Która dziewczyna waszym zdaniem jest najbardziej utalentowana?
Oto, jak prezentuje się mój ranking:
1. Francesca
2. Ludmiła
3. Lena, Camila, Angie
4. Naty
5. Violka
Lena na równi z Camilą? ;c
Zresztą zależy pod jakim względem, ale:
1. Fran/Lena
2. Angie
3. Ludmiła
4. Violka
5. Camila
6. Naty
U Leny brałam pod uwagę jedynie śpiew, dlatego nie mogła być wyżej.
Zresztą, nie wiem, jak ona tańczy chyba, że miałabym uwzględnić też to:
http://www.youtube.com/watch?v=1KTxpP6C-is
Kocham! ♥
Naty wymiata! :D
Ale przecież to jest ,,Algo suena en mi", a nie ,,Juntos somos mas"...
To nasze, Polskie, mają szanse na wszystko czego chcą. Ale nie wiem, bo nie oglądam :D
Naprawdę zgadzasz się z moim rankingiem? Jak miło :D
A jak się z nim nie zgodzić? Jest przerażająco trafny.
Polacy mają już brąz, a Polki pewne srebro, chyba że jakimś cudem pokonają Holenderki.
Srebro też dobre :) Ja Polsce żadnego medalu nie przywiozę, przykro mi. Taki ze mnie master sportowy.
No chyba ty :P Ci Haneczka go bodajże przewidziała.
http://www.youtube.com/watch?v=_3gXVjJfzMQ
Violka zepsuła Fedusiowi piosenkę. A tak cudownie śpiewał *.*
Żadna nowość. Obrzydł mi głos Tinki, naprawdę. Kiedyś mi się nawet podobał, teraz mam odruch wymiotny.
Bo to nie jest tak, ze ona NIE UMIE śpiewać. W sumie jakby poćwiczyła ten głos to by miała dobry. TECHNICZNIE.
Ale jej barwa jest tak przeciętna, że po jakimś czasie nie da się tego słichać.
Nie to co Rugg :P I Diego i nawet Horhe. Nawet Camili chętniej słucham niż jej chociaż ma głos technicznie gorszy.
Ale Cande śpiewa różnie. A Tinka brzmi zawsze identycznie, pretensjonalnie. Do tego wszędzie te same miny, te same nieskoordynowane ruchy. Nudna jest.
Nauczę Cię czegoś. Przyłóż zaciśnięte pięści do piersi wypychając łokcie do przodu. Teraz otwierając dłonie przesuwamy je na wysokość łokci, a później jedziemy w bok palce rozkładając tak szeroko jak tylko się d. Przy tym głowa w prawo. Jak to zrobić:
http://www.youtube.com/watch?v=f4tGddRblok&list=RDXIMeS5fl43A 0:38
Naprawdę chciałąm dać więcej przykładów, ale musiaabym jej słuchać.
A, to to. Niesamowite ruchy, oryginalna mimika... Czemu ona tak dziwnie rusza ustami? Zawsze mnie to zastawiało, jakby nie umiała nabrać powietrza.
Ty, to jest myśl. Skutkiem tego tlen nie dopływa jej do nóg, co z kolei skutkuje zaburzeniami równowagi w chodzeniu. No i do mózgu jej nie dopływa, to wiadomo... Biedactwo.
Mój tata wysnuł teorię, że w Holandii faceci są przyzwyczajeni uciekać, kiedy widzą faceta tuż za sobą. Wiesz, nadmierna tolerancja i te sprawy. xDDD
No taaak XD
W półfinale jedna Rosjanka popychała drugą, dotykając jej pośladka. Że też w Rosji tego nie ocenzurowali, w końcu to promowanie homoseksualizmu! XDD
Musimy stworzyć nowe drzewo genealogiczne i opisy poznania partnerów (czuję, że historia miłosna Zuzki i Alexa byłaby mega słodka).
Ej, serio trzeba to drzewo ogarnąć od nowa, bo połowy rodzinki nie ma to i sensu nie ma, zeby istniała, jak ich nie ma :D
Mnie mąż porzucił. Powoli się ode mnie oddalał aż zginął i więcej nie wrócił.
Oj, wymyśli się.
Powoli. Spotkaliśmy się później w mojej i jego ulubionej kawiarni, zamieniliśmy kilka zdań.
Nic niesamowitego. Wydawało się, jakby mogło trwać wiecznie... ;c
Oj, cichaj. Może nic jeszcze straconego...
Dobra, a skoro słit historia Aluzy (parring wymyślony na poczekaniu, Zuzex kojarzy mi się... nieważne XD ) jest tak słodka, to musi zacząć się jakoś wyjątkowo.
Tak, Zuzex odpada... Aluza jest świetny :D Musimy założyć temat! xD Napiszmy ją wspólnie - wszyscy. I niech się dowiedzą, że jest nowa para na forum :P
Włąśnie sprawdziłam na gg: Rozmawiałam z nim ostatnio 30 grudnia. Nie mam pojęcia. A z Julką 31 stycznia. I tak bliżej.
Więc mnie nie pytaj...