We wszystkich opisach (a właściwie to na wszystkich stronach, bo opis jest ten sam) pisze, że
cytuję "jest ładna, ale nie olśniewająca".
A według nich kto jest tam bardziej olśniwający niż ona!?
Szczerze to chyba źle aktorkę dobrali...
Dobrze dobrali. Kazdy ma inną opinię -_-
Według mnie jest śliczna, ma ładna karnację i głos. ;]
No cóż, dziwnie ją opisują... Wg. mnie jest prześliczna i ogólnie uroda Alby podoba mi się bardziej niż Martiny na przykład.
jest ładna jak większość dziewczyn w serialu, choć mogłaby być ciut wyższa ;)
może z tym "olśniewająca" chodziło o cechę charakteru ? ale wtedy bardziej pasowałoby wyrażenie że nie jest "błyskotliwa'
bo jest ładna ale nie olśniewająca. Jest rzeczywiście urodziwa ale ma okrągłą twarz, więc kiedy opuszcza loki po bokach robi się tak optycznie owal, i jeszcze nie daj boże jak do tego robi swoją głupią minę. Na pewno nie jest brzydka, tego się nie da powiedzieć, ale loki ją nieco upospolicają, bo ma stale taką sama fryzurę. Tu zakończę aspekt techniczy, przejdźmy do serialu. Naty ubiera się trochę luźniej niż ludmiła, bo to ona zawsze musi błyszczeć. Jest uzależniona od ludmiły a na jej tle nigdy nie
bd wypadać olsniewająco
No tak, do tego stopnia ją wyszkoliła, że nawet kiedy Ludmiła by nadepnęła jej na stopę, Naty od razu odruchowo odpowiedziałaby "Przepraszam Ludmi". Smutne.
Ja czekam na powrót Leny, bo ona przy siostrze, mając czyjeś wsparcie potrafi się postawić Ludmile :)
to nie jest tak że naty jest uzależniona psychicznie od ludmiły. To widać w rozmowach z innymi, że ona zdaje sobnie sprawę z traktowania, jak sama powiedziała- to jej wybór, popularność za godność