PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Macie rodzeństwo? :)

użytkownik usunięty

Ile? Ile mają lat? Jak mają na imię? Tak swoją drogą, chyba nigdy o tym nie pisaliśmy, a jestem bardzo ciekawy. Ja mam 12-letniego brata, Michała. A wy? :)

ocenił(a) serial na 3

Ja mam 1,5 roku młodszą Kamilę.

ocenił(a) serial na 10

Ja sobie mam dwie siostry, Monikę - 25 lat i Patrycję - 24 lata ;) Nie narzekam, bo od trzech lat nie mieszkają ze mną. Tęsknię za nimi, a kiedyś bardzo chciałam, żeby się wyprowadziły... :c

ocenił(a) serial na 3

UWAGA! Wyliczam. Od najmłodszego do najstarszego, czy jak? :)
Dobra, od najmłodszego:
-Mateusz, 1 rok (urodziny miał w grudniu)
-Ania, 4 lata
-Kasia, 10 lat
-Robert, 11 lat
-Emilka 13 lat (Emanuela właściwie)
-Adam, 14 lat
-Katerina, 14 lat
-Ilona - w moim wieku
-Ewa, 20 lat
-Ania, 21 lat

Tylko Ania i Ewa to siostry biologiczne.

KeThA

*werble proszę*
wow
ale dużo osób ma siostry Kasie ;o

użytkownik usunięty
KeThA

Mogę już wytrzeszczać gały? O.o skomentowałbym to jeszcze no, ale... Echh nie ważne.

ocenił(a) serial na 3

I ja tym majdanem się zajmuję xD Ale spoko, trójka z nich już ze mną nie mieszka (Ilona, Katerina i Emilka)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Zastanawiam się, jak twoja mama radzi sobie z zapamiętywaniem imon. Moja ma, o zgrozo, aż dwie córki, a często woła na młodą Zuzia...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zastanawiaj się raczej w jaki sposób ja jeszcze zdaję z klasy do klasy.
Zwyczajne popołudnie:
Mateusz się drze, bo mama musi coś zrobić, więc ma się bawić chwilę w kojcu. Lub drze się w pokoju u rodziców.
Anka się drze, bo jest zazdrosna, że mama zwraca uwagę na Mateusza, poza tym cały czas jej coś nie pasuje.
Załóżmy, że Kaśka jest na kompie to ona na cały regulator gra w gry z irytującą muzyczką
Adam stoi nad Kaśką i drze jej się do ucha co pięć minut, że powinna już kończyć, bo on chce.
RObert i Adam jeżdżą na samochodzie lub skaczą na piłce po salonie, powodując, że trzęsie się cała podłoga.
i Wtedy pojawia się tato, który wymyśla, że koniecznie muszą z mamą pojechać na zakupy.
Dziękuję za uwagę :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

I masz czas na prowadzenie pół tuzina blogów, nie mam pytań.
Wpiszesz to sobie kiedyś do CV.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie mam pół tuzina blogów!
Powinni mi za to z 50 punktów na studia z miejsca dopisać :D

użytkownik usunięty
KeThA

Naprawdę? O.o A przecież przedwczoraj tak Ci się nudziło. :P
Ale tak właściwie to chyba fajnie mieć taką rodzinę. Zawsze wesoło, nigdy nudno. :D

ocenił(a) serial na 3

Bardzo wesoło, chcesz się zamienić? :D
Nie no, przywykłam. A nudno mi było, bo dziecki se poszli na jakiś bal. Tyle spokoju było.

użytkownik usunięty
KeThA

Nie, nie trzeba. :D

KeThA

Na serio? Ja mam 1 brata i sobie nie wyobrażam więcej rodzeństwa, a ty masz... 10 . To jak nadążasz z nauką i prowadzeniem blogów?
Sorry, za takie głupie pytania, ale u nas w rodzinie nikt nie ma więcej niż 2 dzieci i no.. zaskoczona jestem.

ocenił(a) serial na 3
Gosia1_7

Na serio. Tyle, że tylko 2 siostry biologiczne, jedna adoptowana i reszta w rodzinie zastępczej :)

KeThA

Aha. Łał. Podziwiam Cię, bo ja nawet jednym dzieckiem bym się nie umiała zająć:D

ocenił(a) serial na 5

Ja mam dwie siostry, jedna ma 26, a druga 28 lat.

użytkownik usunięty
Violetowa00

A jak mają na imię? :D

ocenił(a) serial na 5

Justyna i Dorota.

użytkownik usunięty
Violetowa00

Aha. ;)

ocenił(a) serial na 5

A ja jestem Wioleta, mój ojciec był tak zaczarowany mną,ze wpisując mnie zapomniał o jednym 't ':D

użytkownik usunięty
Violetowa00

Moja koleżanka ma podobnie. Nazywa się Izabela Wioletta, bo mówi, że jest tata był taki podekscytowany, że ma córkę, że zapo-mniał o drugim ,,l". :D