Cześć mam 13 lat i kocham ten serial. A to mój blog o nim:
Wersja "Blogowa"
http://kochamy-violette-lara.blogspot.com/
Wersja "Facebookowa"
https://www.facebook.com/PowiesciViolettaLara
LOL. Mareczek sławny, jego fanki ustawiają jego fotkę na avku. Drugi Xabiani rośnie. xd
Całkiem możliwe, że to nie on. Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie. ;>
Jak nie? Mówisz, że by nas tak haniebnie oszukał? Jak ty ze zdjęciem Magdy? :D
Ja powiedziałam od razu, że to nie ja :D Ej, Zuzka, prawda, że mam uroczy avatar? Alba ślicznie wygląda *.*
Ja się dołączam! Byłam dziś u spowiedzi i mam robić tylko dobre rzeczy. A więc sarro, masz słit avatar.
Haha, a to co? Tak ci zalecił ksiądz? :D Jak dobrze, ze u mnie nie ma spowiedzi...
Nie chcę wiedzieć, co powiedziałby osobie, która uważa się za najzajebistszą, najinteligentniejszą, najładniejszą i najbardziej utalentowaną na świecie. Poza Tomaszem ofk. :D
Serio takie są pokuty? :O Powiedz mi coś o tym więcej, bo nic nie wiem na ten temat!
Co musicie robić za grzechy?
Ale ja serio pytam! Jestem protestantką i nie wiem, co wy tam musicie odwalać xD
To zależy od księdza. Raz dostaniesz litanię, raz dziesiątkę różańca, albo "Aniele Boży" ;D To zawsze mnie śmieszy, bo ja - stary koń - i modlitwa, którą klepałam już jak miałam półtora roku.
Serio dawno razem nie spamowałyśmy? Trzeba to nadrobić!
Co u mnie... dzisiaj nie byłam w szkole bo słabo się czułam, ale wiele mnie nie ominęło, tylko np. lekturowe kalambury na polskim XD A tak to nauka, jutro mam kartkówkę z chemii, w czwartek sprawdzian z bioli, szkoda gadać XD
A, i od wczoraj mam fazę na Last Christmas XD
I oglądam znowu mój ulubiony serial sprzed kilku lat - Zbuntowanego Anioła <3
A u Ciebie co tam? :D
Laast kristmas aj gejw ju maj hart, bat de weri nekst dej ju gejw yt ełeeej, diis jir tu sejw mi from tirs aj'll giw yt tu samłan speszyl!
:D
Też mam jutro kartkówkę z chemii: fynf na odległość!!! Co u mnie? Jaaa, powinnam się uczyć, ale się obijam i postanowiłam napisać miniaturkę. A co!
Miniaturkę? O.o
Ja też przeczuwam fynf, bo to z zadań tylko, w których sprawdzi czy umiemy ostatnie zagadnienia XD
A ta biola... to sprawdzian powtórzeniowy z połowy książki do pierwszej klasy, jeszcze z tematów za którymi nie przepadam, więc czarno to widzę :C
Weź, jak ja to od wczoraj śpiewam, że aż mama mówi żebym zmieniła repertuar w końcu XDD
I na nowo zakochuję się w "Zbuntowanym..." i sobie dzisiaj przypomniałam, jak kiedyś dawnymi czasy podkochiwałam się w Ivo *.*
Fynf na odległość w sensie przybij piątkę na odległość :D Ach te regionalne żarty ^^
Ja z chemii mam pi.erdoln.iki, że się tak wyrażę i za cholerę nie umiem xd - trzeba krzewić piękne słownictwo.
Ja śpiewam "Od zmierzchu aż po brzask, nikt nie odnajdzie naaas, od zmierzchu aż po brzask: nikt, nie odnajdzie nas!" :D Nie ma to jak śpiewający Neron <3333
No, miniaturkę, mówią na to OneShot'y, ale ja dziecko z chomi kuuuj a tam się miniaturka mówi to się przyzwyczaiłm xD
Muszę obejrzeć!
Ah, spoko, to pewnie tylko ja taka niekumata czasem, ale to pewnie ta chemia XDD
Aaa, nie wiedziałam co to miniaturka XDD
A oglądałaś to kiedyś, czy pierwszy raz będziesz? Tak orientacyjnie pytam XD
Hihi, taka tam telenowela, która kiedyś była bardzo popularna w Polsce i w około trzydziestu innych krajach XDD
Wiem,wiem oglądałam sobie w piątek,bo akurat wróciłam ze szkoły i mi się nudziło ;d
U mnie hm... Denerwuje mnie szkoła ale tak poza tym to wszystko w jak najlepszym porządku. A u Ciebie?
Robię plan działań klasy na bierzący rok i nie wiem co wpisać w rubryczce sposób realizacji w wierszu rozpoczęcie roku szkolnego, pomożesz?