A najładniejsza dziewczyna? Vilu jest śliczna, ale ja uważam że Angie jest najładniejsza. Czy któryś
z chłopaków mógłby powiedzieć co myśli?
Jak dla mnie Jade. Inteligencją nie grzeszy, ale sylwetkę ma świetną. Muszę przyznać, że Angie też jest całkiem ładna.
Jade sylwetkę ma super, ale jej twarz -,- nie, mie podoba mi się. a Angie jest z twarzy bardzo ładna xD a figura to nie wiem :)
Mi się Jade podoba i zdania nie zmienię, a co do Angie, to na początku wydawało mi się, że ma strasznie długą twarz, ale wąską.
wiesz mi też by się wydawało, że dla faceta to Jade jest najpiękniejszym przedstawicielem płci pięknej w serialu. Ale ja się z tym zgadzam, angie ma pociągłą twarz, i za małe cycki :D:D
Hahahahaha, na to ostatnie akurat nie zwróciłem uwagi. xd Ale będę pamiętał na przyszłość. ;p
Może nie zwróciłem uwagi, dlatego że ich w ogóle nie widać. Wiesz, Clara jest jeszcze bardzo młoda, a z wiekiem wygląd się nieco zmienia. Nie ważne. Najładniejsza jest Jade i koniec.
Francesca - ładna, ale nie najładniejsza.
Ludmiła - hahahahahahahaha, udam że tego nie napisałaś. Ona wygląda za przeproszeniem jak tania wiesz co.
franceska jest rzeczywiście śliczna :> zwłaszcza w pełnym makijarzu. w serialu nie malują jej w ogóle :/ pewnie żeby młodziej wyglądała. Franceska jest vice w kategorii najpiękniejsza wśród młodych. Pierwsza jest oczywiście violetta :> a jeśli już móimy o wszystkich dziewczynach/kobietach i wgl, to tak; 1.Jade, 2.Violetta, 3.Franceska
Co? Jade ładna? You must be joking. Ja bym tak ułożyła:
1.Francesca- jest śliczna, ma typową śródziemnomorską urodę.
2.Angie- jest, jeśli się nie mylę, w wieku Fran, ale bardzo ją postarzają w serialu.
3.Violetta- śliczna buzia, ale trochę za bardzo kanciasta i patykowata sylwetka.
4.Camila ex equo Naty- obie mają "to coś", czego brakuje np. Ludmile
Ja mam zupełnie inne zdanie. Zgadzam się tylko z opinią na temat Jade. Jej sylwetka to nie wszystko.
Na prawdę Angie jest w wieku Fran? Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Wygląda na dużo starszą.
1.Violetta ma na prawdę ładną delikatną urodę, a sylwetka będzie dużo lepsza w Violetta 2
2.Angie
3.Francesca
4.Ludmiła
5.Jade
6.Camila
Oczywiście nie biorę wszystkich pod uwagę
Wiesz, Angie w serialu może nie wygląda najlepiej, bo strasznie ją postarzają, ale sama aktorka jest bardzo ładna.
tak samo tylko zamiast camili w 5 dałabym naty. Ma śliczną twarz i fajną, taką normalną figurę a nie takie modele. Camila ma końską szczękę ;3
Właśnie zapomniałem o Naty! To ją bym pewnie napisał zamiast Cami. Cami jest nawet ładna, tylko właśnie tak jej końska szczęka jest po prostu okropna.
To ile ona ma lat?? (Clara) 1. Angie 2. Violetta 3. Franceska 4. Naty 5. Jade (za figure)
Owszem możesz ;) Ma 23 lata, nie wiem czemu pomijają jej pierwsze imię, ale nazywa się Maria Clara Alonso i pod tymi imionami figuruje na filmwebie.
Tak właśnie myślałem. 23 lub 26. Bo kiedyś enterraz chyba napisała mi, że ona ma 23 lata, ale później gdzieś przeczytałem, że urodziła się 1987. To był po prostu błąd. Teraz wszystko się zgadza. ;]
Nie pomijają. W krajach hiszpańskojęzycznych, zwłaszcza tych Latino rzucisz kamieniem i trafiasz w Marię. Dlatego zdecydowna większość juz nie pisze tego pierwszego imienia tylko M", i tam gdzie postawiłam cudzysłów dodają takie malutkie podkreślone a, a dalej drugie imię i w praktyce używają drugiego. Ogólnie zdziwiło mnie, ze nazwali tak jej mamę, bo u nich to imię to jak wszystkie nasze Kasie, Karoliny i Ole zebrane wszystkie razem procent występowania tych imion to procent Marii'ow.
Ja mam Maria na drugie i też je pomijam ;) Chodzi mi o to, że na filmwebie są dwa profile jednej osoby, Clara Alonso i Maria Clara Alonso, przy czym pierwszy profil zawiera większość jej ról, a drugi zdjęcie, datę urodzenia i jedną rolę, bodajże w HSM. Powinni połączyć to w jedno.
No i kolejna sprawa to to, że jest pewna hiszpańska modelka, która nazywa się Clara Alonso, a że ma nieco podobną urodę, można je pomylić.
filmweb, u know. Jak podsyłam opisu filmu, dosyć moim zdaniem zgrabne i adekwatne to odrzucają materiał po dwóch miesiącach, rok później film dalej nie ma opisu. Nie wiem czemu ale zdjęcie Diany Santos na profilowe odrzucili, a nadal nie ma. Plakat do cuando toca la compana wysyłałam już nie pamiętam kiedy już wysyłam. A są dwa profile jednej aktorki. Paranoja. Dawno przestałam liczyć wysyłane materiały, a żadnego nie przyjęli mimo że zawsze najpierw sprawdzałam dokładnie. Debil na debilu
w jednym jest violetta w drugim hsm. w żadnym nie ma highwaya ani cuando t.l.c.
Drugie imię to nie to samo co pierwsze. Pierwsze zawsze będzie ważniejsze drugie masz tylko w dokumentach i czasami niektórzy mogą tak na ciebie wołać ale najczęściej używa się pierwszego w przypadku tej postaci to Maria
Tag, Kuno. Nie znaleziono, fani Najmana, sypialnia krawczyków i twój mózg. Być moze to wina tylko jednego, np z braku mózgu lubisz Najmana i szukasz krawczykow, nie wnikam ;>
Wciąż czekam na twoja odpowiedź ;3
PS. Zrozumiałeś chociaż czemu powiedziałam Kuno? Podpowiem, że to imię.
Spox, czekaj sobie na odpowiedź, ja w przeciwieństwie do Ciebie mam życie towarzyskie i nie siedzę cały czas na Filmwebie
Pozdrawiam i polecam
Piotr Fronczewski
Polecam wyjść na dwór, naprawdę fajna zabawa!
Dlaczego mam się nie podpisywać jako Piotrek? Zabroni mi ktoś? TYLKO PALIKOT!!!!!!!!
jako piotrek, ch*j ci w oko, rób sobie co chcesz. Ale podpisując się pod swoją biedną wypowiedzią obrażasz go. NIE, może ja nie lubię wychodzić na dwór? bd siedzieć w domu, przed kompem.
Widzę że lubisz ulubionego pudelka tuska, najzdolniejszego polskiego dywersarza. Dziwne, jakoś mnie to nie zaskoczyło.
Nieeee skąd, nikt ci nie zabrania niczego, a szkoda, bo ktoś powinien się zainteresować twoim dostępem do internetu ;)
Skoro tak bardzo lubisz dwór, to wyjdź i już się nie kompromituj bez mózgu.
Ośmieszasz się, i to bardzo. Próbujesz zabłysnąć dodając denne podpisy i komentarze, żenada. ^^
Zachowanie godne osoby, której iloraz inteligencji jest równy liczbie ZERO. :)
Jade ma świetną figurę i włosy (fajnie się jej układają w serialu). Angie strasznie postarzają, ale też jest ładna. Według mnie osobiście uważam Ludmiłę za ładną ze zgrabną figurą (i te jej włosy!!!). Francesca też jest śliczna, chociaż nie podobają mi się jej włosy (wyglądają na rzadkie). Naty jest fajna ale trochę niska. Camila ma rzeczywiście dziwną szczękę, jednak to nie zmienia faktu że jest naprawdę ładna ;] nie wiem dlaczego ale nie podoba mi się wygląd Violetty ;/ niby główna bohaterka, a jednak czegoś jej brakuje... ale jest jeszcze młoda, więc wszystko idzie w dobrym kierunku ;D Właściwie to wszystkie osobniki płci pięknej mają w sobie coś, co sprawia że wyglądają fajnie ^^
a tak żeby dodać coś od siebie i nie na temat; czasami wydaje mi się że dziwnie ubierają Camilę i Angie (w przypadku Angie chodzi o to że ma czasami jednego kolczyka z piór ;o)
Niee ee. Jest brzydki, wygląda jak taki Wujek Mirek. W dodatku ten jego zarost, wygląda jak nieogolona pi... :P:P oj nie.
haha, dobre z tym wujkiem Mirkiem xD Wg mnie nie jest taki zły, ale jakiś przystojny to też nie :)
Statystyczny hiszpański ideał przystojniaka jest wysoki, postawny, blady, czarnowłosy i niebieskooki. Słowem, książę Filip. Także cośtam pewnie w nim widzi, pasuje pod opis.
Po tym jak na Ludmiłę wylała się farba i miała na głowie ręcznik, stwierdziłam, że ma bardzo ładną twarzyczkę :) Ale najładniejsza jest chyba Angie - naprawdę śliczna :). A Jade figurę ma niczego sobie (jak można być tak chudym?! ;)), jedynie twarz mi się nie podoba.
jade ma bardzo ładną twarz zwłaszcza jak zbierze włosy (np kiedy wychodziła z komisariatu) bo na tej fryzurze sporo traci i po jakimś czasie patrzenia na to odnosi się wrażenie że wygląda jak kaczucha. A tak naprawdę tak nie jest.
http://twicsy.com/i/nNoXZb
https://twitter.com/florsbeny --> zdjęcie w okienku, zaklikaj
Ach! No i tu wygląda o wiele lepiej! Rzeczywiście to tylko kwestia fryzury... :)
No ok jest ładna. Ale ja uważam że Angie i Violetta są najładniejsze i zdania nie zmienię ;)
Jade nie jest najchudsza, spójrz na patyczaka Violettę <3
Jade własnie ma bardzooo, baaardzo kobiece kształty. Szczególnie jak zakłada swoje sukienki :3 W ogóle, kocham ją, ma klasę kobitka :3
Najładniejsza dla mnie jest Angie. Potem Violetta, Franceska
Nie podoba mi się Camila- dziwnie składa buzię jak mówi xd
Cóż, jeżeli chodzi o mnie to uważam, że Vilu jest bardzo ładna, ma przyciągającą uwagę twarz.
Ludmiła ma ładne nogi.
Camila - włosy.
Francesca - jest na prawdę ładna.
Jade podoba mi się bardzo jej twarz i kości policzkowe oraz niesamowita figura.
Angie jakoś mi się nie szczególnie podoba.
Naty ma fajną twarz, ładną.