Już niedługo po naszych policzkach popłyną słone potoki łez, gdy na ślubnym kobiercu sakramentalne tak powiedzą sobie Ada i Kuba...
----------------------------
Jesteście?
Czy ty Jakubie, w obecności świadków przyrzekasz: kochać Adę na zawsze i na wieki, nigdy nie opuścić jej, bez względu na okoliczności, pojawiać się na filmwebie, by z nią rozmawiać, wychować z nią dzieci, które będziecie mieć, lub już macie. Czy zobowiązujesz się trwać w naszej rodzinie jako mąż tej zacnej niewiasty i nie pozwolić zejść jej na złą ścieżkę? (chyba wszyscy wiemy o co chodzi) Czy obiecujesz być wierny oraz uczciwy i że pozostaniesz z nią na zawsze (do końca Violettowego forum na filmwebie)?
Pamiętajcie, że przysięgacie w obecności Leomasa, który jest ważny ponad wszystko oraz przy świadkach. Może zostać Wam to później wypomniane. Strzeżcie się więc i kochajcie ;3
Tak, właśnie. Niech szczególnie Kubuś się strzeże, tak mówię jakby co XD
I to nic, że jest wampirem, mam na vampy dobre sposoby :D
Że jak Cię skrzywdzi czy spojrzy na inną babkę, to na strychu mam różne rzeczy i bronie pochowane, między innymi na wampiry, o których to moje dzieci nie wiedzą, chyba że tam szperały XD
jeśli jest ktoś, kto zna powód, by ta rozkoszna dwójka się nie hajtała, niech powie to teraz lub zamilknie na zawsze!
A więc na mocy danej mi przez Marrcię, Sarrę, Urząd Stanu Cywilnego, Burmistrza Miasta oraz Leomasa ogłaszam was mężęm i żoną!
.
.
.
.
.
.
Niech osoby poniżej 18. roku życia zamkną oczy na moment, gdyż
MOŻECIE SIĘ POCAŁOWAĆ!
Jestem,jestem. Tylko nie krzycz,na mnie i nie mów na mnie Karolinka,bo ja tego nie lubię :(