Tomas jest o wiele lepszy niż Leon , szkoda że niema go w 2 sezonie , ale może w 3 będzie
Raczej nie będzie go w 3 sezonie bo zajmuje się teraz czym innym. ;)) Jednak mogliby go przywrócic dla Leomasa. <3 ;D ( chora jestem ;( )
Nie będzie go, ale też mu kibicowałam w 1 sezonie xD Jak León się przyczepiał to machałam rękami do telewizora, zeby sobie poszedł, bo Tomaszek gada z Violką xD
I jeszcze był taki wkurzająco namolny. Diego jako wpychający się i namolny jest przynajmniej slodki XD
Dominika, czy ty mówisz z sarkazmem? Nie umiem tego wyczuć w tym momencie, ale wiem, że kochasz Leonettę...
Diego jest ZAWSZE słodki xD
Nie mówię z sarkazmem :) Kocham Leona i Leonette, ale Leon mnie wkurzał swoją namolnością.
A Diego z czasem też pokochałam i uważam że jest słodki. Rozumiesz już logikę mojego myślenia? XD
Nie wiem, mnie Tomas troche wkurzał, zresztą Leon też. Jeden romantyk, a drugi najważniejszy na świecie. Kurde, oszaleć można...
Tęsknię za Tomaszem. Leóna raczej lubię, choć często mnie wkurza. Do Diega się przekonałam. Ale i tak uważam, że Violeczka nie zasługuje na żadnego z nich.