10
KeThA

W ogóle my myślimy o nich przemysłowo, "spłodzi się talent" i dlatego muszę być razem xd

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No dokładnie. Skądś muszą się brać zdolne dzieci :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A podobne mieszańce są najlepsze to tak takie dziecko włosko-hiszpańskie z barwnymi i melodyjnymi językami idealnie się nadaje na talent xd

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No popatrz, że by od razu z góry w dwóch językach umiało się porozumieć - od razu lepszy start. Poza tym, akby mu karira w Argentynie nie szła to zawsze może powiedzieć, że jego prawdziwym domem są Włochy i tam próbować sobie życie ułożyć. Jak dla mnie ten parring ma same plusy :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To jak dziecko Francesci i Marco - też by było mieszańcem, a mówi się że mieszańce są najbardziej utalentowane pod względem artystycznym (przepraszam osobę o dwóch narodowościach za nazywanie mieszańcem). Francesca jest włoszką, a Marco meksykaninem (mówił to, gdy zaczeli chodzić w 7 odcinku).

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tak, to było powiedziane :D Ech, jaka konkurencja dla moich przyszłych niesamowicie uzdolnionych po mamusi dzieci ^^ No cóż, poradzą sobie ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jaka skromność ;) Widzę, że ja z każdego tematu przejdę na Franarco/Marcesce ;)