PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Madryt

ocenił(a) serial na 10

Takie pytanie, wszyscy wiedzą, a jak nie wiedzą to się dowiedzą, że dziś nadrabiałam odcinki od
68 i takie pytanie do 72, gdzie się zgubili w Madrycie - czy Violetta nie mieszkała w Madrycie przed
Buenos Aires?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mieszkała:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No właśnie to dlaczego nie wie jak tam trafić?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

German pewnie nie pozwalał jej wychodzić, całe życie miała guwernantkę, do sklepu po zakupy też nie musiała, nie miała jak zwiedzić miasta:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Przecież jakby żyła cały czas w domu to by teraz nie mogła spokojnie wyjść na zewnątrz, więc musiała chyba chodzić po mieście? ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Może ma kiepską orientację w terenie?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Pisałam o tym niżej, że może... ~M.

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Violetta to w ogóle nie kumata jest, nie zdziwiłabym się gdyby w Buenos Aires się zgubiła. Poza tym, pewnie jak tam mieszkała to ojciec nie pozwalał jej wychodzić.

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Właściwie to moja koleżanka się u nas w Mińsku zgubiła, ponieważ ma słabą orientację w terenie no ale to trochę dla mnie dziwnie, bo ona się zabłąkała gdzieś na przedmieścia, gdzie wcześniej nie była. ;) ~M

MagdaJulka

Haha, no ale do Violki nie można tego podpiąć, bo się zgubiła w centrum Madrytu, więc albo nie była nigdy w centrum miasta w którym mieszkała (w co aczkolwiek wątpię) albo ma aż tak słabą orientację w terenie, albo też ma baaaaardzo krótką pamięć i już zapomniała gdzie co jest XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

No właśnie, dlatego dodałam, że koleżanka zgubiła się w miejscu, w którym nie była i było to na przedmieściach, a Viola w centrum ;) ~M.

MagdaJulka

Dla mnie to aż dziwne, zgubić się w centrum własnego miasta. Chyba że nasza Viola łaziła po mieście z ojcem lub guwernantką, i jak to Viola nie patrzyła zbytnio gdzie idzie i wiecznie zamyślona nie zwracała uwagę na to gdzie jest XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

No, ale przepraszam, ja jak chodzę nawet z kimś na spacery to zapamiętuje drogę ~M.

MagdaJulka

No ale to Violka, jej nie ogarniesz XD Nie zdziwiłabym się gdyby w jej przypadku tak właśnie było XDD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Ja już się pogodziłam z tym, że Violki nigdy nie zrozumiem,*

LuLuComello

Ja też, Violka to po prostu stan umysłu XD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Nigdy za nią nie trafisz

LuLuComello

Ona też za sobą nie trafi XD
Zresztą, ona wgl nie trafi nigdzie, co widać w Madrycie XD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Ha ha ha, to się nazywa nieźle zrąbana logika, od tych wszystkich sytuacji z nią w roli głównej.

LuLuComello

Ach Viola... Dzięki niej zaczynam myśleć, że czasem myślę bardziej logicznie od niej XDD
Ale tylko czasem XD

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

To Violka ona wszystko potrafii xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No właściwie... ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Też się zdziwiłam. Chociaż coś się tam wykłócała z Fran : ,,Kto mieszkał w Madrycie? Violetta czy Fran?''. Oczywiście jeżeli dobrze zrozumiałam.

ocenił(a) serial na 8
lauri2092

I Francesca miała racje.