Serial nudny jak flaki z olejem. a dubbing (choć zwykle nie narzekam) OKROPNY!
Weź się ogarnij kurde.Już był podobny temat.Tak ciężko się tam wypowiedzieć zamiast zakładać kolejny ? >.< Idiots everywhere.
A jak Ci sie serial nie podoba,to twój problem,że masz taki zje*any gust.No ale cóż. Bywają i tacy.Serial jest świetny,łączy to co najlepsze,ale jeszcze trzeba go umieć zrozumieć.Najwidoczniej nie jest Ci to dane. Idź spać może :*
Ty uważasz tak, a ja tak. Każdy ma inny gust, a skąd mam wiedzieć jak wygląda "zje*any gust". Każdy ma inny, a ja sorry, ale nie uważam bym miał taki gust. Poza tym widziałem wiele gorszych komentarzy na filmwebie, a nawet takie, które obrażają osoby oglądające jakiś film lub serial, a ja nic takiego nie zrobiłem, tylko napisałem co sądze o tym serialu.
No to skoro widziałeś inne tematy z obelgami na ten serial, czemu tam się nie wypowiedziałeś, tylko założyłeś ten bezsensowny temat?
Nie powiedziałem że:" widziałem inne tematy z obelgami na ten serial" tylko :"widziałem wiele gorszych komentarzy na filmwebie", a to już różnica.
Każdy ma swoje zdanie a bartmix to mi się wydaje chłopaka ( bez obrazy jeśli nie) a jak już kiedyś mówiłam chłopacy mają inni gust :p
Dokładnie, wydaje mi się że taki serial to bardziej dla dziewczyn. Więc nie dziwne że jest dla ciebie nudny.