Hejka kochani! Jestem chora i strasznie mi się nudzi. Dlatego postanowiłam zrobić listę osób z
filmwebu. Tak żeby wiedzieć ile nas tu jest i ogólni coś o nas. Niech każdy napiszę coś o sobie,
według tej regułki;
1. Imię:
2. Parringi za jakimi jesteś:
3. Ulubiona postać:
4. Znienawidzona postać:
5. Wiek
6. Kim jesteś w naszej rodzinie?
7. Blogi jeśli posiadasz:
8. Coś o sobie:
A ja ,, Mistrzyni worda" postaram się złożyć to wszystko do kupy i zrobić taką listę. Nie wiem czy był
już taki temat, gdyż pamiętam, że przez długi czas mnie nie było.
<3333333333333333
1. Imię: Marta
2. Parringi za jakimi jesteś: Naxi, ale to chyba wszyscy wiedzą xD
3. Ulubiona postać: Natalia i Diego. Nie umiem wybrać :c
4. Znienawidzona postać: Violka
5. Wiek: 16, rocznikowo17.
6. Kim jesteś w naszej rodzinie? Nikim xD nie wiem o co chodzi.
7. Blogi jeśli posiadasz:
naxi-the-beginning-of-big-love.blogspot.com
kiss-me-without-fear.blogspot.com
8. Coś o sobie: Zagorzała fanka zupy pomidorowej w kubku i czekoladowo-śmietankowych wafelków familijnyh. Moim mentorem jest Coelho. Pisze, bo kocham pisać, ale i tak nie mam do niczego talentu. Mam kota o imieniu Kot, jestem taka kreatywna. Spokojnie, psu wymyśliłam imię ^^ nie lubię seriali. Jedynie co oglądam to Dr. House i Violetta. Uczę się gry na gitarze, czasem. Kocham Stefana, to moje duże łóżko. No i Lubie dokuczać ludziom, taka zła. Hyhy. Nie lubię koni, kiedyś jeden mnie osmarkał, bleee.
Na filmwebie mamy taką jakby rodzinkę:* Ja jestem siostrą Sary i Zuzy, oraz matką Martyny i Hani. Dla ciebie też miejsce się znajdzie. Kim chcesz być?<333
Kolejne podobieństwo, myślałam, że tylko ja uwielbiam Coelho. To dzięki jego książkom pokochałam pisanie opowiadań.;*
Ach, rozumiem ^^ hmm, sama nie wiem.
Jejku naprawdę? jaka jest twoja ulubiona książka? ^^
O jejku, było och sporo, ale chyba ,, Na brzegu rzeki Piedry, usiadłam i płakałam" .Była pierwszą książką jaką przeczytałam autorstwa Coelho. No i chyba jeszcze: ,, Weronika postanawia umrzeć".
Taaak o.o emm, a czytałaś "11minut"?
Jeżeli nie Coelho to uwielbiam Sparksa "Anioł Stróż" podbił moje serce.
Ogólnie czytam dużo fantasy i romanaideł xd lubie jak przy książce trzeba wysilić troszkę szare komórki ^^
Mam niedługo dostać, ale słyszałam, że świetne*_*
Ja uwielbiam u Sparksa jeszcze ,, Ostatnia piosenka" i ,, Pamiętnik", ale ,, Anioł stróż" mnie najbardziej zauroczył.
Fantasy i romanse to moje ukochane gatunki. Ja uwielbiam, gdy w książce jest pełno skomplikowanych opisów. Niedawno też pokochałam twórczość Johna Greena, a szczególnie ,, Gwiazd naszych wina" i ,, Szukając Alaski"
Świetna jest *-*
Ach, no ja Greena jeszcze nie czytałam. Muszę zacząć ^^
A jaka najbardziej polecasz?
Zdecydowanie ,, Gwiazd naszych wina". Bardzo wzruszająca. Mówiłam Ci jak mnie zainspirowała do pisania. Autor pisząc o nastolatkach, zgłębia w niej uniwersalną kwestie życia i miłości.
1. Hania
2. Naxi, Fedemila, Marcesca, Semi, Leonetta (są siebie warci), Pangie, Ramalga, Matias i pani komisarz... a jeśli chodzi nie o serial to Dielara i Dienaty :)
3. Nie umiem wybrać, jest ich kilka: Lu, Naty, Francesca, Camila, Federico i (mimo wszystko) Seba :D
4. Viola
5. Do czwartku 12 :)
6. Twoją córką ♥
7. por-que-soy-asi.blogspot.com/
8. Jestem dziwną istotą. Na serio :) Kocham tańczyć ♥ Kiedyś zamieszkam we Włoszech. Spokojnie, wyślę Wam kartki :) lubię się uczyć- mówiłam, że jestem dziwna. Uwielbiam HIMYM :D Nie mam pojęcia czemu piszę. Lubię to, ale o efektach nie muszę się chyba wypowiadać :) jestem fanką Beatlesów ^^ potrafie słuchać ich bez przerwy :) Ponoć jestem bardzo dojrzała, ale tak naprawdę wiem, że w środku jestem ogromnym dzieckiem. Kocham filmy Disneya <3 Z niektórymi osobami uwielbiam się droczyć :D
1. Imię:Justyna
2. Parringi za jakimi jesteś:Germangie, Marcesca, Fedemiła, Ramallga, Naxi, Leonetta
3. Ulubiona postać:Angie♥
4. Znienawidzona postać:Esmeralda i Viola
5. Wiek: 13, rocznikowo 14
6. Kim jesteś w naszej rodzinie? Nikim. :D
7. Blogi jeśli posiadasz: Nie posiadam. :)
8. Coś o sobie:Wielka fanka Angie i Germangie. Bardzo lubię czytać blogi o nich. Nie mam rodzeństwa. ^^ Lubię wkurzać innych. Jak zacznie mi odbijać, to na dość długo, nikt nie może mnie uspokoić. XD
1. Imię: Kinga ( Kinia)
2. Parringi za jakimi jesteś: Fedemila, Naxi, Leonetta (Diego zasługuje na kogoś lepszego), Germangie(Angie zasługuje na kogoś lepszego, ale cóż) , Ramallga, Bromi, Marcesca itd.
3. Ulubiona postać: Diego i Angie ( mam też słabość do Fede)
4. Znienawidzona postać: Esmeralda i Violetta z wiecznym wymądrzeniem
5. Wiek: 13 - 10.02 będę miała 14
6. Kim jesteś w naszej rodzinie?: Jestem nikim. ;D ( pięknie to brzmi)
7. Blogi jeśli posiadasz: Nie posiadam. Nie jestem systematyczna i porzuciłabym go po tygodniu. Uwielbiam jednak pisać. ;))
8. Coś o sobie: Jestem leworęczna (też jest ktoś?), mam psa yorka, Rufika/Rufi'ego , dość dobrze się uczę .
1. Imię: Monika
2. Parringi za jakimi jesteś: Fedemila, Naxi, Leonetta (oboje są siebie warci), Germangie (choć wolałabym Angie + jakiś przystojny Francuz), Marcesca, Ramallga, Bromi
3. Ulubiona postać: Angie, Diego
4. Znienawidzona postać: Viola, Esme, Leon, German (xD)
5. Wiek: 13 lat (25 stycznia)
6. Kim jesteś w naszej rodzinie?: córką Tears
7. Blogi jeśli posiadasz: Uwielbiam pisać, ale dwa blogi już porzuciłam
8. Coś o sobie: Mam psa Daisy, uwielbiam czytać (zaczęłam Nad Niemnem - fajna 1 strona xD), jestem niepoprawną marzycielką, nie znoszę matmy i wf-u
8. Jestem marzycielką. Kocham jeść, więc nie mam ulubionej potrawy. Mam jedną, jedyną przyjaciółkę od serca, jest taka fajna, że jak ją przeproszę, to patrzy się na mnie jak na kosmitę. Nie lubię oceniać filmów poniżej 7, jakoś tak mam, Daję cenne rady, a zwłaszcza taką jedną: masz coś do mojej mamy, masz coś do mnie! Kumasz? Świetnie, jedziemy dalej. Uwielbiam filmy Disneya, zwłaszcza Krainę Lodu. Może to przez Elsę? A właśnie, w planach jest już seuqel. Kocham mieć własny pokój! Kiedyś, jak miałam 2 lata, a moja siostra 12, ze mną w ręce weszła na drzewo pod blokiem, a jej znajomi na to patrzyli. Przyszedł tata i siostra miała burę. A ja uświadomiłam sobie, że teraz już mogę wejść na to drzewo... Tak, nie mam co robić, tylko po drzewach łazić xD. Uważam, że nie mam poczucia humoru, ale ludzkość twierdzi inaczej. Czy ludzkość zrozumie, że ja mam rację?! Z ludzkością się nie dogadasz. Jestem dość skromna i trochę nieśmiała. I na koniec, choć w to nie uwierzysz - jestem okropną gadułą! Do tego świat musiał się przyzwyczaić.
1. Imię: Zuzia
2. Parringi za jakimi jesteś: Leonetta, Femiła, Naxi, Marcesca, Bromila, Gesmeralda, Pablangie,Ramallga
3. Ulubiona postać: Fran
4. Znienawidzona postać: Viola
5. Wiek: 14
6. Kim jesteś w naszej rodzinie? Córką Andrestociacho :D
7. Blogi jeśli posiadasz: Nie posiadam ale czyam xD
8. Coś o sobie: Jestem dziwna xD. Jestem wielką Lodovici. Chodzę do szkoły muzycznej, gram na fortepianie. Kocham śpiewać i tańczyć. <33 ~Z