Która dziewczyna waszym zdaniem jest najbardziej utalentowana?
Oto, jak prezentuje się mój ranking:
1. Francesca
2. Ludmiła
3. Lena, Camila, Angie
4. Naty
5. Violka
Myślałam dzisiaj o tym samym. Szkoda by było nie kontynuować, bo pomysł był dobry, ale... No, ale jak dwóch z czterech nie ma to nie ma sensu. 30 minie 3 miesiąc od trzeciego rozdziału.
Violki nie lubię, ale uważam że ma lepszy głos od Naty i Camili.To zależy od piosenki, ale najczęściej Violka śpiewa od Camili lepiej- według mnie.
1. Violetta
2. Camila
3. Fran
4. Angie/ Lena/ Ludmiła
5. .....
6.......
7......
.....
.....
999999999999- Czarna owca
Mnie żadne duchy nie nawiedzały, nie nawiedzają i prawdopodobnie nie będą nawiedzać. =D
Nie widzę, żeby tam było napisane "Obraź najgorszą z wymienionych dziewczyn". Też uważam, że Naty śpiewa najgorzej (co nie znaczy, że źle), ale nie czepiam się jej wyglądu, bo to nie ma nic wspólnego.
Czarna owca to nie jest komplement i nie udawaj, że powiedziałeś to w tym sensie. ;D
Nie powiedziałem- napisałem :D Owca jest symbolem nieśmiałości, łagodności, cierpliwości, uległości, delikatności ,miłosierdzia, niezasłużonego cierpienia. Czarny w Chinach to kolor szczęścia, u egipcjan i indian- barwa życia. Czarny jest również kolorem elegancji, luksusu, wyrafinowania i szykowności, nowoczesności i tradycji zarazem.
Symbolizuje również tajemniczość, dramatyzm, pokorność, seksowność, skojarzenie z władzą, dostojnością oraz powagę.
Nadal uważasz, że to nie komplement? ;D Przy okazji- czarny łatwiej doprać niż biały, więc może być symbolem czystości ;d
1. Francesca
2. Lena
3. Ludmiła
4. Violetta
5. Angie (ma bardzo mało scen śpiewu i w ogóle scen tanecznych)
6.Camila
7. Naty
1. Ludmiła
2. Fran/Camila
3. Angie [nie wiem jak tańczy, śpiewa też mało. Ale 3 miejsce za najlepsze "Podemos" jakie słyszałam.]
4. Violetta
5. Naty
1.Lena
2. Fran, Lara (wiem że spiewala jedna piosenke w serial ale ma świetny głos0
3. Ludmi
4. Angie
5. Camila
6.Violka
7. Naty