Hej, hej, heeej! :D
Witajcie, mam na imię Weronika, jestem nowa tu - na forum. Niedługo (1 lutego) skończę 15 lat. Moimi
hobby są: taniec, gra na fortepianie, pisanie opowiadań no i oczywiście oglądanie Violetty. :D
Oczywiście :D Jestem bardzo odpowiedzialna :D Nie moja wina, że limit jej wyskoczył ... -_-
Napisz jej to, to się zacznie śmiać ... Ja ją "zmusiłam", żeby tutaj zajrzała. I tak wiem, że się przemoże... :D
Rzecz jasna :D Jak zobaczy, jakie tutaj życzliwe osoby są, od razu jej się zachce udzielać :D
Heeej! :D Wiem, wiem :D Moja kuzynka ma straszny zieciesz z tego powodu xD /W.
[Jak coś, to piszę ja - Weronika. Angie4Ever dała mi hasło do konta, bo mam ten okropny limit ;__; Nie wiem, jak długo wytrzymam, bo czuję się uwięziona ;_; xD Nie ważne. Dzięki Olu! ^^]
A ty czyją jesteś fanką?
Możesz wstawić na twoje konto swoje zdjęcie? To taka nasza filmwebowa tradycja :)
Pff xD Pozwól, że ja udzielę informacji na ten temat xD Jest rzecz jasna fanką Clary :P Nie słyszałam, żeby szczególnie przepadała za 1D, ale nic do nich nie ma.
Co do tego, to również śmiem wątpić. :D Ja nie wstawiałam i jest ołkej . xD A Werczzik jest z natury nieśmiała ;>
Heh, zdjęcie już wstawiłam, lecz nie na długo xD Filmweb mi przyciął, ale no nic xD
Hahah xD
Kolejna fanka Germangie ♥ Szybko nas przybywa :3 I jeszcze Angie, o Boże xD Bo Przecież toż to ideał xD
L wyklęty :P Czemu sb drugiego konta nie założy? ;D
Mam już mnóstwo kont na Fw ;__; Jak to ja - całkiem pozapominałam haseł xD /W.
Mnie również :D
Rany, trochę sie gubię z tymi odpowiedziami itd xD
Mam nadzieję, ze szybko się przyzwyczaję ;_; xD /W.
Hej, hej :)
Nein, ale sądząc po moim rodzeństwie, klej musi być bardzo smaczny :D /W.
No doooobra, miałam się nie przedstawiać, ale zostałam KINGIEM tego forum xD Sama sie nim mianowałam. Miałąm być QUEEN, ale KiNG brzmi leepiej, no nie?
Spoko, żartuję :D Jam przecientny człofiek :D
Długo grasz na fortepianie? Lubisz Olę z Przemkiem?
Na drugie pytanie jest tylko jedne możliwa odpowiedź, uprzedzam ;P
Aaa, jestem Sarrrra xD Im więcej r tym lepiej. Jak Ruggerrrro :D Ruggarrrrrrrrra xD
Heeeeej! Fajnie, że jednak się przedstawiłaś :P
Jasne, że KING brzmi lepiej xD
Na fortepianie gra od 5 kl postawówki :D
Lubięęęęę ♥
Uwielbiam rrrrrrrrrrrrrerrrrać! (Nie mylić z wadą wymory xD) /W
Świetna odpowiedź, tego oczekiwałam, prawdę mówić :D
RRRRRRRRRRRerrrrrrrrrranie jest świetne. Tobie też tak można: Werrrrrrronika xD
Taaak! To super ♥
Nie no xD Teraz nie mogę przestać rrrrrrrrrrrrrrerrrrrrrrrrać ;_; :D
Mój brat tak zawsze do mnie mówił, od kiedy nauczył się mówić "r". To była... Masakra xD
Boję się, że siostra też zacznie ;_; No nic. Trza będzie zacząć z nią rrrrrrerrrrrać! :D /W.
Hej, jestem Gabi, Gaba, Gabrysia... Nie mogę się zdecydować. Sama zdecydujesz, co do Ciebie przemawia;)
Hejka<3333 Nasze forum się powiększa. Nazywam się Liliana, ale możesz mówić do mnie Lilka, Lili, Lulu, Luluś itp. Mam czternaście lat. Kocham Naxi, Femile, Marcesce, Diegare. I Dielari w rzeczywistości<333333
Heej! :) Też masz fajne imię. Takie.. Mało spotykalne *__* Przynajmniej ja rzadko spotykam się z tym imieniem :(
Oo, ja też lubię te pary :) Tylko o Diegarze słyszę pierwszy raz :D Chociaż.. To zależy, o kogo chodzi xD
Ach, to nasze kochane Dielari ♥ /W.
Cześć! Masz bardzo ładne imię.
Ja nazywam się Julia, co raczej można wywnioskować po nicku.
Jesteś fanką Angie? Również ją lubię.
Moimi ulubionymi parringami są: Naxi, Marcesca, Pablangie, Femiła.
Czyli w pewnej kwestii się nie zgadzamy, ale to nic.
Miło mi cię poznać! ^^
Nudzi mi się, więc odpowiadam za nią ;_;
//Werczzik// Miło mi Cię poznać //Werczzik//
I ja dodam swoje:
Miłego dnia...
Tak, to trochę skomplikowana wypowiedź, aczkolwiek wierzę w Twoje zdolności i to, że ją rozczytasz xD
Moje zdolności są tak wielkie, że zrozumiałam sens tej wypowiedzi.
Nie musisz klaskać! Wiem, że jestem wspaniała.
Wzajemnie. xD
W przyszłym życiu Julciu :*
Wiesz ile pochwała ode mnie znaczy ?! Zdajesz sobie z tego sprawę, że jesteś... 3 osobą którą kiedykolwiek pochwaliłam ?! XD To jest coś, możesz iść się nią szczycić. :3