Dzisiaj weszłam na gwiazdunie i zobaczyłam nową sesje Tini. Ci co ją widzieli to podobała się
wam bo mi zbytnio nie a powodem jest to że znowu otwiera tą swoja buźkę. wiem że to nie tutaj na
temat ale jak byście mieli oceniać która jest ładniejsza to którą byście wybracli?
Bella Thorne czy Martina Stoessel.
http: //gwiazdunie.pl/martina-stoessel-pozuje-jak-modelka-wyciekla-nowa-sesja-zdjecia/
http:// gwiazdunie.pl/martina-stoessel-pozuje-jak-modelka-wyciekla-nowa-sesja-zdjecia/
Szczerze powiem mi się jej sesja nie podobała. W serialu jest nawet ładna ale poza serialem moim zdaniem jest brzydka. Poza serialem moim zdaniem najładniejsza jest Cande Alba i Meche. One są starsze od niej i się tak nie malują jak ona. Kto to widział żeby 16 latka tak się mocno malowała. Można się malować ale bez przesady. Chcę jeszcze dodać że na początku tego serialu jak on się zaczął to była normalna ale potem chyba woda sodowa uderzyła jej do głowy. Ubiera się dziwnie ( chociaż niekiedy nawet fajnie ale te buty masakra nigdy bym takich nie ubrała). Jeszcze ten tatuaż. moja mama na pewno by się nie zgodziła na zrobienie tatuażu. Krótko mówiąc bardzo się zmieniła jak powstał ten serial. I to moim zdaniem na gorsze. Krótko mówiąc za dużo gwiazdorzy.
Tini jest bardzo ładna, ale masz rację, że za bardzo się maluje. Naturalne jest piękne.
Ona, Valeria i Lodo to najładniejsze dziewczyny jak dla mnie
Właśnie bo mi właśnie chodzi o to że w takim makijażu jest brzydka a bez jest ładna.
nie wiem, miałyśmy dzisiaj pisać, ale Magdy i Julki nie ma. Napisałyśmy kawałek z Zuzą, jak wróci to skończymy ten moment, a co z resztą nie mam pojęcia ;/ Nie możemy się zgrać. Zobaczymy, zobaczymy,,,
jeszcze nie, ale zobaczę :) Nie czytałam niczyich rozdziałów w tym tygodniu, ale nadrobię. Don't worry. Dopiero wczoraj zdążyłam przeczytać miniaturkę, którą dziewczyna wysłała mi ze dwa tygodnie temu. Muszę się ogarnąć xD
HAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jaki żart! Czekaj, mam coś dla Ciebie, jak ja się uczę:
Godzina z wychowawcą 5, 5 5
Religia/etyka -- -- --
Język polski 12, 04.10 5 5 2 2, 1
Historia 3 5, 5 4
Wiedza o społeczeństwie 4 4
Wiedza o kulturze 2 2
Matematyka 3 3 3, 2
Chemia 5, 1 2 2
Biologia 4 3 2
Geografia 4, 4 4
Podstawy przedsiębiorczości 5 5 5
Wychowanie fizyczne 3 2, 4, 2 3
Informatyka 5 4 3
Edukacja dla bezpieczeństwa 4 4
fizyka uzupełniająca 3 3 3
język niemiecki IV.1p 4, 5 4 3
język angielski IV.1r 1 4 4 4, 5
Proszę fizyki się nie czepiać, jest cudna xD
Religia - 3
Polski - 4 3 4 1
Angielski - 1 1 3 4 2
Niemiecki - 5 5 5
Historia - 5 5 4
WOS - 4
Matma - 3
Geografia - 1 1 3 4 5 5
W - f 5 5
Infa - 5
Wczoraj mialam wywiadówkę;)
Ja:
Religia- 5,5,5,5,6
Język polski 5,5,5,6
Historia 5,5,2
Wiedza o społeczeństwie- 3,4,4,5
Matematyka -3,4,6
Chemia-4,4,4
Biologia- 5,4,4+
Geografia 4+,5,4
fizyka - 3
język niemiecki 5,6,5
język angielski - 5,5,5,5
Ale streszczenie napisali XD
"Malekith atakuje, Thor walczy, Loki oszukuje, Odyn jest większym burakiem niż w jedynce. Jane kocha Thora.Happy end. "
XDDD
Sarra, mam prośbę ;D
Mogłabyś stworzyć temat na forum Thora, by zrobili opis filmu? :D Jak ja ją poproszę to się skapnie xd
ale to jak sprawdzi to zobaczy, że komuś zrobili ten opis, a ty skopiowałeś. Co to za logika? xD
Ja to zmienię, ale będzie podobne. BO jak napiszesz "DLA SEBKA", to już będzie wiedziała kto stąd brał :D
taką masz ksywkę, a tak się mógł nazwać każdy inny Sebastian, oprócz tego chyba się nie afiszujesz ze swą miłością do Tini i Cande, a po za tym gdzie mieszkasz? bo chyba masz cos innego napisane.
w każdym razie, internet jest wielki, sądzisz, że chciałoby się jej przeglądać tyle stron w internecie, ażeby znaleźć twoją pracę?
Ale mieszkasz w Mazowieckim?