PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

A właściwie super - hipper newsa!!!!!! Jupiiijajeeeej!!!!! Niedawno Enterraz założyła temat ,,Kto się żeni?" i wrzuciła link do zdjęcia z jakiegoś ślubu w Violetcie. Na FB Tini (chociaż skąd mg wiedzieć, że to ona skoro tam jest Martin i Tiniów od groma?) wrzuciła to samo zdjęcie i jak kilknęłam tłumaczenie opisu (jak zwykle google translate się wykazało) a tam widniało kilka zdań, że to w drugiej części a potem ,,Angie żeni German(ale tam pisało w tłumaczeniu niemiecki XD)" oraz....pamparaampampam...najjjjlepszeeeee: ,,Violetta śpiewa ja z León" Czyli Violka na ślubie Germangie będzie śpiewać z Leónem! Jupijajeeeeej! Yeah! Co do Germangie to nwm czy się cieszyć czy nie. Sama jeszcze nie doszłam do tego czy jestem za Pablangie czy Germangie...Ale Leónem i Violką tak się jaram, że zaczęłam skakać po pokoju i wydawać jakieś dziwne piski XD XD XD podałabym linka do zdjęcia, ale mi wyskakuje ,,niestety twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go aby opublikować wypowiedź" nawet jak robię spacje -,- Także wejdźcie lepiej w temat Ente.

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Germangie 4 ever :3

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Oficjalnym? Jakoś nie sądzę, by Tini mogła udostępniać takie informacje na etapie, gdy wszyscy się zastanawiają nad tym kto będzie razem.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jeśli nie jest to oficjalny FP Tini to czym się jarać?

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

muszę cię zasmucić względem germangie, to ma być chyba ślub esmeraldy i germana, jeżeli pisała to fanka na swoim profilu, to się nie dziwię że zaraz germangie germangie. Ale że to León to tak myślałam, tak obstawiałam po tym co zobaczyłam na zdjęciu, opalona twarz, smukła sylwetka, i niezaprzeczalny atrybut- jego gitara w rękach typa stojącego obok violetty

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tylko mi nie mów że Esmeralda zwinie Germana bo jak Angie nie moze być z Pablem to niech bd z Germanem i nie mów że esmeralda będzie sie lepiej dogadywać z violą niż angie

ocenił(a) serial na 6
violetta_fan12

esmeralda JUŻ bardzo dobrze dogaduje się z violą jak angie, śpiewają razem, rozmawiają, przychodzą jej słuchać do studia, już zaprzyjaźniła się z jej córką itd itp. Niestety, jak przystało na telenowelę, na koniec schodzą się wszystkie stare związki i "miłość zatryumfuje", przy czym ta moneta ma dwie strony, z jednej leonetta z a z drugiej germangie ;o

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

nienienienie wszystko nie tak jak ja bym chciała -.-

ocenił(a) serial na 6
violetta_fan12

a co byś chciała? wal

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ajć bo ja już sobie pomyślałam że skoro już Angie będzie z Germanem to Viola będzie miała kogoś jak matka i Angie idealnie pasuje do tego miejsca bo ja ją lubię (nie znam Clari Alonso więc nie wiem czy ta rola pasuje czy nie) i wgl mogło być tak fajnie ale mi to nigdy nic nie wychodzi i wgl zawsze jest nie po mojej myśli -.- wiem głupia jestem

ocenił(a) serial na 6
violetta_fan12

Co? xdd daj spokój, tak czy siak pewnie wygra angie, na pewno 90% zainteresowanych wątkiem germana się ucieszy, i rzeczywiście trudno żeby ktoś zrozumiał violę lepiej, niż siostra jej matki

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

no pewnie masz rację w końcu w sprawie Violetty to jesteś ekspertem haha :D

ocenił(a) serial na 6
violetta_fan12

ekspertem XD ekspertem, ale jeszcze nie magistrem