PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ludeon

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=0jRKL4-uTbc
Cudne nagranie,ich głosy tak cudownie do siebie pasują,chyba staję się fanką Ludeona,a Wy?
Bo na pewno nie zniosę Ludmiły z Diego,taka cudowna postać z takim głupkiem,Leon z Larą tez jakoś nie,a na myśl tej okropnej Violetty z Leonem robi mi się niedobrze,więc gdyby Ludmiła się zmieniła jesteście za tym scenariuszem?

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Leomas forever! ;P
A tak na serio, to na początku oglądałam Vilu tylko ze względu na tę parę. Szkoda, że tak brutalnie ich rozwalili ;_;
Jeżeli chodzi o ich śpiew - no błagam, wzięli dwóch z czterech najbardziej utalentowanych ludzi w tym serialu i dali im duet. Nie mogło wyjść źle, prawda?

ocenił(a) serial na 10
Slytherinka

Leomas por siempre ♥
Ja mimo wszystko jestem za Leonettą, mimo że Violetty nie znoszę i doprowadza mnie do szału. Tyle czytam o tym co będzie w drugiej połowie drugiego sezonu i coraz bardziej mnie zastanawia, skąd oni mają takie informacje? Zwłaszcza kłócące się ze sobą, ale wracając do twojej wypowiedzi, jakie cztery osoby mają najlepszy głos w Violetcie?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Na początku chciałam nawet napisać dwie, ale Ty i Sara byście się czepiały ;) Myślałam o Leonie, Ludmile, Marco i Fede.

ocenił(a) serial na 10
Slytherinka

Mi się najbardziej podoba głos Leona, Ludmiły, Fede i Fran, a tuż za nim mam Diego :D Tak jakoś, dopiero dalej jest Marco. On czasami brzmi jak dziecko, a mi to przynosi tyle radości.

MagdaJulka

Brzmi jak dziecko,a jeśli chodzi o wygląd,nie wiem,czym się tak zachwycacie.Rozumiem wielbienie Fede,on to taki przystojniaczek i głos ma też zacny,ale Marco wygląda jak Ethan (nie wiem,czy dobrze to napisałam) z Moja Niania Jest Wampirem,tylko z bardziej kudłatą głową

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Mi nie przypomina Ethana z Moja niania jest wampirem. Zresztą, każdy lubi co innego.

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Ludeon? Oglądałam sporo filmików tworzonych przez ludzi, którzy to oglądają. Może i ładnie razem brzmią i wyglądają, ale nie chciałabym, by wrócił Leon.

ocenił(a) serial na 3
leonivillu

Nie, nie, nie. Brzmią razem dobrze, wyglądają fajnie, ale charakterem do siebie nie pasują. Zawsze strasznie denerwował mnie wpływ Ludmiły na Leona. On próbował jakoś współpracować z Maxim i świtą, a ona odwodziła go od tego.

ocenił(a) serial na 6
leonivillu

okropnej violetty, matko ludzie. nie dawajmy jej aż takich rogów, tym bardziej że w 2 sezonie często wykazuje, że nie tylko leonowi zależy.
Rzeczywiście Ludeon od początku piękna, utalentowana parka :3 tyle że ludmila jest chora psychicznie, poza tym będzie z joaquimem