http://4.bp.blogspot.com/-Cl_siGJZ3lU/Uhuk0tEOtCI/AAAAAAAAA-Y/I-
xJDCfAqX4/s400/ostatni.jpg
Ostatnio pisałam, że podejrzewam, że Violetta 2 mogłaby się zakończyć Diegescą (A ja
kocham Marcescę) po jednym zdjęciu, gdzie są ustawieni bodajże parami. Wczoraj to zdjęcie
podesłała mi cudowna, niezawodna i przeze mnie wychwalana Sara, więc teraz podaje je
dalej.
http://www.youtube.com/watch?v=T1CEZlH010I
To też niczego nie potwierdza, bo Francesca najprawdopodobniej wskazuje na Diego i Leona,
ponieważ obydwaj rywalizują o Violę. Tak czy siak, daje linki.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego Francesca mogłaby znów brać resztki po Violi.
Argumentem przeciwko temu jest fakt, że po scenie finałowej serialowi Marco i Francesca
mieli podobno razem jakąś sesję robioną, ale to niepewne.
Bo się jakoś podzielił na dwie części.
http://4.bp.blogspot.com/-Cl_siGJZ3lU/Uhuk0tEOtCI/AAAAAAAAA-Y/I-xJDCfAqX4/s400/o statni.jpg
No ogólnie podsumowanie jest takie, że jestem zajebi sta
Ale tak serio to jakoś mi to nie pasuje... Nie charakter Fran, Diego chyba nie poderwie faceta kumplowi i wgl... Za mało miejsca na taką akcję.
No nie wiem... Jestem zdegustowana wgl. taim pomysłem, który jednak i w mej głowie się pojawił ;/
Marcesca musi być <3
Kto wie? Już z Marco kontaktów nie utrzymuje, zobowiązań wobec niego nie ma to co ma sobie dziewczyny odmawiać.
Proszę cię... Sentyment, te sprawy... Poza tym Diego był w jednym kawałku, a nasz Marco by go rozerwał na strzępy jakby mu dziewczynę poderwał.
No właśnie, ten Diego niby taki bad boy, ale jak Marco przy nim stanie o głowę wyższy to sam sobie kupi bilet do Syrii.
Czemu ma być Pangie? Ja właśnie mam wrażenie, że scenarzyści dążą do tego, by zrobić Germangie....
Moim zdaniem oni zrobią na koniec Germangie :c A szkoda, Pangie jest uroczą parą... W sumie ostatnio doszłam do wniosku, że Gesmeralda nie jest jakoś bardzo tragiczna xD A Angie poleciałaby wtedy w ramiona Pabla ^^
Ok, wezmę to sobie do serca ;D Choć już myślałam, że już nigdy nie zobaczę Pangie w Violetcie, a szkoda by było ^^
Wiesz, właściwie to może być tylko występ, ale ja tego Studio się tak oboje, że tam nawet ustawienie ludzi coś znaczy.
w Violettcie sie mozna wszystkiego spodziewac ;o
ale nie Diegesca, nie nie i jeszcze raz nie zgadzam sie na to, jak raz dali Fran fajnego kochającego ją nigdy nie zakochanego w Violi faceta, a teraz mieli by to jej zabrac zeby znow brała po Violi bezsensu, jesli sie tak skonczy to szukajcie mnie rozpaczajacej gdzies w pizamie, z toną chusteczek i lodami XXL
No właśnie nigdy nie wiadomo o co im do cholery chodzi! A ja tak pragnę Marcesci <33
nie ty jedna :d
jak zniszcza tą pare, jeszcze na rzecz Diegesci to i'm out , zepsują jeden z najlepszych wątków
Jakiejś Carmen Elizabeth Ruggero tweet podał i obserwuje mnie i Julkę. Kojarzysz taką?
Miałaś racje, że jesteście sobie przeznaczenia. Skoro wybrał Cię jedyną w ciągu ostatnich 16 godzin i pewnie dużo osób pisze o Femili, a on wybrał Ciebie
Jest wiele innych znaków <3 Choćby to małżeństwo z dzieckiem co spotkałam, o którym ci mówiłam - facet włoch, kobieta polka... Ummm....
Jak już napisałam, jeżeli połączą mi Francescę z Diego to obejrzę 2 sezon do końca tylko po hiszpansku, by być pewna, że nimi się skończy, a tak to kończę z tym serialem.
Spalimy domy, wytatuujemy sobie kochamy Marcescę i pójdziemy z pochodniami do reżyserów. PRzejdziem przez ocen
dokładnie to mam w planach!
jeszcze ja mam zawsze czarne scenariusze, a tak sobie mysle ze byla plotka ze Fran zakocha sie w Fede i koniec Marcesci i co jesli w tym jest troche prawdy tylko ona zakocha sie w Diego ;o
nie moze gadam juz głupoty, ale nie wyobrazam sobie teraz tego serialu bez Marcesci
Wiesz, zawsze w plotkach jest trochę prawdy, a Xabiani w U-mixie mówił coś o cierpieniu z miłości.
Ja też nie. Jedyna stała para. Która nie ogląda się ciągle za innymi/
jprdl. jak mi to rozwalą to dołączam do was!
swietnie rosniemy w sile!
nie nie moga, czy oni nie wiedza ile Marcesca ma fanów? moze chca wzbogacic fabule, moze nawet Fran na chwile zerwie z Marco ale a koniec ma byc Marcesca!
A jak Femila będzie stałą parą? Boże, nie wiem, co dzisiaj do nich mam.
Tak czy siak jak rozwalą Marcescę to piszę do reżysera zażalenia.
mi przez chwile przebiegło przez mysl ze jeszcze warto ogladac dla Naxi i teraz sie jaram Femiłą, ale bez Marcesci to by tez nie bylo to samo ;o
Shejtujemy na twitterze Jorge Nisco i Martina Sabana i jakiś ludzi od scenariuszy, może coś nam się uda wywalczyć, jeżeli by postanowili zrobić 3 sezon.