Jaka jest według was, najgorsza para z serialu? Według mnie, chyba Francesca i Tomas.
Jeżeli był już taki temat, to z całego serca przepraszam. Jeszcze nie widziałam takowego na tym forum, ale mogłam coś przeoczyć.
Tomas i Francesca zdecydowanie.Leon i Violetta tez juz wieje nuda.Nie widac miedzy nimi chemii,wieczne nieszczescia,przytulaski(bo Violetka tak bardzo to lubi a jak to Leon powiedzial w koncu od tego Violetta to ma),Pablo i Angie tez mnie nie zachwyca,ile razy dawali sobie buziaki?
Leon i Ludmi to bardzo fajna para. Gdyby nie Leonetta pewnie byłabym za nimi xd Najgorsza para to Tomas i Francesca.
Francesca i Tomas, German i Angie. Chociaż dzisiaj rozmarzony wzrok ojca Violetty mnie rozwalił.
Zgadzam się z tb. Jak ja oglądałam dzisiejszy odcinek to się śmiałam z nich jak się cieszyli, że się German całował z Angie. W każdym razie czekam na powrót Pabla i Angie ;)
Ja również, ale on nie zasługuje na Angie :/ I tak świetnie do siebie pasują. Bardzo chciałabym ten paring :/
Leon i Ludmiła zdecydowanie. odkąd Leon przestał z nią być, jest znacznie lepszy.
Najgorsza para to Germangie fuuuuu. I jeszcze Caxi -_- Leomiła jest genialna pasują do siebie <3
Naxi. Dziwne- przez ponad połowę sezonu byli swoimi wrogami, a pod koniec tak nagle się zakochali? Do tego ich miłość to tylko uczucie, nic więcej. 0 starań. Naty powinna być z Napo, bo ten się o nią starał odkąd przybył do Studio. Mógłby wrócić pod koniec 2 sezonu :3
o tak :D Napo + Naty to jest to ;D serio mógłby wrócić ;p tylko trudno będzie połączyć ich imiona w jedno... Napoty... albo Natypo xd
Caxi oczywiście! Największy bezsens serialu to ten, na szczęście krótki wątek "zauroczenia" przyjaciół, którzy są podobno jak brat z siostrą.
Pablangie nie są jak brat z siostrą! Pablo kochał Angie od pierwszego odcinka. Może jej się tak mogło zdawać (że to takie bratersko-siostrzane relacje) bo zawsze mogła na niego liczyć. Oczywiście nie doceniła jego miłości, ale wiadomo serce nie sługa.
1. Camila i Maxi.
2. Francesca i Tomas.
3. Angie i German.
4. Violetta i Diego.
To tylko moje zdanie, nie żeby coś ;d