PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jeżeli taki temat był sorry

1. najulubiona Postać
2. Najmniej lubiana postać:
3. Najładniejsza dzewczyna
4.Najprzystojniejszy mężczyzna
5.Najmądrzejsza postać
6.Najgłupsza postać

ocenił(a) serial na 1
LiliBlue22

1.Kamila
2.Violetta
3.Kamila, lara, Ludmiła
4.Maxi, Marco
5.Ferrerico
6. Violetta

ocenił(a) serial na 10
LiliBlue22

Chyba były podobne, ale napiszę :D
1. Angie tak na 1000000000000000(...)%
2. Nie wiem Vioka, Jackie, Esme. Nie wiem...
3 . Angie, Ludmi, Fran
4. Leon, Marco i Pablo ( 1 sezon)
5. Jade.... i jej poruszające teorię. A tak na serio to zależy od danej sytuacji.
6. Violka raczej

KarolciaLovciaDielari

1. Angie tak na 1(0)?

ocenił(a) serial na 10
Crazy_12

To (...) oznacza cdn.
Kocham ją, wielbię, adoruję...

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Siostro! <3
I genialny avek. ♥

ocenił(a) serial na 10
Skailes

A no jak z urodzinek Diego. Nie dziwi Cię, że akurat usiadła koło niego i ,że w ogóle pojechala do Chile akurat w jego urodziny ???
Tak wiem te moje teorie.

A tak ogólnie to jak Ci się ogląda 2 sezon. Jak ja slysze i wiedzę te zaloty z obu stron to mi się płakać chce. Dlaczego Angie wyjechała ? No czemu ?
A Pablo i te jego "Masz problem ?". Rozwala mnie to :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Masz może link do tego zdjęcia w większym formacie? :D

Zaloty z obu stron. Co dokładnie masz na myśli?
No nie wiem, nie wiem. Pozmieniali się. German zdziczał, jest dziwniejszy niż zawsze, Angie jak dla mnie zgłupiała, ewentualnie zwariowała. Ostatnio mam odczucie, że zachowuje się inaczej niż w pierwszym sezonie, jest jakby lekko nadpobudliwa (głównie przy Germanku[...]) A może to po tym ciosie prostownicą zadanym jej przez Jade? Pablo się wredny zrobił, Jade jeszcze głupsza niż była. Szkoda gadać. :P A Esme już czeka.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Weź mi nawet nie wspominaj o tej osobie. Ja tam do Carli nic nie mam, ale do Esme się nie przekonam. O jej dubbingu się nie wypowiadam bo za wiele to nie wiemy z tej zapowiedzi.
No rzeczywiście troszkę się Enszi zmieniła. Tak jak z tym filmem co mu wczoraj proponowała. Ciekawe jak by Germi nie odszedł to co by było dalej. Już doszła do Francuskiego. Dla mnie w sumie Jade im głupsza tym fajniejsza. Tak jakoś ją kocham. Pablo rzeczywiście wredny jest, ale się opamięta na szczęście.

Nie wiem dlaczego, ale tak jakoś bez emocji przeżywam te "sceny" z Germangie.Chyba trzeba było nie oglądać tego drugiego sezonu na necie.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Mam podobnie. Carla i jej reklamy. :D A Esme... pożyjemy zobaczymy. ;>
Działoby się... ^^ Ale niestety German to sierota i dał drapaka. ;P
Jade może wariować do woli. :)
Na szczęście.

I znów jestem w podobnej sytuacji. Ten brak optymizmu myślę wynika z tego, że oglądamy z nastawieniem - i tak nic z tego nie będzie.

LiliBlue22

1.Federico
2.German
3.Franceska, Naty
4.Federico
5.Franceska, Antonio, Federico
6.Olga

ocenił(a) serial na 10
LiliBlue22

Najulubiona? Naprawdę?
1. Pod dłuższym zastanowieniu (żartuję, gadałam dzisiaj o nim z koleżanką i takie podjarane, że dzisiaj on będzie <333333 teraz nie czekamy na odcinek Vilu tylko na niego!) - Marco. Mój misiek!
2. Jackie jest okropna, ale mnie rozbawia. German chyba jednak będzie trochę niżej od niej, tak więc on.
3. Francesca (Lodo<333)
4. Marco i Leon z grzywką. W serialu to i Ruggero jest ładniutki, więc następny Fede, a potem Maxi z czapeczką drugosezonową. Diego też jest przystojny. Każdy chłopak z Violetty (no prawie) jest przystojny. Ale tak będzie się mniej więcej prezentować mój osobisty ranking. ;)
5. Nie stwierdziłabym, że któraś postać jest najmądrzejsza. Każdy z nich ma swoją "głupie zachowanie", oczywiście naszymi oczami, bo inaczej to na pewno wyglądałoby dla osoby, która by przechodziła przez to samo, co dana osoba, a niektóre "mądrzejsze". Żadne z nich nie jest głupsze i mądrzejsze. To zależy od sytuacji. Można mówić, że Francesca podejmuje dobre wybory, bo nie kłamię w jakiejś tam tak na prawdę normalnej sytuacji, normalnie na nią reaguje, a że Violetta/Angie/German/Ludmi/ktokolwiek inny kłamią, obierają złe taktyki (w przypadku tej ostatniej) itd., ale prawda jest taka, że tak jak Violetta nie o wszystkim mówimy rodzicom, jestem pewna, że żadne z was nie miało takiej sytuacji, że coś mu nie wyszło, dostał jedynkę, zrobił coś nie tak jak mu kazali (chyba, że robił to dla popisu) czy cokolwiek takiego (nie chcę mi się szukać przykładu) i od razu pobiegł do rodzica, by mu o tym powiedzieć, albo jeśli wiedział, że rodzic się na coś nie zgodzi to jestem pewna, że na pewno ZAWSZE pytał się go o zdanie. ;)) Nie rozumiem jakim cudem bez zgody rodzica Viola zapisała się do Studio, ale teraz nie o tym mowa. Tak więc nie nam przychodzi ich oceniać, chyba że sam kiedyś znalazłeś w takiej sytuacji i zrobiłeś coś, co musiałeś, wyznałeś rodzicowi prawdę, że go się nie słuchałeś i na przykład, że chodzisz do szkoły tańca od roku to brawo dla ciebie. Jeśli musiałabym już kogoś wybrać to będzie to RAMALLO lub FRANCESCA.
Najmądrzejsza napisałam w sensie najmądrzejsze wybory, myśli o wszystkim i zdaje mu się dobrze obstawić, postąpić, czy coś takiego.
6. Pod względem inteligencji, czy tego jak się zachowuje? Ocenie według tego pierwszego, bo wcześniej widziałam "najmądrzejsza", a robisz zazwyczaj o tej samej tematyce. Tu powtarzam to, co napisałam wyżej, ale akurat z pojęciem "głupi/a" mam już jakieś typy wybrane. W pierwszym sezonie LUDMIŁA. W drugim JADE - już się chyba nawet chora psychicznie zrobiła. Matias powinien zainwestować w jakiegoś dobrego lekarza, odłożyć na niego, albo German żeby przestała go nękać. To już się robi dziwne! Na początku pierwszego sezonu była normalna, a nawet nie chciała za nikogo wychodzić, bo uważała, że jest za młoda. Wszystko przez jej braciszka i jego chorą chęć pieniędzy czyichś. Niech sam na siebie zarobi, leń!

~J

LiliBlue22

1. Angie i Ludmila
2. German
3. Ludmila
4. Dieguś
5. Federico
6. Jade ale i tak ja kocham <3

LiliBlue22

1. Cami <3
2. Braco&Andres
3. Cami, długa przerwa i Lara.
4. Dziwnie odpowiedzieć a to pytanie xd Może Pablo z pierwszego sezonu? Marco? xd
5. Cami- genialnie radzi sobie ze śpiewem, tańcem, matematyką, zawsze jest świetnie zorganizowana itd.
6. Andres

ocenił(a) serial na 3
LiliBlue22

1 Fede, Fran i Cami
2 German
3 Fran i Ludmi
4 Fede
5 Fran, Fede
6. Andres

ocenił(a) serial na 10
LiliBlue22

1. Angie ♥
2. Hm... Chyba Esmeralda ;p I Muzyka
3. Angie
4. Mężczyzna? Czy chłopak? :P León, Fede, Diego, Maxi. Xabi też ujdzie. ;D
5. Em... Że w Violce?
6. Jade, ale i tak jest genialna :D

ocenił(a) serial na 10
LiliBlue22

1. ANGIE
2. Esmeralda, Violka
3.Angie, Fran, Cami, Naty
4. Leon, Diego, Fede, Marco, Maxi,
5. Fran, Fede, Ramallo i Angie
6. Andres
Kolejność wypisanych postaci dowolna (wyjątek - Angie) :D

ocenił(a) serial na 7
LiliBlue22

1. NATY/MAXI/FRAN ( wybaczcie, nie umiem wybrać ;c )
2. Violka.
3. Naty, Cami, Fran.
4. Maxi, Diego, Fede.
5. pff.. Fran, Ramallo, Antonio.
6. Jadee haah <3

ocenił(a) serial na 8
LiliBlue22

1. Maxi, Naty, Cami, Ludmi, Fede, Fran. :D
2. Violetta
3. Ludmiła, Francesca
4. Fede, Maxi, Marco
5. Em... Ramallo?
6. Andreas, Jade

ocenił(a) serial na 3
LiliBlue22

1.Marco, Tomas Fran, Diego, (ahh, jestem wyjątkowa XD)
2.Violetta
3.Fran, Ludmi, Naty, Violetta
4.Marco, Fede, Diego
5.Fran, Antonio, Ramallo
6.Zdecydowanie Jade, jej teksty są rozbrajające

ocenił(a) serial na 7
LiliBlue22

1.Marco,Fran <3333333333333333
2. Andreas
3.Francesca i Ludmiła <33
4.W ogóle tak sie zastanawiam czemu tu u nas nie ma takich chłopaków,bo każdy chłopak z Violetty jest w sumie mega przystojny,no ale :D A najbardziej Marco i Leoś :)
5.Fran,Antonio,Ramallo
6.Jade,Andreas

ocenił(a) serial na 10
LiliBlue22

1. Angie forever and ever <3333
2. German, Esmeralda
3. Angie, Naty
4. Fede, Marco, Leon, Diego i Maxi <3
5. Fede, Ramallo, Angie
6. Andres, Jade, German

LiliBlue22

1. Fran, Jade, Naty, Fede, Marco, Diego, Braco :D
2. Violka!
3. Fran, Ludmiła, Naty
4. Fede, Marco, Diego, Braco.
5. Fede, Fran, Ramallo, Enszi.
6. Andres i Jade (ale jak jej nie uwielbiać?)

LiliBlue22

1. Leon, Marco, Francesca, Violetta
2. Jackie
3. Francesca, Violetta, Ludmiła
4. Leon i Marco
5. Federico
6. Andreas

ocenił(a) serial na 7
LiliBlue22

Federico, Ludmiła, Francesca.
Violetta i Jackie
Angie, Francesca