PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

No Waszym zdaniem, która z dziewczyn/kobiet w serialu jest najładniejsza?

Jak dla mnie Alonso. ^^ Chociaż Mechi i Lodo są już niewiele za nią. ;D

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Zdecydowanie Angie :D

Magdaa95

moja lista
1.Ludmiła (ma piękną figurę a jej nogi rewelacyjne ,nie wspominając o jej włosach za które dużo bym dała , a z buzi ładna choć czasami mi świnkę przypominała hha )
2. Fran (Podoba mi się jej kolor włosów ,ma uroczy uśmiech ,ładne rysy twarzy i oczy ,i ma kobiece kształty )
3 . Violetta (ładna twarz ,lecz jej włosy i figura są dla mnie takie sobie ale ma w 2 sezonie lepszy styl )

Mia18889

aha i chce zrobić jeszcze trzy miejsca bo ,te dziewczyny też mi się podobają .
4. Lara ( ma ładną twarz ,i włosy ma nawet ok ,sylwetka też ok ,i założę się że gdyby ją wymalować i ładniej ubrać to by była naprawdę ładna .
5. Angie (jest ładna ,dziewczęca ,fajne włosy ,tylko kształt twarzy mi się za bardzo nie podoba .
6. Lena (ładna dziewczyna ,zadbana )

Mia18889

ale się zastanawiam nad 6 bo Naty też jest ładna i zadbana a no to niech będzie egzekwo czy jak to się pisze

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Mi najbardziej podoba się Mechi i Lodo, ale Lodo lepiej wygląda na prywatnych zdjęciach, poza serialem, chociaż w drugim sezonie jest śliczna ;)

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Wow! Ty, naprawdę uwielbiasz Angie. xD
Moja lista, najładniejszych dziewczyn w serialu :
1. Ludmiła
2. Naty
3. Francesca
4. Camila
5. Lena
6. Violetta

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Uwzględniłam, tylko te młodsze. :P

Skailes

1. Violetta
2. Naty, Francesca
3. Ludmiła
4. Camila

to z tych młodszych, a jeśli chodzi o starsze pokolenie to najładniejsza Angie.

Redcoat_A

Ale raczej Angie się zalicza do młodego pokolenia .

Skailes

Lodovica, a po niej Mercedes :>
a ze starszego pokolenia, Jade i Esmeralda

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Martina, Lodo, Mercedes, Valeria, a ze starszego pokolenia Esmeralda xd

majka5454

Valeria o niej zapomnialam, a tez jest strasznie łada w sumie myślałam że tylko w rozpuszczonych włosach, ale jak ma związane i nie ma zadnej paski też wygląda ładnie :D tylko jej ubiór ją troche szpeci no ale w koncu gra taką "chłopczyce" :p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Z twarzy jest śliczna, ale nie podoba mi się jej figura, ale to pewnie te ubrania ją tak "zniekształcają". Masz rację, w związanych włosach, ale bez opaski jej ładnie xd

majka5454

No na prywatnych zdjęciach nie jest jakas duzo grubsza od np Lodo (bo on takiej tyki jak Tini to wiadomo), ale po prostu jest też nie za wysoka, a dodatkowo w serialu te ciuchy bardzo zakrywają jej figure.

Skailes

Lodo i Mercedes. A z tych starszych to Florencia vel Jade.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Najładniejsza Clari oczywiście <33
1. Angie
2. Naty
3. Francesca
4. Ludmiła
5. Violetta

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Lodo jest śliczna i Alba, no i Valeria.

Skailes

Mechi <3
Cande <3
Martina <3
Lodo też niczego sobie <3
Pablo Espinosa <3
I mówię tu ogólnie o wszystkich ^^ ta 5 najbardziej mi się podoba ;D

paulina25174

Valeria, alba jest mega sexy w prostych włosach i oczywiście Tini oraz Lodo <3

ocenił(a) serial na 3
Skailes

1. Lodo, Alba
2. Mechi
3. Valeria

Skailes

Mercedes i Lodo <3

Skailes

Najładniejsza jest Cami, ona jest naprawdę śliczna, ale czasem naprawdę potrafią zniszczyć jej wygląd :<
Jak niszczą? Nie znam się na kosmetykach, ale chyba to jest tak xd
1. Nakładają dużo pudru na twarz, przez co wygląda blado, zostawiają tylko opalone policzki. Przecież jej opaleniznę widać bodajże po rękach.
2. Nakładają do tego dużo czarnego emm... tuszu do rzęs? xd Przez co jej oczy wyglądają na małe.
3. Nakładają do tego czerwoną szminkę, w paskudnym odcieniu, przez co jej ledwo widoczna szczęka staje się bardzo rażąca x.x
4. Potrafią ją zepsuć tragiczną fryzurą.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

3. Ledwo widoczna?! :O
:D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Haha xd Taki drobny pojazd:)

KeThA

Zaraz cię doniczką trzasnę xD
W II sezonie lub chociażby w pierwszych odcinkach xD

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

A ona nie miała aparatu? Takiego ceramicznego, w kolorze zębów?

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

O! Przeczytałeś moją uwagę o kwiatku i doniczce, jak miło :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie zostawiają jej opalenizny na policzkach, tylko używają różu tudzież bronzera, ot co. Ona oczy ma ogółem małe, tusz je powinien powiększyć, mogliby trochę zalotką podkręcić, zrobić kreski eyelinerem i byłoby dobrze. ;)

tears_in_heaven

Ja się na tym nie znam xD
I ona oczy ma duże, nie takie jak Tini, ale normalnej wielkości: i. pinger .pl/pgr447 /e2334e790003e5b951d53de4/a-que-pagina-y-a-quien-de-violetta-preferis-285926.jpg

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ja wiem, że się nie znasz ;D Makijaż "robi" oczy, przy odrobinie wprawy nawet z małych oczu się zrobi duże.

tears_in_heaven

Oni robią to czymś takim, że z dużych czasem robią się małe xD
W pierwszych odcinkach, czasem w trakcie trwania sezonu, albo w II sezonie już tego nie ma xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Może to celowe, żeby nikt nie przyćmił urody Violetty? ;D Przecież taka Lodovica też wygląda ślicznie na prywatnych zdjęciach, a w serialu jej zawsze te włosy uliżą, jeszcze kiedyś chodziła w takim kucyku z boku głowy, to wyglądała strasznie.
Inna rzecz, że nie mogą ich wszystkich zrobić takich idealnie pięknych, bo to by nierealistyczne było ;)

tears_in_heaven

To ja też rozumiem, ale żeby aż tak zniszczyć? ;_;

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Może kosmetyczka jest brzydka i to z zawiści ;D Albo reżyserz miał taką wizję.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

cóż, ja niby dziewczyną jestem, a tez się nie znam... Jedyne co umiem to pomalować sobie rzęsy :D A i to rzadko mi się zdarza...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja niby umiem się malować, ale na ogół nie mam czasu albo mi się nie chce. Nie mam dla kogo ;D

KeThA

ja robie zawsze tylko kreske nad okiem i oczywiscie nigdy mi nie wyjdą równe -.- ;p

Skailes

moim zdaniem największa urodą w serialu wyróżniają się Naty, Jade i Angie. a także... nie chętnie to przyznaje... Violetta. a nie chętnie bo to strasznie irytujące, że każdy chłopak leci na jej bądź co bądź śliczną twarzyczkę.

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Angie w ogóle mi się nie podoba, najładniejsze jak dla mnie są Violetta i Francesca, a za nimi na równi Ludmi, Cami i Naty. :D

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Według mnie:
1. Ludmiła
2. Natalia bo ona jest cudna z tymi kedziorkami...
3. Francesca
4. Angie
5. Lena/ Lara
xo xo