Jak myślicie, jakie motto będzie w 3 serii?
Przypomnijmy:
I sezon- "Miłość, muzyka, pasja- to właśnie ja"
II sezon- "Wszystko zaczyna się od nowa"
III sezon- ?
Przy okazji, czy jak się zablokuje temat to ten temat nie będzie liczony? xd
Yyy ... o.O
Może ... "Na koniec świata i jeszcze dalej" hahah xD Nie no.. Nie wiem :D
Może być tak, że 24 grudnia pokażę te wszystkie tłumaczenia na blogu? :D Taki prezent xd
Będzie całe tu foto..., luz, camara y acción oraz... <tu możesz sobie jeszcze jedno wybrać xd>
Ewentualnie mogę Ci dać potem "demo" tego drugiego :D
no pewnie :) wolę pierwszą wersję. Załóż czerwoną czapkę i możesz być Świętym Sebkiem :D Algo se enciende? chyba tego nie było :) mam nadzieję, że to nie jest dla Ciebie problem, a jeśli jest to bardzo przepraszam...
Nic to nie da, dalej będzie się liczył... Kilka tematów tej "cziki" zostało zablokowane, a dalej jest za dużo.
Może... "Kiedy tytułowa bohaterka i obstawa jej chłopaków znika, jest więcej Fedemily i Naxi"
nie mam pomysłu, ale to u góry mi pasuje :D
"Główna bohaterka ginie w niewyjaśnionych okolicznościach, wraca Tomas, jest Leomas oraz znacznie więcej Naxi, Fedemiły i Marcesci". Za długi, ale kogo to obchodzi. Chyba że za dużo literek? :D
Violka ginie, Tomas wraca, jest dużo Leómasa, Naxi, Femiły i MArcesci.
Krótsza wersja xD
Ale nie mogłam patrzeć, jak on wstał, przeszedł parę kroków skulony i znowu się położył na śniegu...
Noo, ja też, serce się krajało, dalej mnie coś ściska, jak myślę o tym... To zdjęcie jest gorsze: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152090970362457&set=a.245985897456.180 684.239971747456&type=1&permPage=1
Ja uwielbiam Schlieriego jeszcze <3 Bo mi przypomina Jeana Luca de Biledau *.*
Mnie rozwala to, że on sobie ot tak leci, już mu nie musi zależeć xD A taki młody chłopak... Masakra, jaki talent <3
A mnie rozwala Ammann. Jak trzeba się zebrać na jakieś ważne imprezy, to on skacze tak, jakby mu nie zależało i zachowuje się na luzie. Skutkiem są cztery medale olimpijskie :3
A tak, to też prawda :) Amman jest świetny ^^ Ale wolę Morgiego i Schlierego, zaraz po Polakach, no i jeszcze uwielbiam Jurija Tepesa - jak on się uśmiechnie (tak na prawdę, a nie półgębkiem) to nogi miękną <3
A nazwisko ma genialne Dekomsewua - piszę, jak się czyta., bo to świetnie brzmi xD
Ammann, Thomas i Norwegowie :3 Ach, i nie potrafię tego wytłumaczyć dlaczego, ale uwielbiam także Ahonena i Krańca (jak to się pisze?).
Weź, Szaran jak komentuje to za każdym razem jest inna wersja tego nazwiska, zresztą nie tylko tego XD
Dekomsewua, rozwala mnie to xD
Kranjec, ale jak to odmienić? Nie mam pojęcia xD Norwegowie? Fannemel i Jacobsen, Hilde... Lubię ich ^^ Ale bez przesady :P
Jacobsen jest bez formy na razie, bo dopiero wrócił po kontuzji.
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/W%C5%82odzimierz_Szaranowicz
Zjedź do sekcji "Ulubieni zawodnicy Włodka" - uwielbiam to XDDD
Wiem, iwme... I jeszcz tak pod koniec sezonu na który powrócił się wywalił... Aż było mi go szkoda
Uwielbiam wpisy na nonsesopedii o skoczkach :D
Pamiętam Zygmunta Petersena... Za KAŻDYM razem powtarzał, że to norweski skoczek z polskimi korzeniami xD
teraz powtarza, że któryś tam z Polaków ma podobne warunki fizczne do Schliriego i kilka innych ma gadek :D
Mało zawału nie dostałam jak on tam się wywalił! Zaczęłam piszczeć i myślalam, że zejdę na zawał... Boże, moje kochane biedactwo, on to ma pecha do upadków... Oby do siebie po tym doszedł! Przede wszystkim psychicznie... A zapowiadał się dla niego taki dobry sezon!
Przyjdzie Piotr Żyła, postawi flaszkę, którą obieca i Morgi od razu wstanie na nogi" - komentarze pod zdjęciem rozpieprzają xD