Buziaki, kotki. Niestety muszę kończyć, ale jutro zrobię ciekawszy temat i dłuższy, byście mogły się
więcej mną nacieszyć :)
Forum dyskusyjne czy towarzyskie? XDD Marek se va, beka xD znałam jednego marka. strasznie mu się zbrzydło ostatnio
Czekaj, bo ja chyba nie w temacie xDD co za "ViolettaPolska"? Ciężko myślę na koniec wakacji :/
taka filia, mają bloga (violettapl.blogspot.com) yt, twittera i wszystko i myślą, że są fajne :P (tak E. to do Ciebie!)
Violetta Polska blogspot, najczęściej odwiedzany polski blog :3 w te wakacje udało mi się wbić do obecnie 6-osobowej ekipy (jako milens). mamy cztery redaktorki, jedną tłumaczkę i jedną techniczną, chociaż wiolczur (jedna z redaktorek) jest naczelną techniczną a ja (też redaktorka) też tłumaczką, jak i 3 redaktorka, Tinistas, chociaz mamy takie jakby sekcje. Plus własny kanał na yt, aska, facebooka i twittera :D:D powiedz mi jeżeli bredzę plis XDD
http://violettapl.blogspot.com/
Patrzcie ją, wielka Redaktór się znalazła. Udziela się na blogu i myśli, że świeci. xD
no kurrrr, skoro przez to nie mam życia towarzyskiego, relaksacyjnego ani nic to chyba mogę się pochwalić XDDD
Ekhem, a jak ci poszło, że się tak bezczelnie spytam? Jak pół Polski kciuki trzymało... ;D
Gratulacje! Wszyscy jesteśmy... yyy... orgulloso! (zawierzyłam tłumaczowi google) ;)
Musiałabym spalić laptopa, a to nie wchodzi w grę! Nie przeżyję bez niego trzech dni (choć przeżyłam dwa tygodnie). ;D
pierwszym podstawowym prawem świata jest instynkt przetrwania, więc sądzę że byś się nie zaciukała przez brak laptopa XD poza tym nie mówiłam o nim tylko o translatorze, który ewidentnie grabi sb u mnie na stos ;3
Nic nie mogę zrobić translatorowi jako takiemu, co najwyżej usunąć z paska zakładek ;D Niby czasem się przyda do czegoś, ale i tak chciałabym się nauczyć normalnie języka. Koniecznie. W sumie to doczekam do matury z angielskiego, a potem nauczę się hiszpańskiego, choćbym miała przekopać w tym celu cały internet.
hiszpanski.crib.pl , podrzuciłam komuś tę stronę, podobno świetna. ja zdecydowałam się że jednak bd zdawać mature z hiszpana na rozszerzonym, i angielski w podstawowym, a co mi tam. Usunąć z paska zakładek - hahaha, super avenger
U mnie nie ma hiszpana, nad czym ubolewam :( Mogę zdawać oba języki rozszerzone, albo tylko jeden, a z dwojga złego już ten angol lepszy.
NIEEEE! DLaczego ja pojechałam do koleżanki?! :O Przegapiłam wizytę Markusia... CIERPIĘ!!!
No właśnie widzę - tyle tematów, tyle nadrabiania... Nigdy więcej nie opuszczę laptopa! W szkole będę siedziała na filmwebie, cały czas!
Czy ty mnie właśnie obrażasz? Bo zaraz wstanę i wtedy się policzymy! Uważaj xxxd