Ja wiem, że zazdrościcie, no ale. :D
Tak, brak nam tematów.
Wiem, też sprawdzałam. :D Wtedy też była śliczna. Na moim avku ma świetnie uczesane włosy. ;)
Magdo, jak Ty mogłaś naszej Anszi nie poznać?!
Czuję, że zaraz mi się limit wyczerpie, no ale zobaczymy.
(Tu Skailes, jak mówiłam limit wyczerpany).
Hm... Mi samej ciężko ocenić. Dla mnie zawsze wygląda ślicznie, tylko wkurza mnie jak czasem jej zrobią taką fryzurę, która jest dla niej strasznie niekorzystna. Np. (nie mówię, że w całym odcinku, ale w dwóch scenach) w odcinku bodajże 79, gdy była w błękitnej polówce i brzoskiwiniowej narzuce, i miała włosy tak upięte po obu stronach przy skroniach - nie podobało mi się to. :x Szczególnie w dwóch scenach - Gdy uczniowie z Rafą i Lucą śpiewali Ven y Canta, a Anszi drygowała tak jakby. A później jak przyszła do domu Germana. A jednak każdego można zniszczyć. Bo w innych scenach, np. pożegnanie z Pablem to nie było źle - za pewne innego dnia kręcili. :D
Mi nie chodziło o stroje tylko o fryzurę, gorzej wygląda dla mnie w tych dłuższych włosach;)
a ja wolę jej wygląd z drugiego sezonu, ze względu na włosy, w dłuższych jej wiele lepiej, zresztą stroje też mi się bardziej podobają :P
nie wiem jak mogłam, nie przyglądałam się :) zresztą jestem zakręcona, mam mało czasu i boli mnie głowa ( wiem słaba wymówka:P
Eee ja to mam dopiero przesłodki avek :) Zapewne się domyslasz co to za małe stworzenie ;)
O jaa! Gdzieś się natknęłam na jej zdjęcie jak była mała, miała z 8 lat może 9 i była w takiej jakby szarej sukieneczce i dwóch kucykach, ale zgubiłam gdzieś tą fotkę. :D
O ty jak mogłaś zgubić taką fotkę;) Clari musiała być przesłodka jako ośmiolatka xd
Cudowna była. :D Niestety nie mogę znaleźć tej fotki. Ale mam to:
t i n y . pl / h 3 2 h l