PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie rozumiem

użytkownik usunięty

Czy gdyby w tym serialu nie było przystojnych chłopców i ślicznych dziewczyn, i tego naiwnego, gimnazjalnego podejścia do miłości, to osiągnąłby on jakikolwiek sukces? Nie sądzę.
Lubię większość obecnych seriali Disneya ("Austin & Ally", "Nadzdolni", "Powodzenia Charlie" itd), ale tego po prostu nie potrafię strawić... Przymierzałem się chyba trzykrotnie i ani razu nie udało mi się dobrnąć do końca odcinka...
Nie jestem z rodzaju tych, co wszystko krytykują. Bardzo lubię klimat i humor seriali Disneya, ale "Violetta" strasznie mnie irytuje.
A tak przy okazji... Przeglądając takie fora, można przekonać się "na własnej skórze", że dziewczynom w ogóle nie zależy na wyglądzie... :) Tak jak oglądając odcinki "Austin & Ally" na YT, można przekonać się, że 95% komentarzy to: "Ach, jaki Ross jest prześliczny!" :)

ocenił(a) serial na 3

Na pewno ten serial jest lepszy niż Nadzdolni, czy Powodzenia Charlie ze swoim żałosnym poczuciem humoru.

Co do oglądania po wyglądzie: a jak inaczej oceniać aktorów? Możesz tylko skomentować czy jest przystojny czy nie, nie znasz go i ni możesz inaczej. W inny sposób oceniasz chłopaków z ogtoczenia a inaczej aktorów. Prosste!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Racja tym bardziej, że gry aktorskiej też zbyt dobrze nie możesz ocenić, bo nie znasz tonu, szybkości mówienia i szcdrości wypowiedzi AKTORA

użytkownik usunięty
KeThA

Cóż, widocznie Ty jesteś zbyt inteligentna na takie poczucie humoru :)

ocenił(a) serial na 3

Tak wiem. Jestem zbyt cudowna na takie coś... Muszę się tym pogodzić, że jestem niezrozumiana przez świat...
idę się napić mleka.
Coś tu dużo ostatnio nie lubiących Violetty... Jak przyyykro! Okay, mleko czeka!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Samo mleko może nie pomóc, polecam gorące kakałko ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie mogę kakałka pić... Jedno już wypiłam a to SAM CUKIER! Nie mogę przestać się Ruggusiowi podobać :(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To kawę z mleczkiem:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Uuu, narobiłaś mi ochoty ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

On cię będzie kochał siempre, taką, jaka jesteś a jesteś zajebista!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No kochał będzie, ale jeszcze chcę się mu podobać, sama rozumiesz... *.* Dla Ruggusia zrezygnowałam z drugiego kakałka! Możecie mnie podziwiać, udzielam zgody!

ocenił(a) serial na 10

]Przyłożę sobie kamień do głowy i mnie uleczy. Na prawdę - to co się dzieje w Nadzdolnych mi się nie podoba, ale każdy ma swój gust ;)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Tak, tam są bardzo ambitne dowcipy! O mleku hipopotama, szczurzych odchodach, ewentualnie łupieżu Gibsona.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

bo Nadzdolni to najgorszy serial na DC. No może oprócz "z innej beczki"... tam to dopiero humor powalał;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Nigdy nie powiedziałem, że te dowcipy są ambitne. Ja, w przeciwieństwie do Was, nie uważam siebie za najinteligentniejszą osobę na świecie i nie doszukuję się we wszystkim życiowych prawd.

ocenił(a) serial na 2

Wyluzuj trochę. Chcę powiedzieć, że większość dowcipów w serialach na DC jest żenujących, więc nie rozumiem poniżania jednego z nich, który gorszy wcale nie jest. "Nie ma to jak hotel" i ".. statek" to były dobre seriale, dzisiejsze produkcje są w większości słabe.

ocenił(a) serial na 10

Tu nie chodzi o jakieś życiowe prawdy, ale uważam, że poziom tych nowych serialików disneya jest bardzo niski.

użytkownik usunięty
majka5454

"Nie ma to jak statek" i "Nie ma to jak hotel" też bardzo lubię. I owszem, może te "nowsze" seriale są nieco gorsze, ale i tak je lubię. Ten odmóżdżający humor odpręża i pozwala oderwać się od rzeczywistości.

ocenił(a) serial na 10

Jeśli ciebie to bawi to oglądaj, ja oglądam Violettę:)

ocenił(a) serial na 2

No cóż, "Nadzdolni", "Jessie" czy "Taniec rządzi" też do lekkostrawnych nie należą. Disney zszedł na psy.

No i mówi to fanka nadzoolnychi ostina i ali ;/////

użytkownik usunięty
Izzie_

Jeśli to było do mnie, to jestem chłopakiem.

użytkownik usunięty

I nie jestem fanem, tylko po prostu lubię te seriale.

To już rozumiem. To jest serial z Prawdziwego zdarzenia, opoiwiada o rwalnym życiu i nas uczy.
Reszta seriali Disneya jest że tak powiem do dduupy ....

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Bez przesady. Nie opowiada o realnym życiu.

MagdaJulka

No ale ma opiwiada o problemach nastolatków :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Właśnie, bądźmy obiektywni, ten serial nie ma wiele wspólnego z realnym życiem. Chociaż może więcej niż Jessie czy Taniec Rządzi:)

użytkownik usunięty
majka5454

O obiektywizmie to tu chyba można zapomnieć :)

"Nadzdolni", "Jessie" i inne sitcomiki disneya to porażka. Violetta jest jedynym normalnym, który ma w sobie dobrą grę aktorska, humor, genialną fabułę i śiczną Cami. Nie tylko wygląd się liczy.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Masz racje najważniejsza jest Cami. Uwielbiam ją :)

Sebek7771

OOO Seba :)))

ocenił(a) serial na 2
Izzie_

Rzuciłyście się na niego jak, nie przymierzając, na Marusia. ;D

tears_in_heaven

Ja tam tylko sie witam :)
Mam dobry humor, a jutro musze przebrać się za anarchoistę do szkoły hhihih

tears_in_heaven

Ps Coś jakoś ostanio ma Marusia ;(

Izzie_

Też tęsknię :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ja też. To mój mąż. Chociaż nie jestem pewna, ale chyba tak.

majka5454

Haha, a nie było tak, że żyjecie w wolnym związku?
Tak poza tym, to mój braciszek! :D

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Twój mąż i kochanek mojej siostr... Nie, że ja coś mówię, ale ona ma z nim dziecko :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiem, ale to jest wolne małżeństwo, więc sobie może, ja też mogę. Ale dzięki za tą informację o dziecku, niech tylko tu przyjdzie!!!!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nie ma sprawy :) Zawsze do usług :) Gdzie on się w ogóle podział? Znowu podrywa dziewczyny na konia?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale przyznaj, że skutecznie xxd

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Podryw na konia, hahahaha. Me gusta <3

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiesz, rycerz na białym koniu... Nie wyśmiewaj - sama na to poleciałaś!

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Fajny awatar c:

Sebek7771

Dobrze widzę? Masz Sebę i Cami na avatarze? *.*

esteckiewicz1

Tak :D Z Cami mogę być tylko ja, Maxi i Seba :D

Sebek7771

Haha, Seba i Cami <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Niestety dla ciebie chyba będzie Bromi ;p

Cieszę się, że wyraziłeś swoje zdanie, rozumiem, ze Violetta nie przypadła ci do gustu, trudno
Ja , nie przepadam, za tymi, serialami, które ty wyraziłaś, nie będę cię hejtować
Jednak, jednego nie rozumiem, jak możesz myśleć, że oceniamy aktorów, poprzez wygląd, chociaż, jak Ketha mówiła, inaczej nie mamy jak oceniać, nie znamy ich charakteru...
Resztę zostawię bez komentarza

ocenił(a) serial na 10

Violetta to jedyny fajny serial na Disney Channel, no przynajmniej z tych obecnych serialików.

użytkownik usunięty

Cóż, widzę, że grupa zaślepionych fanów jest tu tak duża, że nie idzie się przebić z jakimkolwiek krytycznym komentarzem.
Wyraziłem swoje zdanie, ale nie będę kontynuował tej dysputy, bo cokolwiek bym nie powiedział, i tak będzie źle.
Bardzo lubię seriale pokroju "Austin & Ally" i "Powodzenia Charlie" właśnie za ten głupi, prosty, przewidywalny humor. Nie wszystko musi mieć drugie dno i głębokie przesłanie, ale chyba większość Polaków nie jest w stanie tego zrozumieć.