PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nati vs Ludmila

ocenił(a) serial na 10

W końcu Nati się postawiła tej głupiej gwiazdeczce Ludmi. Ja bym na Nati miejscu to samo zrobiła jak by ktos dokuczał mojej siostrze. Ale tak wogule to Nati jest naiwna. A dlaczego ? Dlatego że Ludmila co jej każe a ona to robi. Ona nie traktuje ją jak przyjaciółke tylko jak służaca. Nigdy ale to nigdy nie chciałabym mieć takiej przyjaciółki jak Ludmila. A Nati to lubię bo nie jest taka jak Ludmi. I czekałam na ten moment aż się jej postawi.

sara637

Tez czekam na ten moment.Nati mysli ze tylko przy tak popularnej osobie jak Ludmila moze cos znaczyc.A jest zupelnie inaczej.Ludmila mowi non stop Natce ze nie jest ladna a jest rzeciwnie,ze nie ma talentu a jest przeciwnie,ze nic nie znaczy a jest przeciwnie,ze nikomu sie nigdy nie spodoba jest przeciwnie.Moze Ludmila uwaza ze gdyby Nati miala wieksze poczucie wlasnej wartosci moglaby stanowic dla niej zagrozenie?

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Właśnie i się z Tobą zgadzam. Według mnie to Nati jest ładniejsza od Ludmily

ocenił(a) serial na 6
sara637

meh, chyba już pisałam gdzieś o tym ale nie pamiętam gdzie
Poddaństwo naty nie jest wynikiem jej uzależnienia psychicznego od tej żmii tylko własnym wyborem- zamieniła godność na popularność. Miała już wielokrotnie szansę się od niej odciąć ale zawsze wracała do niej z podkulonym ogonem bo przestawała być popularna. Także nie wiedzę nic wspaniałego w tym że odbiła się na trochę od ludmiły bo to tylko na chwilę; nigdy przez wydane odcinki nie odeszła od ludmiły na stałe i zdaje sobie sprawę że nie jest dla niej przyjaciółką, co widać kiedy rozmawia z innymi