Wiecie może jakie aktorki wcieliły się w kilkuletnią Violettę oraz kilkuletnią Angie? I co to za aktorka, która jest jako Maria?
Ciekawi mnie to. Bardzo chciałabym to wiedzieć. Jedynie na paru zdjęciach z planu Violetty była ta mała, która wciela się w małą Violę ale nie mogłam znaleźć jej imienia ani nazwiska.
Nie pamiętam odcinków. Mała Violetta była na zdjęciach ale też w jednym odcinku Violetta szła po parku i zobaczyła na jednej z ławek ojca z córką i wtedy było wspomnienie jak jej tata bawił się z małą Violą przy ławce. Mieli jakieś zabawki na rękach. Mała Angie też była na zdjęciach, razem z Marią. Gdzieś przed 20 odcinkiem były te sceny.
Właśnie, też mnie to ciekawi. A poza tym: nie mogli wziąć zdjęć małej Martiny? Z tą sceną na ławce byłoby trudno, ale... A z tą Marią to rzeczywiście. Bo jest bardzo ładna.
Znalazłam pewne zdjęcie. Przypuszczam, że dziewczynka stojąca między Gregorio a Broduyem to aktorka grająca małą Violettę.
www.bloblo. pl/image/389692 /oryginal/wszyscy+2.jpg
Kiedyś też raz znalazłam zdjęcie na którym jest ta sama dziewczynka razem z Gregorio (aktorem go grającym). Znajdowali się wtedy w kuchni w domu Castillo.