Ja od razu o tym wiedziałam,w końcu najlepsza przyjaciółka głównej bohaterki,no nie? :D
Bardziej się jaram tym,że Clara będzie w 3 sezonie <3
No prawda. Fran to taka fajna postać w serialu,a przyjaźni się z Violką...życie jest dziwne...(zaczynam mówić jak mój tata :o xd )
Czekamy, mamy nadzieje, że będzie! ;D Chociaż wiesz, Violka jest tak "piękna", że może mieć kolejnego adoratora... :P
Hmm... Fajny pomysł ;D
Violka ma w V3 pobić rekord 5 adoratów,i każdego kocha i nie wie którego wybrać, tak na pewno bdb wierz mi xd
No właśnie xD Jeszcze jak tak kocha mamusię, tatusia, Olge, Angie, oj jakie biedactwo, współczuje jej normalnie xD
Cieszę się. Bardziej jarałam się Clarą, ale fajnie, że Lodo nie zabraknie. Jeszcze tylko Diego...:)
To, że Lodo będzie było prawie pewne. Ja tam się cieszę, że będzie Clara. Czekam na potwierdzenie od Diego i będzie pełnia szczęścia. ;))
Nie no oglądałam xd. Ogólnie w 1 sezonie oglądałam całe odcinki, nawet wątki z Violką. A teraz patrze dla : Diego, Fede, Ludmiły, Fedemiły i Naxi >3 Tak gdzieś ostatnio się zorientowałam, że ocinek ma ok. 45 minut a ja oglądam jakieś 20
Ja też, bo to nie będzie miało sensu -wieczne amory Leonetty, wieczne kłótnie i zero luzu.