Temat na życzenie KeThY. ;) Ja oczywiście najbardziej lubię Marcescę i podejrzewam, że większość osób też, ale może jednak wolicie kogoś innego. Czekam na wasze propozycje. :D
Mnie o nic nie chodzi ;D Porozmawiajmy o czymś, bo mi się nuudzi... Mogłabym coś porobić, ale mi się nie chce ^^ Sylww, masz na imię Sylwia? Zawsze podobało mi się to imię ;D
tak, jestem Sylwia + dziękuję ^^ Ja raczej sobie nie pogadam chyba że założe jeszcze jedno ( trzecie :D) konto bo mam ten je**ny limit -,-
Załóż, proszę ;D Pięknie się uśmiecham do monitora - wyobraź to sobie... A kiedy ci sie skończy limit?
Jak tak ładnie prosisz.. :D Nie wiem, w sierpniu już będzie łatwiej, bo będę mogła dodawać 12 kom, a nie 6 tak jak teraz -,-
Spam o Marcesce jest częsty ;D Doczytałaś już, jak mam na imię,c zy mam ci powtórzyć? To tam, gdzie pisałaś, czy mam na imię Julka ^^
A to nie wiem czemu, ale jak już powiedziałam to ty też poznaj me imię: Sara jestem ^^
Znów nie miałam tego w powiadomieniach. Przekopałam kilka tematów, by znaleźć twoje imię, a ono było w tym samym i napisałaś mi je drugi raz. Znam teraz już dwie Sary :D
Żartowałam tylko ;) Po prostu byłam na fb przez chwilę i zobaczyłam, jakie moi znajomi piszą tam rzeczy... To się załamałam. Normalnie chyba usunę w klońcu to konto. Miałam je tylko ze względu na wymianę i forum klasowe...