No więc przychodzę z zamiarem powitania was na forum, bowiem jestem nowicjuszem na Filmweb, no więc trochę
zanudzę was wiadomościami o mojej osobie, ale to tylko jeden raz (chyba :D). No to tak startujemy... mieszkam w
Nowym Sączu, mam 14 lat i co najważniejsze jestem poproszę o fąfary chłopakiem, ale nie jakimś dziwnym :P Po
prostu chłopakiem. Należę do takich fandomów jak Facunators, Jorgistas i oczywiście moim idolem jest mój imiennik
Rezigiusz, możecie kojarzyć go z YouTube :D. Z fioletowego serialu najbardziej lubię między innymi takie postacie jak
Maxi, Leon, Angie i Diego, do moich ulubionych serialowych par należą Leon i Violetta, Angie i German (tak wiem niezła
patola :) ) I ostatni czasy mam zajawkę na Diegocesce, a poza serialem jestem jednym z napalonych fanów Dielarii, no
i jeszcze wieże w Fande, ale to innym razem, i co ja jeszcze mogę napisać... a no i jestem Remek to chyba było
najważniejsze. No i prowadzę jednego z wielu, blogów o Violetcie nie jest zbyt popularny, więc nie zamierzam robić
sobie darmowej reklamy. No to liczę na miłe powitanie, ale to chyba jak każdy na początku... Hasta Pronto :D.
Ja się denerwowałem przy osobie, w której byłem zauroczony- czemu mam rezygnować z waszej miłości?
Ja mam swojego kota do karmienia ^^
Mi także miło poznać twoją osobę LuLu ;). Właśnie widzę że jest nas mało ale to pewno kwestia czasy, zresztą kto by to liczył ilu nas jest. Sebek...fan Martiny? Ja osobiście za Tini nie przepadam ale to tylko moje skromne zdanie. Ale za to za Caxi średnio przepadam, no wiecie wolę Naxi, co się smucisz szwagra masz jednego z lepszych :). Dobra a to nie był jej mąż (pogubiłem się ;d), o ten za niedługo koty się zemszczą :D. Tak Fan Reziego, ogólnie to ja natrafiłem na niego za pomocą filmików typu The Forest, Kto pyta nie błądzi itp. Musze się zapoznać z twoją siostrą. Ja specjalnym fanem gier też nie jestem... nie no nie oszukujmy się śmiało można powiedzie że jestem uzależniony ;D. Pingwina znam, oczywiście z YouTube i chyba jeszcze jest Bloewk, a jakiś Vlogi oglądasz ? Tak jak też nie lubię głównej bohaterki w pierwszym sezonie jeszcze by uszła, ale w drugim sezonie miałem ochotę po prostu ją... nie będę rozpisywał się co jest powodem bo musiałbym pisać do jutra. Dobra teraz poważny temat filmwebowa rodzinka, nie no wiesz nie ma gorszej patoli. Dobra z Sarrą i Zuzą się już zapoznałem. Tak poznałem waszego Marciaka, która obecnie jest żoną Maxiego (dziękuje że wytłumaczyłaś co to jest ten bufon, myślałem że przegapiłem coś w serialu ;p). A kto w tych czasach nie jest fanem Tiren Tiren <3. Bardzo ładnie i niespotykane imię. Kochasz pisać opowiadania zostaw link do sobie poczytam twoje opowiadania... no to faktycznie chyba tyle :).
I tak jest więcej niż ktokolwiek się spodziewał. Znaczy było tam parę, ale już nie bywają xD Ma też za nią nie przepadam, ale nie martw się (prawie) całe to forum jej nie lubi :D. Naxi jest najwspanialsze <3 Ale za pewne w 3 sezonie rozdzielą ich na cały sezon, a potem na koniec połączą. -_-
Szwagrów właściwie jest dwóch. Alex, mąż Zuzy. Nawet zrobiliśmy im ślub na filmwebie. Miał 1000 wypowiedzi, masakra. Niestety nie ma go od ferii.
Sebek to chłopak Sarry, ślubu nie chcą :D. Zjedzą go! xD
Mnie właściwie interesuję prywatne życie youtuberów. Notorycznie oglądam różne vlogi. Uwielbiam Reziego ,,Kto pyta nie błądzi. Najlepsze było jak latał z pachami wysmarowanymi nuttelą :D. Właściwie oglądam różne vlogi. Jeśli jakiś znany youtuber doda, to od razu zabieram się do oglądania. Moja siostra lubi gry, a ja vlogi. Właściwie ona ma 11 lat, dziwne dziecko xD.
Właśnie w pierwszym sezonie była fajna, taka naturalna. A teraz zrobili z niej taką sztuczną dziunię...
Taaaa, filmweb jest dziwny. Naszymi rodzicami jest Leon i Tomas, więc wszystko jasne... Ród Heredia, Ewa nawet zrobiła o nas bloga:
-n-s-i-d-e-and-o-u-t-s-i-d-e.blogspot.com
Cholercia, za szybko opublikowałam. Zły adres :D:
http://i-n-s-i-d-e-and-o-u-t-s-i-d-e.blogspot.com
Marcia jest napaloną fanką bufona, więc wiesz. Ciągle tylko Tiren, tiren. :D Więc wiesz, zobaczyła twego avka i od razu oszalała xD.
Dzięki, ale ja wolę jak ludzie mówią na mnie Lilka :) Nie chcesz tego czytać, tak dawno tam nic nie dodawałam, piszę jeszcze na najwspanialszym blogu z one shotami. Tam też piszę Sarra, Zuza, Marcia, najlepsze bloggerki. Ja pracuję na nowym blogiem, ale to nie teraz...
http://juntos-somos-mas-oneshot.blogspot.com
Cześć, ja jestem Asia. Ale łatwiej po prostu Skai. :)
Hermanszi to niezła patola, ale i tak ich uwielbiam - to moja ulubiona para z serialu, ups. :D Moją ulubioną postacią jest Angie. Z obsady najbardziej lubię Clari, Diego i Albę. Oczywiście shippuję Dielari, też jestem napaloną ich fanką. :P
Masz może Twittera?
Jeżeli chodzi o mnie to hm... Mam piętnaście lat, teraz idę do trzeciej gimnazjum, uwielbiam Coldplay, The Fray, One Republic.
Swoją drogą na Filmwebie też niezła patologia, ale przyzwyczaisz się. xD
Witaj. :-)
Hej Asiu, my się już mniej więcej znamy przynajmniej ja cb z czasów kiedy pisałaś na VP, tęskniłem za tobą ale od czego jest Filmweb na którym siedzisz 24 godziny na dobę :). Ja dokładnie tak samo nawet chociaż są Patolą to cały czas słodką, moją ulubioną parą jest oczywiście Naxi, ale za chwilę za nimi jest niezwykła Patologiczna para. Ach ja także uwielbiam Diegosza i Clari tak naprawdę zainteresowałem się nimi kiedy pojawiły się plotki o Dielarii, kto nie jest ich fanem.
Tak mam tt, ale musiałbym znaleźć hasło itp. jak mi się uda dam link :D.
Tak jak Sebek jesteś starsza ode mnie o rok, co zrobisz nic nie zrobisz :P.
Ja nie mam jakiegoś ulubionego zespołu ani rodzaju muzyki co wpadnie mi w ucho ląduje na dobre w moim repertuarze i tyle.
Zdążyłem to zauważyć, da się przyzwyczaić :p.
Naxi też jest przeurocze! :D Diegosz i Clari są najlepsi. https://pbs.twimg.com/media/BtTxx1kIUAAk1l7.jpg ♥♥ Wreszcie się potwierdzili. Chociaż i tak wszyscy dawno wiedzieli..
A Germangie może sobie być takie patologiczne, jakie chce. I tak będę ich uwielbiać;D A ta Priscilla... Wrrr, druga esmeralda nadchodzi. :x
Co to jest rok. :P W każdym razie, jak znajdziesz twittera, daj znać, mój masz tutaj: https://twitter.com/sorbecik1213 :)
O, to i na mnie przyszła pora. Jestem Sebek, lat 15, po wakacjach będę uczęszczał do klasy trzeciej gimnazjum (nie idę już teraz jak Skai, ponieważ siedzę na łóżku. Biedna dziewczyna się nachodzi....).
Z serialu najbardziej interesują mnie Martina, Lodovica, Jorge i Candelaria, a co do fandomów- tylko Tinistas. ;>
Sam dla siebie uczę się języka hiszpańskiego, w planach mam też włoski. ;p
Muzyki słucham róóóóóóóóóżnej ^^
Pary, którym kibicuję- Femiła, Leonetta, Marcesca, Ramallga, Caxi, Germangie- wszystko ułożone w kolejności od najbardziej lubianej.
A więc witaj na filmwebie, młodzieńcu. xD
No to czekałem na powitanie przez jakiegoś chłopaka :D.
Tak biedna Skai, musi mieć daleko do szkoły :P.
Dobra więc tutaj przełom nie lubię Tini niestety, ale za to do Lodo pałam straszną sympatią zresztą tak samo jak do Jorge. Z Cande to jest różnie ostatnim czasy polubiłem ją ale jest to tylko spowodowane Fadne jako że interesuję się Facu to automatycznie zainteresowanie także przeszło na nią. Jak tak samo uczę się Hiszpana :D, co już umiesz ? Podobno jeżeli umiesz Hiszpana, to włoskiego nauczysz się 3 razy łatwiej. Dobra Femiła okej, Leonetta okej, Marcesca jak możesz oni są jak niczym miód polany... (czymś słodszym :p) Ramallga jest jak najbardziej spoko, Caxi tylko przyjaciele nikt więcej. Germangie już cię lubię słodka patola z nich :D.
Jesteś starszy tylko o rok, staruszku xD, i idź lepiej nakarm kota taka rada :D.
No to fajnie, że podobnie u nas z sympatią do aktorów :P
Co umiem? Dużo, chyba xD Jak spotkałem na wakacjach jakiegoś przewodnika hiszpańskiego, to rozumiałem co 4/5 słowo ;p
A po włosku łatwiej było mi się dogadać niż po angielsku, choć z jakieś 10 słów znam xD
Co do Marcesci, polubiłem ich jakoś pod koniec sezonu xD Ana była, więc nie jakoś zbyt przesłodzone, a po prostu słodkie ;d Cóż, ja słodkie rzeczy lubię :D
Aj tam, momenty miłosne Caxi były urocze, tylko pocałunek kiepski :c
http://www.youtube.com/watch?v=IDOmnnFv2u8 <3
Tak, staruszek jestem, niebawem emerytura ;P Dziękuję za radę, haha xD
No wiesz, Sebastianie, ja kawalek mam do tej szkoły, więc wolę już wyjść, bo jeszcze się spóźnię na pierwszy dzień. xD ;p
Cześć, człowieku :D Jestem Bangie (lub po prostu B) - fanka Germangie (si, absolutna patola), ostatnio też Naxi i tak dalej. Jako strasznie leniwy człek, daruje sobie zbędne rozpisywanie. Wiesz, Clara Alonso, Dielari i te sprawy XD Moje kochane postacie to Angie (a jakże XD), Maxi, Diego i Braco. Możliwe, że o kimś zapomniałam, trudno XD Co jeszcze... Mam 15 latek, jestem fanką FC Barcelony, Potterhead, słucham Coldplay, Imagine Dragons i OneRepublic. W naszej rodzince jestem bodajże córką Zuzy i matką... Lauri? No, czyjąś na pewno XD Dopiszę, jak mi się jeszcze coś przypomni (piszę to dokładnie o 6:03, więc jestem nieco skołowana. Jezu, co ja robię tak wcześnie na nogach?! :o)
Witaj wśród nas :D (Zabrzmiało tak, jakbyś wstąpił do sekty, ale dobra XD)
Si. Dobrą godzinę się śmiałam z tej jego miny, jak ostatnio oglądałam ten odcinek. xD Oglądasz jutro Hitlera? :D Od 15:35 do 19:10 na filmboxie bodajże. To aż 3 godziny i 35 minut z Robertem. xD
Of kors, że tak XD 3h 35 min z Robertem, a ja miałabym to przegapić? Never XD I to Robert jako symbol zła. XD Taa, też się śmiałam :D
Obejrz, wygląda świetnie, gdy się drze z mównicy XD I poprawia tą dziwną fryzurę :D
Witaj Rezigiuszu :D (fajne imię, dam chyba takie swojemu dziecku-jak oczywiście będe je miała)
A więc jestem Karolina, ale swojego imienia za bardzo nie lubię, więc po możesz mi mówić po prostu po nicku Anabell :) Od sierpnia będę miała 16 lat. Moje ulubione postacie z serialu to Angie, Fran i Diego. A pary to Naxi, Ramallga, Matiela, Fedemiła. Kiedyś też moją ulubioną parą było Germangie, ale teraz to mi tochę zbrzydło przez Germana i wole jakoś Gregangie lub Betangie(taka oryginalność :D), chociaż ostatnio trochę się przekonałam do Pablangie. Też jestem taką fanką Dielari. Hmm... co tam jeszcze... To może najbardziej lubię słuchać Lane Del Rey, Eda Sheerana, Coldplay, Happysad, Linkin Park i Demi Lovato. Nie cierpię horrorów, a uwielbiam melodramaty i dramaty. Lubię śpiewać i rysować(chociaż nie wychodzi mi to i to). Ostatnio się mało tu na forum udzielam nie wiem czemu, ale planuje to nadrobić.
No to chyba tyle.
Jeszcze raz witaj :D
Czy ty mi, przepraszam, rozkazujesz? ^^
Przywołuję Cię do porządku, promujesz haniebne praktyki! XD
Że niby nakręcanie ludzi na jakże patologiczne Hermanszi to haniebne praktyki? Hah, no racja, ale co zrobisz, lubię ich. :D
Napisałam, że trochę się przekonałam XD Ale ja Gregangie i Betangie kocham, Germangie już nie :(
No cześć ; D Jestem Magda, mam 18 lat (w sumie to prawie 19) . Moje ulubione pary to oczywiście Germangie i Naxi ; ). W wolnym czasie uczę się hiszpańskiego i czytam książki. I uwielbiam długie spacery :d
Miło Cię poznać ; ))
Hej, Jestem Karolina, lat 15. Mieszkam w Chorzowie, ale moja cała rodzina jest z okolic Limanowej, więc nie tak daleko od Ciebie. Mam tu nawet dom, w którym obecnie przebywam, ale mniejsza z tym.
Germangie ? Już Cię lubię. Świetny wybór! Lubisz Angie i Diego, czyli idealnie. Dielari ? Cóż twoje poglądy pokrywają się z moimi. Genialnie !
Może coś o mnie... , więc lubię Violkę, pomimo, że to tak głupi serial. Dzięki wyżej wymienionym i jeszcze Jade, Matiemu i Ramalldze i paru postaciom to się jakoś trzyma. Fani Germangie zawsze mają przerąbane... teraz matka Ludmi, wcześniej Esme i biedna Jade, ale mimo wszystko wierzę w szczęśliwy koniec. Germangie musi być !
Poza Violką lubię jeszcze parę serialów, filmów itd.
Lubię chodzić do szkoły :D. Może to dziwne, ale lubię.
Uwielbiam sport, podobnie jak Ewcia. Gdybym miała wymienić każdą dyscyplinę to by mi to troche zajęło, więc wymienie te "najważniejsze" : piłka nożna, tenis, biathlon, narciarstwo alpejskie, skoki narciarskie, kolarsto, siatkówka. Jest tego dużo, dużo więcej...
W rodzince jestem córeczką Sarry <3. Zresztą na wykresie mnie odszukasz.
No to ten - Witaj u nas !
Witaj młody człowieku ;) Jestem Wiola, mam 20 lat (chyba jestem najstarsza).
Lubisz Naxi, więc masz u mnie duuuuuuużego plusa ;D
Moje ulubione postacie z serialu to: Francesca, Natalia, Braco (gdzie on do cholery jest?),Maxi i eee Diego ;d
Gdzieś tam przeczytałam,że liczysz na Diegescę, ja tyż mam na nich nadzieję, nawet chciałam ich złączyć w moim opowiadaniu, ale to dawno i nieprawda ;D
Miło poznać, mam nadzieję,że się u nas zaklimatyzujesz ;]