http://www.youtube.com/watch?v=0jRKL4-uTbc
Cudne nagranie,ich głosy tak cudownie do siebie pasują,chyba staję się fanką Ludeona,a Wy?
Bo na pewno nie zniosę Ludmiły z Diego,taka cudowna postać z takim głupkiem,Leon z Larą tez jakoś nie,a na myśl tej okropnej Violetty z Leonem robi mi się niedobrze,więc gdyby Ludmiła się zmieniła jesteście za tym scenariuszem?
Leomas forever! ;P
A tak na serio, to na początku oglądałam Vilu tylko ze względu na tę parę. Szkoda, że tak brutalnie ich rozwalili ;_;
Jeżeli chodzi o ich śpiew - no błagam, wzięli dwóch z czterech najbardziej utalentowanych ludzi w tym serialu i dali im duet. Nie mogło wyjść źle, prawda?
Leomas por siempre ♥
Ja mimo wszystko jestem za Leonettą, mimo że Violetty nie znoszę i doprowadza mnie do szału. Tyle czytam o tym co będzie w drugiej połowie drugiego sezonu i coraz bardziej mnie zastanawia, skąd oni mają takie informacje? Zwłaszcza kłócące się ze sobą, ale wracając do twojej wypowiedzi, jakie cztery osoby mają najlepszy głos w Violetcie?
Na początku chciałam nawet napisać dwie, ale Ty i Sara byście się czepiały ;) Myślałam o Leonie, Ludmile, Marco i Fede.
Mi się najbardziej podoba głos Leona, Ludmiły, Fede i Fran, a tuż za nim mam Diego :D Tak jakoś, dopiero dalej jest Marco. On czasami brzmi jak dziecko, a mi to przynosi tyle radości.
Brzmi jak dziecko,a jeśli chodzi o wygląd,nie wiem,czym się tak zachwycacie.Rozumiem wielbienie Fede,on to taki przystojniaczek i głos ma też zacny,ale Marco wygląda jak Ethan (nie wiem,czy dobrze to napisałam) z Moja Niania Jest Wampirem,tylko z bardziej kudłatą głową
Mi nie przypomina Ethana z Moja niania jest wampirem. Zresztą, każdy lubi co innego.
Ludeon? Oglądałam sporo filmików tworzonych przez ludzi, którzy to oglądają. Może i ładnie razem brzmią i wyglądają, ale nie chciałabym, by wrócił Leon.
Nie, nie, nie. Brzmią razem dobrze, wyglądają fajnie, ale charakterem do siebie nie pasują. Zawsze strasznie denerwował mnie wpływ Ludmiły na Leona. On próbował jakoś współpracować z Maxim i świtą, a ona odwodziła go od tego.