Co myślicie o Leonarze? Ale chodzi mi bardziej o ich charaktery... Czy według Was Leon i Lara do siebie pasują? Ustalmy ,że w serialu nie istnieje Viola i Diego.Pasują czy nie? Według mnie zdecydowanie nie. Uważam ,że ich charaktery kompletnie do siebie nie pasują i nie powinni być razem... Ale... wyrażajcie swoje opinie ;)
Nie obrażając nikogo.
Lara to twarda i silna dziewczyna z charakterem, a Leon to taki picuś-glancuś. No wiecie ckliwe pioseneczki, słodkie koszule, maślane oczy. ;)
Nie, nie pasują do siebie. León wygląda przy niej jak laluś - powtarzam to i będę do końca moich dni.
W żadnym wypadku. To taki przypadek podobny do Germangie. O ile Hermi do luzaków nie należy, o tyle przy Ężi-krejzolce wygląda na jeszcze gorszego sztywniaka. León jest taki nieco gogusiowaty, a przy Larze to widać jeszcze bardziej. Cóż. Nie są sobie przeznaczeni, tak mi przykro.
A że tak uprzejmie spytam - jakie to ma znaczenie? Ężi, Ążi, Enszi... Jeden czort.
Serio nie wiesz? To znaczy, że się dobrze pisze, że ma się talent literacki. Mniej więcej.