Widzieliście tego jej tweeta?
Ja w zasadzie dopiero teraz zauważyłam, kiedy VP o tym napisały xD
Dałabym link, ale na tablecie jestem :P
No nic, ktośtam napisał, do niej, że teledysk leci na esce, w polskiej telewizji, a ona podała dalej i
odpowiedziała, że chce przyjechać do Polski! :D
Jaramy się jak Dielari *o*
Widzisz ! Miałam rację, że Ci sie uda. Przepisałaś ? Oj, ale ty "niegrzeczna"...
Oczywiście ! Ja zawsze wierze :D
Dobrzeeeeee... Nic nikomu nie powiem... Będe ja Beto z taśmą !
O, jesteś wierząca? Nie wiem czemu, ale teraz przypomniał mi sie taki menel coo zbiera pieniądze u nas pod kościołem i Biedronką xD
Ja nie umiem po równo xD Ja to szalałam ze szczęścia, gdy się dowiedziałam, że Angie będzie w V3. Potem Dielari. Same szczęśliwe dni :D Ochy, achy :D
Dokładnie ! Stokrotna prawda. Niektórzy tego nie rozumieją, ale cóż takie już jesteśmy :D
Aj tam ! :D Mogą nie rozumieć. Ważne, że my wiemy! :D Clara i Dielari na 1 miejscu. Potem... Inne rzeczy/ludzie xD
Oczywiście ! :DDD
Ja dalej się jaram Clarą i Dielari ;_; Teraz do tego Universo xD Zaraz chyba na esce będzie, ale nie jestem pewna, bo fejslista jest, a na 4 miejscu powinno być "Universo" :D Leci 6 miejsce C:
Nie do jest - Clara i Dielari na pierwszym miejscu. Długo, długo nic... Inne rzeczy. :-D Copyright by KeThA. xD
No czytałam, czytałam, ale niedawno pisałeś, że wygląda jak... Wiedźma? Czy coś takiego xD
Pozatym, nie za bardzo w to wierze :D
Niedawno się do tego przyznałem :D Bo jestem dobrym aktorem ^^ Nie musicie wierzyć, chciałem ODROBINĘ oczyścić sumienie, może będzie więcej niespodzianek ^^
Jasne, jasne. A tak poza tym mam DOWÓD że to co mówisz jest nieprawdą! XD
Napisałam: "Mam go wymienić na Twój [mózg], głoszący miłość do Lodo, gdy naprawdę kochasz Cande?"
A Ty nawet nie zaprzeczyłeś XDD
On kłamie, nie wierzcie mu. Jest zbyt entuzjastyczny jak na prawdziwe uczucia względem Lodo.
To wszystko było udawane, moja genialna gra aktorska się kłania :D Przyznałem to w jednym temacie ^^