na razie nic się między nimi nie dzieje (nawet się do siebie nie odzywają) kiedy możemy zobaczyć
jakieś momenty Naxi ?
Od 56 odcinka chybaaaa xD A jak później to po 60... Ale wartooo czekać *.*
Chociaż gnoje mogliby to szybciej zrobić, a nie... Ale cóż.
Ależ proszę bardzo :D Chociaż nie pamiętam dokładnie kiedy to było :D Na pewno już po przerwie... O ile przerwa między odcinkami będzie normalnie.
Skai, kochanie, próbuję się wczuć w Twój problem, ale niestety nie cierpię ;P
Mogłaby Angie przyjechać z przystojnym Francuzem...Co ty na to? ;>
Powiem Ci tak... Przesadził z tą Dżeki czan kurde xD
Nie no, z nim może być, ale jakby kogoś nowego miała to spoko - byle był normalny. Nie uważasz?
Dżeki - dobrze, że jej już nie ma. Od początku jej nie cierpiałam.
Nie no, jasne, Pablo, albo ktoś normalny XD A na serio, to też uważam, że byłoby spoko.
Paplo też ma trochę porytą osobowość. A Dżeki? Na sam widok jej koka dostaję drgawek.
Chociaż nie - jak koka nie ma to nadal mnie wkurza xD
Oczywiście, że tak! Ich się nawet nie porównuje :D
Ja tylko móię, że fajna byłąby taka "świeża krew"
Rozuuumiem :D
A tak swoją drogą, wydaje mi się, że Pawełek i Rafałek pozwoliliby mi przygarnąć jeszcze takiego Francuza jakby co. XD
Diego... ale on to jej tylko trochę się podobał - głównie chciała wkur*** Leóna ;d
Wetnę się. xD - Sarro, ktoś NORMALNY? W Violettcie?! Sorry, baby, it's impossible. :-D
Fede? Był, ale nie, musi być z Ludmiłą, pan Naprawiacz wszystkiego.
Cóż... masz rację xD
Dziękuję :P Ale to ja jestem KINGIEM, pierwszą tego imienia córką tratata, dalej nie pamiętam :D
KING, Pierwsza Tego Imienia, najstarsza córka lorda Tomasa z rodu Herediów oraz lady Leona z rodu Verdasów.
I nadal nie masz swojego herbu XDDD
Wiem, wiem, Sarro. Ja też nie cierpię. Ostatnio wyznaję zasadę: "Walić Germana, liczy się Dielari". Jest Dielari (chociaż "wiele wskazuje, iż to zwykła plotka"), więc jakoś się żyje. :-D
Hmm... Czemu nie.
DIELARRRIIII *.* Ale to tylko plotka, Sarro panuj nad sobą.
Wgl. zastanawiam się, jak to się stało, że podwóje r w moim imieniu tak dobrze się przyjęło xD
German to gość w zbyt obcisłych koszulach - zapamiętaj. A Francuz będzie bosski, bo ja tak chcę xD
Moje kochanie... Jak sobie z tym radzisz? Przyjechać po Ciebie na kosiarce, poprawiy sobie humor? xD I pośpiewamy to, co Ci wysłałam na gifie ^^
Chodzi Ci o to po fińsku? "Polkę Ewy"? Spoko XD
Od rana mam raczej dobry humor, rano byłam troszkę jak śnięta makrela, ale mi przeszło XD
Tak, chyba to. To co miało takie dziwne słowa, a na obrazku byli goście machający głowami, a ty skomentowałaś, że to Twój ulubiony zespół xD
Aaa XD Piosenka to ta fińska, ale nie jest tego zespołu :D
Zapodam Ci przykład twórczości zespołu ---> http://www.youtube.com/watch?v=ARnBgW5XgSo
Albo od razu Ci cały koncert zapodam. A co! I to z Wacken! *.* ---> http://www.youtube.com/watch?v=BoSpE2x7Zv0
To to pośpiewamy, czy to fińskie? XDD
Obydwa! :D Jeszcze nie przesłuchałam, ale czuję, że to będzie dobre.
Sądzę, że Twoi sądziedzi będą zachwyceni ^^
Do mojego domu jest dobudowany jeszcze jeden, z oddzielnym wejściem. Mieszka tam mój brat, i jest zachwycony, bo on też metalu, rocka i punku słucha XDDD
I moja siostra też tego słucha. Ot, takie rodzeństwo ^^
Nie escytuj się tak, Sarro, to plotka. Nie rozsiewajmy plotek.
Nie zastanawiaj się. Skai prawdę powie, bigos Skai wie. Uwaga, Skai mówi. O czym to ja? Ach, podwójne r. No więc. Przyjęło się, bo... *werble proszę* tym, tym, tym. Tszszszsz... Bo zarąbiście brzmi. :-D
Będzie, będzie. Będzie nosił luźne koszule, normalne spodnie i będzie chodził z czarną skórzaną torbą, w której będzie trzymał ślimaczki. Przekąska musi być. Koniecznie wysoki.
Normalnie Francja - elegancja XD
BTW, widziałaś może stroje reprezentacji Francji do Soczi? Mało przypominają kurtki sportowe moim zdaniem, raczej jakieś... płaszcze XD
I ślimaki. FUUUJ.
Ale i tak Norwegowie mają najlepsze stroje. XDD
http://joemonster.org/art/26324/Olimpijska_moda_Soczi_2014
A Mongolia żywcem wyjęta z Hogwartu z tymi strojami...