1.Kto ładniej śpiewa
2.Kto jest ładniejszy?
3.Wasz ostateczny wybór?
1. Lodo chociaż Mechi też ma zarąbisty głos,... ale jednak Lodo
2.Lodovica
3. Ogólnie Lodo <3
Oczywiście, przepraszam wciągnęłam się w serial i nie zauważyłam
http://por-que-soy-asi.blogspot.com/
Oj, no wiem, no wiem...
ale wredna też, więc przedstawię swoją opinię na ten temat: Takie tematy powinny, być prowadzone na forach aktorów. Skoro takie istnieją, to należałoby z nich korzystać.
Sama się wcześniej nie orgarniałam, wiem, wiem, ale wyszedł pomysł, by przystopować z dodawaniem nowych, niepotrzebnych tematów do Nowego roku. Tematów jest 2000 i możemy teraz założyć tylko 13 przez cały grudzień, a należy pamiętać, że ktoś zapewne jeszcze dojdzie i tradycyjnie założy nowy temat( ciekawi mnie kto zaczął tę tradycję), że na święta każdy będzie chciał założyć temat z życzeniami. wszyscy powinniśmy się ogarnąć, przecież większość aktualnych tematów się powtarza( nie martw się Haniu- to nie było do ciebie), więc może przed dodaniem nowego tematu zadajmy sobie pytanie: czy temat jest konieczny?.
Pamiętajmy że są też ludzie którzy wchodzą, zadają jedno pytanie lub hejtuja serial i więcej się nie pojawiają.
właśnie... Jako rodzina królewska tego forum powinniśmy chyba wydać jakiś kodeks, czy coś. wiesz zasady zakładania tematów itp.
"Rodzina królewska" hahaha xd
Ale byśmy musieli założyć dodatkowy, kolejny temat, bo jak inaczej oznajmisz xd
Od Nowego roku weszłaby ta ustawa, jako 2015 temat, a tematów pt- Offtopic jest mnóstwo i właśnie w nich można by spisać zasady i naradzać się..
Według Crazy zostałam mianowana królową tego forum ^^ Chyba wczoraj to było :P
Spoko, tylko chcę być wysoko xD Kto będzie na samej górze? xD Na dole będą najnowsi, później mogą się wspinać po drabinie warstw społecznych :D
To była opinia jednej osoby ^^ Dobra, darujmy to sobie, bo jeszcze się podwładni zaczną burzyć - żartuję ^^
Rewolucje wprowadzą i obalą władzę, a to nie skończy się dobrze dla naszego królestwa.
Zgadzam się z Tb. Z tego właśnie powodu nie zakładałam osobnego tematu o blogu :)
Nie, no: tracę wiarę w ludzi: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Carla+Pandolfi+vs+C lara+Alonso,2343543
Czy żeby opublikować moją opinię, też mam założyć oddzielny temat? A może zaczniemy zakładać tematy: jaki kolor majtek masz dziś na sobie?
Dajmy sobie spokój z tą akcją 2014, to i tak nie wyjdzie. Po prostu trzeba się pogodzić z tym, że niektorym nie przetłumaczysz, bo i tak dalej będą robili swoje.
Mam czerwone xd
W 20 dni, 13 tematów to raczej nierealne. Codziennie zakładane są minimum 2;)
Zakładamy nasz o gaciach?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Średnio dwa, ostatnio forum przeżyło kryzys- prawie nikt nic nie pisał.
Dajesz ;D ba, każdy ci skomentuje! W ttch trudnych chwilach obejrzyj ostatni filmik Alby :D albo jakiś vine Horhe ^^
Hahahahahahahaha :D już komentarz jest. Mówiłam, że odpowiedzi będzie sporo ^^
1. Zawsze bardzo podobał mi się głos Mercedes, aczkolwiek Lodovica śpiewa lepiej.
2. Uwielbiam typ urody Mechi. <3
3. Obie bardzo lubię; nie potrafię wybrać! :)
1. Lodovica, choć Mechi też jest świetna.
2. Wolę typ urody Lodo.
3. To raczej oczywiste. :D