Tym razem wybierzcie spośród pięciu najczęściej przez was typowanych w poprzednich tematach:
1. Leonetta, czyli Leon i Violetta.
2. Marcesca, czyli Marco i Francesca.
3. Naxi, czyli Naty i Maxi.
4. Germangie, czyli German i Angie.
5. Ramallga, czyli Ramallo i Olga.
Wiem, że dla niektórych może to trudny wybór, ale postarajcie się wytypować TYLKO JEDNĄ PARĘ.
Ja wybieram nr 3, czyli Naxi. Pozdrawiam i czekam na wasze propozycje. ;)
Chyba, że Pojawi się para Fede + Fran to wtedy Leonetta awansuje na pierwsze miejsce ;) Żartuję :D Ach, kochajmy Ruggusia <3
Nie da sie nie ulec jego urokowi ;D oby w serialu dobrali mu fajna dziewczyne (nie fran!!) bo nie zniose jego widoku w objeciach jakies brzyduli ;pp chociaz osobowosciowo tez trudno znalesc mu partnerke, ale i tak nie tak jak dla Diego, on z Viola to dziwny widok np dla mnie ;d
Dokładnie. Kwiatuszki, słoneczka serduszka i czerń, skurzane kurtki... ;D Federico (Ruggusiowi) żadna się nie oprze. A jak zapuścił sobie kilkudniowy zarost <333 SZALEJĘ!
Facu natomias jak se zapuścił wąsika to tylko go błagałam do ekranu (na koncercie en vivo miał, jak zdj. przeglądałam) zeby sobie to zgolił :D
Tak nie kazdemu to tak pasuje jak Roggusiowi ;p Xabiego tez sobie tak nie wyobrazam xd albo Leona czy Diego ;p z Diego to wgl dziwnie mam bo w serialu mi sie nie podoba wyglada jakby nie mial oczek xd a na fotkach prywatnych juz spoko xd
No ba, na privkach to on ciasteczko jest ^^ Dobra, nieodpowiednie słow :D Tak samo jak Nicolas (Andres) ale przez rolę nie mogę się do niego przekonać. Chociaż na filmiku z przygotowan do koncertu (w tle Luz, camara y accion leci - Ach Ruuguś <3) w tej czapeczce wyglądał... u... Super!
A Rugguś wygląda przezajebiaszczo! Uwielbiam!
Ja do Andresa sie nigdy nie przekonam xd Maxi Diego Leon spoko, chociaz w pierwszym sezonie Leon wydawal mi sie lepszym ciachem xd ale potem pojawil sie Fede teraz jeszcze Marco, wiec tamci zostali w tyle moje serce nalezy do Xabiego i Rugg ;D a moze Xabi nawet troche bardziej ;p ciezko wybrac xd
Ja wybrałam Ruggusia :D I uwielbiam jeszcze Facu ;) Chociaż nie wiem za co dokładnie. Tak wgl. on większość zdjęć jakie dodaje to swojego psa, alboz e swoim psem ^^ Rugguś będzie w moim sercu ważniejszy niż Xabuś, niestety... Ale oni są mą trójcą: Facuś, Xabuś i Rugguś :D
To ja wymyśliłam Rugga i Ruggusia :P
Wiem spodobalo mi sie ;D w pierwszym sezonie moi faworyci Jorge i Focu a teraz Ruggus i Xabi <3 teraz Jorge troche sobie nagrabil u mnie jako Leon z tą Lara ;p i wgl konkurencja mu sie zrobila w serialu nie watpliwie ;p X. I R. Forever ;pp
No i on mi się wydaje taki... Przeciętny. Wiem, że przystojny, ale nie oryginalnie (nie to co R i X, czy nawet F) śpiewa ładnie, ale barwa też nie jest nadzwyczajna (znów przywołam X, R, i F) Boże jak Rugg śpiewa to szaleję
A cieszę się, że się spodobało :D