Jak Angie ma w końcu na nazwisko? Carrara czy Saramego? W 40 odcinku było powiedziane, że ma na nazwisko Carrara. No ale przecież Maria miała na nazwisko Saramego, a to jej siostra. To już nie wiem. A jak patrzyłam to na polskich stronach wszędzie piszą Angie Saramego, a na większości zagranicznych stron jest napisane Angeles "Angie" Carrara. Tak samo jest na wikipedii.
A wiecie może (pytam głównie tych co już oglądali wszystkie odcinki po hiszpańsku i się w tym języku orientują) czy było wspomniane w jakimś odcinku coś na temat jej nazwiska?
ostatnio Jade wkradła się do pokoju nauczycielskiego i tam gdzie leżała jej torebka obok było napisane Angie Carrara. ;3
Na to wychodzi, że nieznany jest ojciec Marii. W ogóle dziwne, że German ani Ramallo nie poznał po nazwisku Angie, że jest siostrą Marii. Przecież German chyba wiedział jak miał na nazwisko ojczym jego żony.
Właśnie dzięki temu że mają inne panieńskie twórcy mogli pociągnąć ten wątek. Kiedy German uciekał z Violettą, Angie była jeszcze mała i była z matką. Jako że ojciec Marii był jej menedżerem, a nie utrzymywał on pewnie kontaktu z matką Marii (a przynajmniej nie takiego częstego, wszak od tego był rozwód) to German mógł mieć dojście tylko do ojca Marii, a nie jakiegoś nowego facia jego teściowej.
Nie, nie było mowy.
Ale skoro Maria była pierwsza, a później nagle na świecie pojawiła się Angie innego ojca to coś musi być na rzeczy...
Chyba że chodzi Ci o to, że karierą Marii nie zainteresował się jej ojciec, tylko ojciec Angie. :D Wtedy pytania muszą zostać skierowane w kierunku twórców, wszak to telenowela jest, tego nie ogarniesz.
Angie dwukrotnie dokładnie powiedziała.
-"MÓJ OJCIEC, który był jej menadżerem"
-"Wkrótce po tych wydarzeniach MÓJ OJCIEC zmarł."