Hej, hej, heeej! :D
Witajcie, mam na imię Weronika, jestem nowa tu - na forum. Niedługo (1 lutego) skończę 15 lat. Moimi
hobby są: taniec, gra na fortepianie, pisanie opowiadań no i oczywiście oglądanie Violetty. :D
Nie zepsuj tego, oj nie...
A możesz mi odpowiedzieć na moje pytanie do Weroniki.
Słuszna racja :D
Nie przesadzaj, bo się zawstydzę xD
Idę po apap noc, nie mam zamiaru usypiać znowu o 5 nad ranem ...
Dobranoc !
Dielari !!!!Dielari!!!!!Diealri!!!!!!
Kto się ze mną pojara ?
Oj nie bądz taka skromna. Dobranoc ?
Dobra, wróciłam. Machnęłam się xD
Dielariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! :D Ja się z chęcią pojaram ;D
Uuuu Diego zawsze czyta tweety Clari, musi.
"Que lindo"- takie krótkie, a tyle szczęścia nam przynosi
Ddddddiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrri iiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!
Tak Karolciu, masz rację ! :D
DIEEEEEEEEEELAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !! :D
Jesteśmy jak te rozwydrzone fanki xD
Jakaś odpowiedź Clari ? Niech coś napisze :D !!!!
A jak, pewnie, że jesteśmy:
D
I
E
L
A
R
I
!
!
!
Niech piszeee !!!
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
DIELARI
Z naciskiem na "Niech".
Dobra uspokujmy nerwy, bądzmy poważne ...Olu wycisz się ! Ale nie jednak się nie da.
D I E L A R I ! ! ! ! !
Karolciu, o cóż ty mnie prosisz? Wyciszyć się, jeżeli chodzi o Dielari? Niewykonalne ... :3
Die-la-ri !!!!!!!!!!!
Tak zapomniałam, że się nie da ! Przepraszam Cię za tą prośbe ... wybaczysz ?
Pomysły mi się kończą.
D i E l A r I !¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡
Oczywiście wybaczam Ci to haniebne uchylenie.
Die-la-ri !!!! Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!Die-la-ri !!!!
Dziękuje :D Pajarz niezwykła dobrocią.
Jestem na tele, więc specjalnie nie pospamuję.
D...i....e.....l.....a.....r.....i.....!....!....!....! ×100 ( taki spam w moim wykonaniu)
Och no wiem. Jestem tak dobrą duszą. Nie sposób Ci nie wybaczyć :D
Hahaha xD Okeeey :D
DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI DIELARI
Jesteś, jesteś. Chciałabym być taka, ale niestety się już nie zmienię :(
D
I
E
L
A
R
I
!!!!!!!!
D
I
E
L
A
R
I
!!!!!!
Bo się zarumienię Karolciu. C:
Dobra idę ;_; Apap zaczął działać -,-
Zostawiam konto pod opieką Werki ! :D
Dobranoc, miłego wieczoru c;
Masz powody do tego :D
Tabletkami się faszerujesz ? Nie idź tą drogą...
Dobrze, ale ja też już będe lecieć.
Dobranoc, Dielarowych snów ***
Dziwnie się czuję, nie śpiąc już 3 godziny ...
Najlepiej zwalić winę na babcie xD
Ja nie lubię późno wstawać, ale czasem się zdarzy :D
No wiesz ty co ? Wstydź się. Co z Ciebie za wnuczka...
Ja zawsze wstawałam o 12 - 12:30, a teraz ? O 8:30. Mama się mnie spytała, co się stało, czy się czasem źle nie czuję xD
Pffffffff ... Ze mnie ? Bardzo dobra xD To kara za te wszystkie godziny przy geografii ;_;
To Ci powiem, że nie źle :D. Ja tak raczej po 9.
Nie wierzy w Ciebie...
A po co Ci ta gegra ? Ja w tym roku szkolnym może 1 godzinę przeznaczyłam.
Teraz będzie już tylko gorzej. No nic, jakoś to przeżyję.
Nie wierzy, że się zmieniam, to smutne ..
Achh ... Moja babcia uczyła geografii, dziadek matematyki, ciocia historii, druga ciocia polskiego, trzecia ciocia matematyki, czwarta ciocia polskiego, wujek historii, drugi wujek polskiego. Matko :O Ilu nauczycieli :O xd
Łącze się z tobą w tym smutku..
Przrażasz mnie ! Matko Boska... a kim chcesz zostać ? Nie mów mi, że nauczycielką.
A tak ni z tego ni z owego widziałaś wikipedię Clarci i Diegu po włosku ?
Coś się schrzaniło, więc odpowiadam pod tym C:
Cieszę się.
Też się przeraziłam. No coś Ty. Ja i nauczycielka ?! Hahahahha xD
Nie widziałam, chyba ... Podeślij linkusia :P
Dobrze :D
Oj ulga, nawet tego nie próbuj robić. Broń się od tego !!
http://it.wikipedia.org/wiki/Diego_Dom%C3%ADnguez_(attore)
http://it.wikipedia.org/wiki/Clara_Alonso
Nauczyciele to złoooo :D No chyba, że ... Angie XD Tak, to wyjątek :D
Już lookam ! :D
Wszyscy z Violci to wyjątki, ale Angie największy. Tylko czekać na terapię grupową...ah..
To patrz ! :D
Czyli zobaczyłaś !
Widzisz nawet na Wiki o nich piszą :D
Ddddiiiiieeeeeeeellllllllaaaarrrrriiiii !!!!!!!! ♥♥♥♥♥ !!!!!!!!!!!
Pewnie, że zobaczyłam. Ja widzę wszystko i wszystkich xD
No pewniee :D
DIELARIII <3