Jak to jest 1 sezon skończył się parami Brodwey i Camila, Maxi i Nati a 2 sezon zaczął się że oni nie ją razem. Tak samo jak i Viola i Leon nie byli razem a w 2 sezonie na początku byli razem?? I jeszcze co się stało z Napem i Brakiem(jak by co to sory za pisownie bo nie wiem jak się ich imiona pisze)
Violka i Leon na początku nie byli razem, zeszli się w kolejnych odcinkach ;p
Leon i Violetta NIE BYLI RAZEM na początku drugiego sezonu, Broduey i Camila byli razem na początku, a z Naxi to poplątana jak zawsze sprawa.
No właśnie sezon się skończył.a.on i tak jej nie powiedział że nie wyjeżdża, chyba że ja przeoczyłam ten moment :)
A ja już pomyślałam że ona będzie dla niego taką drugą Naty :) "przynieś mi wodę", "przynieś mi ręcznik" :D
Ja nie mogłąm, jak oni sobie słodzą to myślałam, że mi cukier skoczy aż tak, że zemdleję. Słoneczko, kwiatuszku, kochanie, mam twój ulubiony posiłek, zjedzmy razem, spędzam z tobą ostatnie chwile blebleble...
Pytałam, czy to Xabi z tej sceny z drugiego serialu, ale mi nie odpowiedziała to myślałam, że się obraziła, bo to nie on, więc pytam :D
Nie, bo ja widziałam tę scenę, jak się całują n yt. Nawet kiedyś w temacie, który założyłam poświęconym Xabiemu to wrzuciłam :D Z innymi filmikami.
Do tematu, czy filmiku? Masz do tematu:
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Xabiani+Ponce+de+Le on+vel+Marco,2253449