Miałem ten temat założyć na koniec roku, no ale pamiętacie, nasza akcja z 2014. tematem nie wyszła, więc zakładam go teraz. Skoro przedwczoraj były urodziny Kinga naszego forum, czyli Sary, bez której to forum nie byłoby takie samo, myślę, że to dobra okazja do takiego właśnie podsumowa-nia. A więc:
Jakie były tematy na tym forum, które najlepiej wspominacie? Moja trójka:
1. ,,czy rzejt odnajdzie marije w 2 sezonie?" - ten temat po prostu mnie rozwalił.
2. ,,Uważaj, Złotko, bo Tomasek cię złapie nim wpadniesz w błotko." - czyli piękne wierszyki by KeThA i tears.
3. ,,Poradnia psychologiczna." - czyli nasze specjalistki od rozwiązywania problemów użytkowników tego forum.
Jakie były wasze ulubione teksty z forum, które najbardziej was rozśmieszyły? Moja trójka.
1. ,,Uważam, iż Tinka hańbi wspaniały '97 swoim jestestwem." - by KeThA.
2. Biografia Tinki napisana przez KeThĘ. Pozwolę sobie zacytować fragment: ,,(...) Wydarzenia z życia: - spadła z wiaderka".
3. Opis odcinka 26 by tears. Nie będę już pisał całego, bo to za dużo, tylko wspomnę, że to opis sceny z Caxi jadącej bryczką. Chyba każdy wie, co mam na myśli.
No właśnie. Co najlepiej wspominacie?
Ależ ja wiem, że jestem literackim geniuszem. Nie chcę się chwalić, ale jestem geniuszem w wielu dziedzinach. XDDD
Co najlepiej wspominam? Powiem ogólnie: cały swój pobyt tutaj. Piszę tu z fantastycznymi ludźmi, którzy nie są sztywniakami i można z nimi pogadać o wszystkim :D Tak się dzięki temu zżyłam z forum, że kiedy dłużej mnie tu nie ma, brakuje mi tego miejsca.
A tak już za bardzo nie offtopując, powiem, że Kecia i Zuza to chyba dwie najbardziej znane osoby z tego forum i zarazem największe jego indywidualności. XD
Ja mam tak samo. Tutaj po prostu nie można się nudzić. A z nimi to już w ogóle. XD
Prawda? Codziennie są jakieś nowe tematy. Czasem jeden, czasem czternaście. XD
I mimo tematu i tak zazwyczaj pisze się w nich o czym innym :3
No to ogłaszam, ze jest od dawna. Został założony 1.09.2013 roku o godzinie 0:52 w temacie "Piosenki wersja "Na Tomasa" i na początku był to FC Sary, ale przerodził się w FC obu dziewczyn :D
Czytam ten temat z piosenkami, leżę i płaczę. Musimy jeszcze kiedyś coś razem napisać, tyle geniuszu. Tak bardzo zacnie. Wow. XD
Czytałam je jakiś czas temu - jak reklamowałam Edzi filmweba :D Tomaska też czytałam. Chyba wszystkie najciekawsze :D
"Jesteś Bogiem, wyobraź to sobie"
Nie chciałoby ci się za mnie odrobić zadania z matmy? Takie sobie milutkie ciągi określone rekurencyjnie.
Nie umiałabym nawet xD Trzeba było iść do szkoły jak normalni ludzie to bym może i za Ciebie zrobiła :P
Dobra, już zrobiłam. Nie sądziłam, że umiem coś, czego nie umiesz ty. Jestem taka DŻINIuS! ;D
1. Z każdego ranka
Ja Tomasek - dobra dupa
Przed lustrem staję
Kończy się mi żelu tubka
Nie wiem, co poradzić mam
Zagubiony pośród czterech ścian
Mam już mdłości, nie wytrzymam
Tęsknię żelu mój
Ref.
Zagłębiam dzisiaj sięęę
W moim świecie,
W którym laski są