Proszę, tylko nie bijcie, ale oglądam tak sobie violette i TYLKO wizualnie uznzłam że Leon świetnie wygląda z Ludmiłą,
Camilą, Natą i wogóle z wszystkimi (dziewczynami).
Tylko z Violettą tak jakoś normalnie...
Mylę się?
on ogólnie ciągle wrzuca na twita jakieś wspólne focie widać że się kumplują i NA WSZYSTKICH WYGLĄDAJĄ GENIALNIE *.* kocham, jeszcze jak się Ruggero do nich dołącza, team idealny, dupeczka dupeczka i moja dupeczka. Wyobrażam sobie jak w tym trio ruszają po klubach na podryw
Obserwuje ich twity, więc widzę te zdjęcia ;) Jak takie dupy ruszają w miasto to dziewczyny piszczą
https://twitter.com/JorgeBlancoG/status/350398893449678848/photo/1
miękkie kolana prawda? *.* ciekawe kiedy rzuci te swoją pinde, już bym chyba wolała żeby był kobieciarzem
jest jeszcze jedno powiedzenie; MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA. Podobno jak zaczynali kręcić violettę 2 to zaczynał kręcić z lodovicą i rzeczywiście sporo się ich razem widywało ale camarena (lub też kałamarnica) postawiła sprawę do pionu.
btw napisałam gdzieś lucyfera bo moim zdnaiem ludmila jest lucyferą
Kiedyś się zastanawiałam i do dziś się zastanawiałam co ona tak często robi z tą Lodovicą, bo na twicie często ją oznacza, ale stwierdziłam, że to raczej nic nie znaczy. Tej plotki o kręceniu z Lodovicą nie słyszałam, ale fajnie by było.
bo to już było dawno, jakoś koło sylwestra wydaje mi się. wtedy jeszcze nawet o takim serialu nie słyszałam. Ale internet jest mocą.
"ona"? bo nie wiem czy mówisz o stephie czy się machnęłaś z literką i mialaś na myśli "on", jorge. jak drugi, rzeczywiście jorge odznacza ją często. nie zdziwiłabym się gdyby zostali parą, są w podobnym wieku podobne zainteresowania ona jest ładna on przystojny ble ble ble itd.
Oboje utalentowani, ja myślę często o maszynach i co by wyszło z dwóch tak dobrych głosów mi od razu do głowy wpada. Oraz mówi się, że mieszańce są najbardziej utalentowani ;)
Tak określali jak w Mam talent czy czymś w tym stylu przyszedł chłopak o rodzicach z dwóch krajów i jak zaśpiewał do powiedzieli, że mieszańce są najbardziej utalentowane czy jakoś tak ;) Chłopak mógł się poczuć urażony takim określenie, ale mi to zapadło w pamięć
ach, nie oglądam tych marnych show, z całym szacunkiem uważam że to rozrywka dla mas. nie widze zależności ale może rzeczywiście, może samo śpiewanie w innym języku jakośtam rozwija w mózg płat przedczołowy
Ja nie wiem o co w tym chodzi, a takie programy oglądam od czasu do czasu i nawet nie ogarniam, w którym to było i który "genialny" i "wkyształcony" człowiek określił chłopaka mieszańcem, ale tylko takie ineteligencje są w telewizji.
moim zdaniem robiący w show biznesie nie mają wiele wspólnego z wykształceniem
Tak, Stephanie w ogóle do niego nie pasuje. Przykro mi, że związał się z taką... nie dokończę ;) Ugh, ta miłość ! Mam nadzieję, że szybko się z niej wyleczy ^^
Z Lodovicą wyglądałby nieźle :P Choć chętnie zobaczyłabym go u boku Mercedes. Nawet fajna byłaby z nich para :D
Ponieważ nic razem nie robią, w przeciwieństwie do Lodovici, o której często na twitterze pisal, że coś razem robili.
Wiesz, z Mercedes też mógł spędzać czas. My nigdy nie dowiemy się czy tak było. W końcu dzieli nas spora odległość :P To co robił Jorge wie tylko on i osoby, które akurat z nim były. Może z Lambre ma romans i dlatego nie che o niej pisać ;P Dobra, koniec żartów. Mam na myśli to, że nie musi pisać o osobie, z którą obecnie coś robi. Kiedy spędzam czas z koleżankami nie wstawiam tego na FB ;) Zazwyczaj.
Ja też nie piszę o tym od razu w internecie ;) Ale Mercedes podobno jes3t z Facu w co ja zaczynam wątpić, dlatego że jak oglądam jak ktoś z Violetty robił sobie zdjęcie to od czasu do czasu w tle pojawia się chyba przez przypadek Mercedes idąca z Diego ;>
Np. było takie zdjęcie Jorge, Xabianiego i Ruggero
z ludmiłą wyglądał świetnie. gdyby nie miał nic wspólnego z Violettą optowałabym za jego związkiem Lucyferem. Oboje piękni bogaci utalentowani i wredni, rrraaa.
Jeśli chodzi o duet z violettą, moim zdaniem razem wyglądają genialnie, on bardzo męski pod kontem sylwetki, góruje nad nią, odrobinę ziemista cera, włosy itd- idzie w ciemną tonację (dlatego tak świetnie wyglądał z ludmiłą), twarz trudno powiedzieć żeby prostokątna ale ma jakby łagodny owal, violetta też wysoka wiec nie wygląda jak karzeł ale nadal niższa, zamiast drobnej ultra skinny, i też nie deska, ostrzejsza twarz, duże oczy, szerokie pełne usta i oboje przepiękne szerokie uśmiechy (tego brakowało ludmile), ogólnie leon i ludmiła i leonetta to bezdyskusyjnie najpiękniejsze pary w serialu.
Najpiękniejsze pod względem wyglądu, ale inaczej (podwzględem jakiegoś uczucia) to bym Leonettę zatrzymała, ale Ludeona wywaliłabym i dodała jakieś Franarco lubNaxi (mimo wszystko, że nie są razem to ich kocham i będę).
mówimy tylko pod względem anatomicznym, a maxi mnie odpycha xdd może nie jest jakiś wstrętny, dobrze wygląda jak zdejmie czapkę i ogarnie włosa ale nadal szału nie ma staniki nie latają. i oboje są niscy. Marceska też piękna ale postawiłabym ją na 3 miejscu
Na trzecim? Za jakimi parami? Ja ich bardzo lubię, a ostatnio codziennie oglądam scenę z 40 odcinka jak Francesca ma wrócić do Włoch i bez powodu się wzruszam xdd
spoko, jak u każdego z ulubionym parringiem xdd ja się skręcam duszę niszczę przedmioty i urywam żyrandol kiedy leon zbliża się do lary ;P na pierwszym leonetta, na drugim ludeon na trzecim marceska
Ja z jakiegoś powodu nie lubię Ludeonu, bo oni jak byli razem byli tacy sztuczni.
tak byli tacy popularsowaci ale pamietasz leon jednak wkładał w ten związek odrobine normalności, radził jej w sprawie naty i wkurzył sie na akcje z tomasem która mógłby jednak dla własnego interesu zignorowac
no właśnie, ale przy czarownicy w ogóle nie miała szansy się rozwinąć, przy violettcie obrót o 180'
Ja jestem bardzo ciekawa kolejnej zapowiedzi DC, bo czuję że ona będzie boska i jak zwykle Leona ukażą jako natręta ganiającego za Violą, a Tomasa jako "prawdziwą miłość"
ooo taktaktak nie mogę się doczekać jak pokażą federico w następnej zapowiedzi, chyba tylko tylko dlatego czekam na dzisiejszy odcinek
dla mnie to prawie sport- wyczekiwanie jak to następnym razem zrobią żeby leon wyszedł na miłość sztuczną wymuszoną i nieprawdziwą ew jako związek rozpadający się. ostatnia zapowiedź była tak bardzo neutralna że prawie spadłam z krzesła
Też byłam zdziwiona, że Tomas nie był pokazany, jako idealny, ale że kręci z dwiema ;)
może wreszcie wyczuli zmianę nastrojów. Chociaż moim zdaniem one się zmieniły ze 30 odcinków temu
Ale w Disney'u wydaje się, że dzieci kochają tak "miłość od pierwszego wejrzenia", ale dla mnie to płytkie jest uczucie Violetty i Tomasa, bo oni nic razem nie robią, a uważają to za coś wielkiego tylko z powodu, że zobaczyła jego twarz podczas burzy. To jakby zakochać się w czyimś wyglądzie.
nawet nie mów nic na temat ich zakochania, to taki kuriozm że nawet nie trzeba tego omawiać. DC to kanał dla dzieci więc proklamują wartości które uwielbiają dzieci
wiesz, mistyczne zakochanie też nie jest wartością, użyłam tego słowa z braku lepszego zamiennika. Wartość z powodzenia charlie jest dosyć oczywista- trzymać się rodziny, bo jest najważniejsza mimo całych obciachów i sprzeczek. lubię ten serial
Być może, ale denerwuje mnie to robienie z mam jakiś dziwnych osób jak w tym serialu i w tym "Blog na cztery łapy" ;)
Mi się wydaje, że Violetta miała nam przekazać, że prawdziwa miłość może się gdzieś ukrywać za takim zauroczeniem takim jak Tomas
lalalalala nie szukam głębszego sensu w serialu dla dzieci. Po prostu do mnie trafia i tyle ^^
miłość nie miłość przede wszystkim to piosenki tam mają przekaz działąnia violetty niekoniecznie :3
a ja muszę wszędzie szukać jakiegoś ukrytego sensu, zawsze oglądam filmy z młodszym kuzynem to też szukam i przy to kolesiu co miał gadające narzędzia i liczył do ośmiu po hiszpańsku też szukałam