PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

W ok. odc. 45 Fran i Marco się rozstają, ponieważ Fran poczuje coś do Fede ,a on do niej ale nadal będzie próbował walczyć o Violettę. Nie wiadomo czy to tylko plotka czy rzeczywiście fakt ..,ale co o tym myślicie ?

ocenił(a) serial na 3
Julcia1259

Tyle razy... Nieważne
Sądzę, że to plotka, ponieważ:
a. w 40 odcinku widzimy, jak Marcesca się kochają. Nie sądzę, żeby miało się to rozpaść po PIĘCIU odcinkach
b. Fede jest zbyt dobrym facetem na takie akcje, jak zarywanie do dziewczyny, która jest zajęta
c. za dużo akcji jak na 40 odcinków które zostały (chodzi mi o to, że jeżeli policzyć te plotki: Naxi ma się zejść, Violetta kończy z Diego, Naty kończy z Ludmiłą, Ludmiła zakochana w Diego bleblbelbe... Too much :))
d. ludzie gadają tak tylko dlatego że lodo ma dużo zdjęć z ruggiem - a oni się po prostu przyjaźnią
e. nie mam pomysłów, jak coś sobie przypomnę to dopiszę
f. Aaa! Fani za bardzo kochają Marcescę.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Bezlitosna jesteś. A jakbyś ty była na miejscu Fran i musiała wybrać między boskim Ruggero a boskim Xabiani, to co...?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jakbym była Fran to Xabuś :D Ale ja wybrałam - moje serce jest Ruggero. Już ze 2 tygodnie trwam przy ten decyzji... A jak widzę go z zarostem lub słucham jego głosu to utwierdzam się w tym.. *.*

ocenił(a) serial na 2
KeThA

2 tygodnie to sporo. A propos - ty wyjeżdżasz jutro czy pojutrze?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Pojutrze, a czemu pytasz? :) Na blogi wchodzić mogę i będę czytała te, co sobie adresy ich spiszę - może traafisz do listy ^^ Dobra, trafisz :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A bo chciałam rozdział na szybko wykończyć, ale skoro tak to go dopracuję ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Specjalnie dla mnie chciałaś się śpieszyć? Dziękuję! Tylko z telefonu nie dostaniesz takiego długiego komentarza jak zazwyczaj :(

ocenił(a) serial na 10
Julcia1259

Liczę do dziesięciu i to mnie nie pomaga. Tyle razy wałkowałam ten temat, tłukłam ludziom do głów, dlaczego raxzej tego nie będzie i dalej o tym piszecie. Chyba założę oddzielny temat, w którym wszystko wytłumaczę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tak, to będzie dobry pomysł...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale i tak coś czuję, że powstanie kolejny temat, a ja znów będę siedziała wściekła, wkurzała się z byle powodu i odpisywała coraz wredniej, aż w końcu usunę moje wypowiedzi za przeklinanie i inne pierdoły.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie przejmuj się, ja za każdym razem czytając te wszystkie posty się wkurzam...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak. Po raz setny czytałam dzisiaj post, kto jest lepszy - León czy Tomas

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wszystko już było. Spamowanie o Rubim to co innego, nawet o Horhe może być,a le te bzdury...