PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ja sb tak wyobrażam Diemile i walke Fede i Diego o serce Ludmily, a wy co sądzicie? Co mogło
by się wydarzyć. + ja bym chciała,żeby Lu była ukazana jako dobra postać

ocenił(a) serial na 9
mechi_2

Ja wyobrażam sobie, początek sezonu > German, Violka stoją na lotnisku - czekają na samolot z Angie.
A potem już tylko happy Germangie ;p

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Wy tylko o jednym xd

ocenił(a) serial na 9
majka5454

Ależ skąd wiedziałaś ? xDDD

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja jestem za wersją nowego faceta Angie, przystojnego Francuza xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Popieram, Dominiczko! *.*

majka5454

me tooo.

majka5454

So good :)

Sama myślę nad tym od dawna. Znaczy, początek tak jak wymyśliła Angie4ever, ale z samolotu wysiada Angie... i gorący Francuz. A Germek facepalm XD

ocenił(a) serial na 7
mechi_2

1 odcinek zacząłby się od oczekiwania na Angie na lotnisku. Przyjechałaby jeszcze ładniejsza niż zwykle i w rurkach. ;3

ocenił(a) serial na 2
mechi_2

Na pewno nie chcę dobrej Ludmiły. Straciłaby cały urok. Ludmiła bez intryg to jak... Jak Violetka bez pamiętnika. Jak Fran bez Marco. Jak Maxi bez czapki. Jak Fede bez swojej czarującej elegancji, charyzmy, talentu, urody i pięknych oczów. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Proszę, przy okazji wypowiedzi wplatasz zachwyty nad Fede - cóż za talent xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wiem, taki dar :D Ale mogę, nie? Zachwycać się Fede? Mam twoje pozwolenie?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Kochanieńka, oczywiście, że ty możesz :D WYbacz, że tak późno ale musiałam wyjaśnić co i jak xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

To dobrze, bo parafrazując którąś z forumowych dziewcząt - Fede trzeba choć trochę kochać, żeby żyć <3
Musiałam opisać trzeci akt Kordiana. Dziesięć scen. Łącznie zapisałam pięć stron a4. Umieram...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

To było o Diego, skarbie xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wiem, wiem. Ale ja sobie to przerobiłam na własną korzyść ;D Choć do Diega też się już przekonałam. Aczkolwiek do miłości jeszcze długa droga.

ocenił(a) serial na 7
KeThA

A jak tu się nad nim nie zachwycać. :D

ocenił(a) serial na 3
justi021

No wiem, wiem xD Ni da się :P

KeThA

Ale w sumie nie wiemy jak Ludmiła prezentowała by się w 3 sezonie jako ta dobra;)! Nie mieliśmy okazji jej jeszcze poznać;)! A poza tym po raz trzeci robienie z Lu tej złej było by nudne,nie sądzicie?;/ zwłaszcza,że ona i Federico.. sami wiecie o co mi chodzi;)

ocenił(a) serial na 10
mechi_2

Angie ma... po prostu być. :P Nie wiem, mogą się z Germanem uganiać za sobą, a koło 70 odcinka mogliby ich ostatecznie połączyć. Takie rozwiązanie by mnie satysfakcjonowało. I BŁAGAM, niech skończą na tym trzecim sezonie.
Ja bym ogólnie zrobiła tak - Tomaszetta miała być na koniec razem, już połączta i żyli długo i szczęśliwie. Maxy z Naty... A Angie i Germana, jak się na tym Junto a ti spotkali to mogli się pogapić na siebie do końca piosenki, a potem zwolnione tempo, jakaś melodyjka romantik i pocałować ich. Zajmują miejsca gdzieś tam, trzymają się za ręce i kołyszą w rytmach "Ser mejor". (Dzisiaj całego angola o tym snułam fantazje, nawet subjecta nie zapisałam. :P) Reszta Forever Alone. The end of Violetta.

ocenił(a) serial na 3
mechi_2

MOJA WIZJA 3 SEZONU VIOLETTY:

Jak już dawno było mówione (użytkownicy, którzy są od dłuższego czasu powinni pamiętać) w Violetcie 3 pojawi się nowa postać. Będzie nią Sara. Moja imienniczka, ponieważ zagra nową dziewczynę Diego, a że Diego gra Diego to Sara zagra Sarę. Dla niedowiarków: http://imageshack.com/i/eu7x5kj
A więc ja się znam i WIEM jaka będzie fabuła.
Otóż:
1. Violetka będzie z Leónem, a na koniec sezonu spali swój pamiętnik jako dowód, że już dorosła i się zmieniła. Na ostatniej stronie napisze: wszystko było cudowne, chociaż popełniłam wiele błędów. Nauczyłam się bardzo dużo i wiem, że się zmieniłam. Czas ruszać w dorosłość!
2. León zostawi swoją fryzurę i nie będzie jej żelował, bo wygląda jak idiota w tym, co byłam łaskawa mu powiedzieć.
3. Będzie Femiła. Oczywiście, Lu się nie zmieni przez co będą napięcia w ich związku, jednak kiedy Fede ją rzuci zrozumie ile straciła i że nie powinna się tak zachowywać i powie mu, że go kocha, a wszystkich przeprosi kulturalnie i usunie się w cień,c zekając na księcia z bajki.
4. Naxi będzie zajebiaszczo szczęśliwe i słodkie jak zawsze, to samo Marcesca. Żadnych problemów.
5. Enszi przyjedzie z przystojnym francuzem, jednak okaże się, że ją okłamał (nie pamiętam o co chodziło, niestety...) i pocieszy ją Pablo z którym na koniec będzie, gdyż dojdzie do wniosku, że on zawsze jest przy niej jak León przy Violetcie i są sobie pisani.
6. Ramallo oświadczy się Oldze. W połowie sezonu będzie ich ślub, a pod koniec adoptują jedenastolatka, którego pokochają. I on pokocha ich. (będzie miał na imię Xavery)
7. Xavery zakocha się w Agus, która dalej mieszka w Argentynie i tęskni za Tomasem, jak my wszyscy
8. German nadal będzie upierdliwyyym idiotą, jednak znajdzie sobie dziewczynę. Jak? Zostawię trochę tajemnic. Żartuję, matka Fede przyjedzie. No i wiecie... Dobrze, że Fede jednak nie był z Violką (nie pamiętam czyj to pomysł z matką Fede, ale zamierzam go wykorzystać w opowiadaniu, tylko mówię :P)
9. Gregorio zakocha się w nowej nauczycielce muzyki, ponieważ zatrudnią taką na miejsce Enszi i będzie z nią wychowywał Diego.
10. Andres uderzy się w głowę i zacznie mądrze myśleć oraz zostanie gwiazdą estrady razem z Leónem.
11. Lara zakocha się w chłopaku, który codziennie przejeżdża pod jej domem na deskorolce i będzie siadała o szóstej nad ranem na schodach czekając, żeby go zobaczyć aż w kocu on się na nią wywali i tak zacznie się wielka miłość *.* PRawie największa w całym serialu (zaraz za Naxi xD)
12. No i Diego. Zakocha się w nowej dziewczynie, która pochodzi z Polski i jest kuzynką Leóna u którego zamieszka. Ona będzie miała go w nosie, a on dla niej stanie się potulnym barankiem, ale nie aż tak potulnym, bo bad boye są fajniejsi.

COPYRIGHT BY SAARRRA, która zastrzega sobie pomysły do, być może, nowego opowiadania.
Cieszcie się tym, co tu jest. Ciałoo :*

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Teraz czekamy, co się sprawdzi. Zapisz to sobie gdzieś. xD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Po co mam to sprawdzać, jeżeli wiem, że to prawda? Nie ufasz temu zdjęciu,czy jak? :>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ufam, ufam. XD Zapomnij o tym, co powiedziałam...

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Oho widzę,że wena dopisuje :D

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

no, na pisanie takiego czegoś to tak, gorzej z rozdziałami, bo za dużo i mi się nie chce xD
Chcesz dodać do rozpiski coś od siebie? xD

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Eee nie raczej nie :D Przynajmniej nie dzisiaj :P

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

szykoda xD

mechi_2

Nie w temacie,ale mam pytanie,kiedy Vilu będzie z Diego (♥) ?? ; ))

ocenił(a) serial na 10
PatrzAleNieZjadaj_

W 39 się będą całować chyba.

majka5454

U dz ; *

ocenił(a) serial na 10
PatrzAleNieZjadaj_

Tak, w 39.

mechi_2

Germangie <33 O i ich ślub! Pobiorą się itede itepe.
Na pewno będzie jakiś nowy chłopak dla Vilu.
O fajnie by była trójca: Leon, Diego, Tomas. Wyobrażam sobie ich kłótnie :P

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry3

Ja jeśli chodzi o Germangie.
sceny z nimi - oui, oui
bycie razem - jestem za ;D
zaręczyny - może być :)
ślub - zdzierżę, ale nie marzę o tym
dziecko - NEVER

Nie dajmy się zwariować. :P

Skailes

A czy ja coś o dziecku pisze?:D
Też tego nie chce, dziwnie by było ;D

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry3

"Germangie <33 O i ich ślub! Pobiorą się itede itepe." Te dwa ostatnie słowa brzmią zagadkowo. :D

Skailes

Jaraaaaaam się <333333
Idę na maraton IŚ <3333333333333

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Czym tak się jarasz? Jaki mararon IŚ? :D

Skailes

W kinie maraton igrzysk Śmierci <333 Od 22 do 3 bodajże :P
Cud ,że moi rodzice się zgdzili :o
Skaczę ;D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Aaaaa, ooo fajnie. :o Moi by się nie zgodzili. :D

Skailes

Ja się jaram od tygodnia IŚ <333333
Zajebiste są *________*
Dobra lece sie myć xd

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Nie utop się z tego entuzjazmu. :D Mi w poniedziałek kumpela ma pożyczyć, też będę czytać. :P

Skailes

Dopiero wróciłam-ale było warto. Zdecydowanie. 2 cześci leciały (obie były zajebiste <3333), ale 2fajniejsza <33333
Po prostu szczerze polecam xD

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

No to super. :D

Skailes

Oj tam :P

ocenił(a) serial na 3
mechi_2

szczerze, to ja sobie tego najlepiej nie wyobrażam ;D

ocenił(a) serial na 10
mechi_2

więcej Fede i Ludmi*.* brak nowego wielbiciela Violki !

ocenił(a) serial na 10
mechi_2

Powrót Tomasa!!!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

popieram!

mechi_2

Poniższe informacje to to, co myślę, że raczej będzie, a nie to, czego chcę:
-Wywalenie starszych aktorów (np.:Alba, Nico, Vale <:(>)
-Przywrócenie starszych bohaterów (Angie, Tomas itd...)
-Nowy adorator Violki.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ostatnie na bank. :P Co do Tomasza - nie sądzę, Angie MUST BE. Alby myślę, że nie wywalą. A Vale nie mam pojęcia. Nico wszystko mi jedno.