PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ludmi i Violka

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czemu ale jak zawsze Ludmila dokuczała Violce to zawsze mi się z tego chciało smiać. A
Violetta zawsze taka niewinna. Ze Ludmila ( jak by to ująć ją prześladuje). A ona też czasami nawet
jej uwaga zwracała np. na zajęciach z Gregorio że nie wyraża emocji,

ocenił(a) serial na 8
sara637

Ja zawsze wolałam Ludmiłę. Główna bohaterka jest beznadziejna.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Zgadzam się. Ludmi jest najlepsza

ocenił(a) serial na 3
sara637

Mnie się poodba, że w opowiadaniach teraz ludzie jakby przenikają przez te złudzenia i teraz Violka okazuje isę być tą złą, ale dobrze kamuflującą się osobą, a Lu jest dobra, tylko jakieś wydarzenie ją zmieniło - ta wersja mi się bardziej poodva :D

ocenił(a) serial na 8
sara637

Też przesadzają jeżeli chodzi o Lu. Robią z niej taką skrajnie złą a jednak momentami pokazują, że ma jakieś pozytywne cechy, to wszystko jest strasznie nielogiczne, może nie lubić Violki ale po co od razu robić z niej potwora? Mogliby chociażby dać jej szansę naprawdę się z kimś zaprzyjaźnić, bo z Naty zrobili jej służącą.

ocenił(a) serial na 1
LadyRedCoat

Może robi z Violi potwora bo ja widzi jako złą. Kiedy Violi nie było Ludmi miała główne role i była najlepsza, a kiedy Viola się pojawiła spadła na drugie miejsce. Jak w 1 sezonie Ludmi dostała główną rolę , nie mogła wystąpić i jej miejsce zajęła Viola. Przynajmniej ja tak to widzę.
Red Coat .Team A

ocenił(a) serial na 8
Mechi_forever

Chodziło mi o to, że z Lu robią potwora ;p

ocenił(a) serial na 1
LadyRedCoat

z Lu robią potwora a z Violi zbyt dobrą.
Logika telenowel. Ciekawe jaki stosunek do Lu będą mieli wszyscy w 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Mechi_forever

Pewnie lepszy jak będzie z Fede, o ile nie rozwalą ich związku ;/

ocenił(a) serial na 1
LadyRedCoat

Jeśli będzie w 3 sezonie nie będzie Fede, albo Fedemily nie chce myśleć co będzie z Lu.

ocenił(a) serial na 7
sara637

JA KOCHAM VIOLETTE, KTO JEJ NIE KOCHA? moja idolka ajanjsdn
....

sara637

Ludmiła jest o wiele lepsza od Violki:D Nie dziwie się jej , że nie lubi V. bo ta jej wszystko zabrała; sławę 1 miejsce w studio itd. Wedłu mnie nauczyciele też są niesprawiedliwi , bo już wiele razy tak było , że Violka nie mogła przyjść, albo też była zajęta innymi sprawami i Ludmiła miała dostać jej rolę, a tu nagle niespodziewanie się zjawia i to ona występuje. Tak było chyba też z tym wyjazdem do Hiszpanii:(
Albo, w 1 sezonie Naty miała śpiewać Ser mejor na tym występie na koniec roku ,ale zjawiła się biedna Violetka i oczywiście ona musiała mieć głowną rolę.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Tak musi być. -.- Logika ''Violetty''
Violetta: wszyscy ją uwielbiają, zachwycają się jej głosem ( pff...), chłopacy się zakochują, ma bajeczne życie w bogactwie, faworyzują ją nauczyciele i ogółem całe Studio
Ludmiła: ''ta zła'', z nikim tak naprawdę się nie przyjaźni, jak Fede się zakochuje to wszyscy się dziwią , ma talent, ale ludzie nie doceniają go, wszyscy tylko Violka 1#.

ocenił(a) serial na 10
Kingetta

Ja powiem tak. Oni tylko za tą Violettą latają choćby nie wiem co. Bo Leon zranił Violettę. Violetta to Violetta tamto. To już się robi takie wkurzające. Wszyscy z niej robią takie nie winne. stworzenie heh. Ludmila zawsze musi wyjść na tą najgorszą a ona na tą poszkodowaną. Tak samo jak jest jakiś występ. To zawsze ona musi być w centrum uwagi bo jakże ona i nie być w centrum uwagi. Tak samo jezeli chodzi o Leona. To miała do niego pretensje że z Lara chodzi. A ona to niby co. Jak to mu tłumaczyła że Diego to jej przyjaciel. Taa jasne. A jeżeli chodzi jeszcze o Ludmile. To ona zawsze ją krytykowała z śpiewem czy z tańcem. Takie mam wrażenie.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Albo np. kiedy Fran lub Camila chcą pogadać z Violettą o swoich problemach to Viola ich najczęściej nie słucha i rozmowa zawsze schodzi na problemy Violi, które są takie ''poważne'': chore gardło od śpiewania cały dzień, nie podobają jej się ubrania i żal do Leona za to, że on próbuje szczęścia z inną dziewczyną. Fran ma gorsze problemy, bo wyjeżdża z kraju, w którym ma rodzinę, chłopaka i przyjaciół.