PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

NUDA!

ocenił(a) serial na 3

Serial nudny jak flaki z olejem. a dubbing (choć zwykle nie narzekam) OKROPNY!

ocenił(a) serial na 3
bartmix

Skąd taka wysoka ocena?

ocenił(a) serial na 10
bartmix

i po co ten sam kolejny bezsensowny temat? -,-"

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Jaki bezsensowny temat?

bartmix

Weź się ogarnij kurde.Już był podobny temat.Tak ciężko się tam wypowiedzieć zamiast zakładać kolejny ? >.< Idiots everywhere.
A jak Ci sie serial nie podoba,to twój problem,że masz taki zje*any gust.No ale cóż. Bywają i tacy.Serial jest świetny,łączy to co najlepsze,ale jeszcze trzeba go umieć zrozumieć.Najwidoczniej nie jest Ci to dane. Idź spać może :*

ocenił(a) serial na 3
oska14

Ty uważasz tak, a ja tak. Każdy ma inny gust, a skąd mam wiedzieć jak wygląda "zje*any gust". Każdy ma inny, a ja sorry, ale nie uważam bym miał taki gust. Poza tym widziałem wiele gorszych komentarzy na filmwebie, a nawet takie, które obrażają osoby oglądające jakiś film lub serial, a ja nic takiego nie zrobiłem, tylko napisałem co sądze o tym serialu.

bartmix

No to skoro widziałeś inne tematy z obelgami na ten serial, czemu tam się nie wypowiedziałeś, tylko założyłeś ten bezsensowny temat?

ocenił(a) serial na 3
pieczonykurczak

Nie powiedziałem że:" widziałem inne tematy z obelgami na ten serial" tylko :"widziałem wiele gorszych komentarzy na filmwebie", a to już różnica.

ocenił(a) serial na 10
bartmix

Każdy ma swoje zdanie a bartmix to mi się wydaje chłopaka ( bez obrazy jeśli nie) a jak już kiedyś mówiłam chłopacy mają inni gust :p

ocenił(a) serial na 3
jessi140

Dobrze mówisz :)

bartmix

Dokładnie, wydaje mi się że taki serial to bardziej dla dziewczyn. Więc nie dziwne że jest dla ciebie nudny.

ocenił(a) serial na 10