PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy ktoś z was jest poinformowany, czy będą one puszczane, tak jak w poprzednich odc. Violetty? :P
+Dla tych co zaczynają ferie, życzę wam ich miłych i spędzonych najlepiej jak się da :3

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Będą, nawet masz to na filmwebie tam gdzie pisze, gdzie można obejrzeć serial :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
Angie4Ever

Będziesz oglądać? :D

ocenił(a) serial na 9
justi021

Nie oglądałam piątkowego odcinka, a na baje.pl jest bardzo słaba jakość -,- Dlatego się też pytam :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Piątkowy odcinek był beznadziejny. :D Z Angie była tylko jedna scena - podczas której ona sobie tylko stała (no i Beto i kanapka.. <3). I Marco i jego "Ti credo". Reszta była słabiutka. :D
A w ogóle - cześć. :)

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Huuh ... Podobno Esme się obściskiwała z Germanem. Tak mi koleżanka mówiła ...
Witam :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Aaa, tak. Masakra. -.- Ale ja większość odcinka siedziałam tak jak teraz - w dużym pokoju przy stole, przy laptopie, czasem zerkając na tv. Zazwyczaj leżę na kanapie, ogląając, ale nie było mamy więc sobie darowałam. Odcinek mnie nudził. Wstałam tylko na chwilę - byłam sama w domu - rozgłośniłam na full, weszłam na ławę i śpiewałam z Marco... xD I'm normal.
Niemniej Gesmeralda była straszna. :c

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Gesmeralda... Straszne :C Dlatego odchodzą mi chęci na oglądanie odcinka numer 30 -,- Huh ... Plusy są takie, że niedługo będzie "Algo se enciende" bodajże ... W 42 odcinku ? :3

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Tak, chyba w czterdziestym drugim się zacznie... Nie wiem jak Ty, ale ja się jaram. ^^ I jeszcze Dielari w bodajże czterdziestym czwartym. http://www.youtube.com/watch?v=qfUXTVTNnlY

Skailes

Dielari daje mi siły życiowe, które tracę przez.... nie, nie wypowiem jej imienia.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Dielariii ^^ Jarajmy się "Algo se enciende" i Angie+Diego w 44 ! :D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Cieszmy się z małych rzeczy. I Jeremiangie. *-* Jedyne, czego nie rozumiem, to ten z dupy wzięty wyjazd Angie. Mam nadzieję, że nam to trzeci sezon jakoś wynagrodzi. >.<

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Właśnie też nie kumam tego wyjazdu. W przeciągu 3 odcinków Angie nie ma ... I moja wina "WTF ?!" ... Oby była w 3 sezonie :3

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ona musi być w trzecim sezonie. >.< Jak na razie nic ni wskazuje, że miałoby jej nie być. :3

ocenił(a) serial na 9
Skailes

A ViolettaPL wzbudza sensację, ale ja się nie odzywam na ten temat xD
Będzie... Musi ! :D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Violetta PL gówno wie.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Ciii Asiu, zaraz najazd na Ciebie będzie i co wtedy poczniesz?

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Huh, jak ja prawdę mówię. Najazd to... dobra, nie ważne. Nic nie mówiłam. :D

ocenił(a) serial na 9
Skailes

W innym sensie najazd XD Nie ważne ... Za dużo czasu spędzam z przyjaciółką :P
Mówisz prawdę i ja się z tobą zgadzam. :P

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Co? Nie o to mi chodziło... Dobra nie ważne. :D Najazd to robię ja i... Dobra, nic, nic, nic. :DD
No przecież wiem. Taki lajf. Huh, oglądam sobie maratonik z mamą.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Ty i ... ? xD
Moja mama u siebie w pokoju siedzi i ogląda maraton, a ja w ciemnym pomieszczeniu, przed komputerem. Zaczęła na mnie wołać "noł lajf !" ;_;

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja zostałam okrzyknięta noł lajfem jakieś dwa tygodnie temu. xD
http://ask.fm/Angielers/answer/106507746526
http://ask.fm/Angielers/answer/106560174302
http://ask.fm/Angielers/answer/106539844574
http://ask.fm/Angielers/answer/106520025822

... XD Ja oglądam z mamą, ale ona chyba przysypia. Cóż, oglądamy po raz trzeci te odcinki. Olga śpiewa piosenkę, na którą mam fazę. "Grita fuerte que tienes el talento...".

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Ja zostałam okrzyknięta "noł lajfem" przez... Całą rodzinę jakiś miesiąc temu xD

Moja mama śpiewała z Angie "Podemos", a ja wyzywałam na tego debila - Germana -,- Weronice się wyżyłam na GG XD Cisnęły mi się niepoprawne wyrazy. :3

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Moja mama też "Podemos" już na pamięć zna. XD Nadużywają go w serialu. Mi akurat brat przyszedł i gadał, jak była Angie. Albo zepsuł mi się telewizor, jak była premiera odcinka 73... Albo - Angie była moją ulubioną postacią - wyjechała. Tak samo dawno temu Emma z h2o - też była moją ulubioną. Esta es klątwa Asi.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Ciii .. Angie wróci, nie traćmy nadziei ! :D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Oby. :D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Mi się nawet nie chce oglądać ;/
W ogóle te odcinki tak piąte przez dziesiąte oglądam. Moje nastawienie do tego serialu uległo znacznemu pogorszeniu.

Dziękuje :D Z jednej strony chce, żeby trwały jak najdużej, a z drugiej odliczam dni do urodzin Clari <3
Te dylematy...

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

Ja oglądam, bo... Mi się najzwyczajniej w świecie nudzi :D

Ochh ... Dylematy są wszędzie.

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Masz jeszcze całe dwa tygodnie :D
Wynudzisz się jeszcze ;)

Dokładnie..., a tak utrudniają życie...

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari